Mogh píše:
Reinar píše:
Jsem si jistý, že jsem zasáhl minimálně třikrát, ale nezdálo se, že by to někoho zajímalo. Sám jsem pak byl dost pod palbou, ale nejsem si vědom, že bych byl zasažen
Ja som si zarátal dva zásahy. A sám som bol so streľbou efektívny len proti Petrovi na 5m. Osobne o moc silnejším zbraniam nefandím - je pravda, že s Mirovým flusátkom sa moc triafať nedalo, ale dnes bežne predávané brokovnice s dostrelom cca 30m sú pre naše potreby akurát, aby mali ešte využitie aj chladné.
Definuj běžně prodávané brokovnice. Teoretický dostřel 30 m mají zbraně v cenové relaci kolem 1000 Kč. U toho mého Škorpionu (kvalitní Tokyo Marui) se uvádí 27 - 50 metrů teoretický dostřel, ale efektivní střelba je tak na 15 metrů, zbytek je o náhodě. Mě jde o povolení zbraní v relaci třeba do 3000 Kč, kde se ten efektivní dostřel zvýší na 25-40 metrů, ovšem hráč přijde o možnost bránit se zblízka. Krom toho je stále omezen herní municí, takže to nebude chtít kropit nazdařbůh. A už by se nemohl zúčastnit žádné akce typu Chladná ocel (leda jako mezek nebo granátník).
Ano, na PB by člověk se sniperkou na prostředním bunkru mohl pěkně zatopit, ale jak často se takové situace stávají? A vůbec, kolikrát někdo dokáže pořádně zatopit už jen tím, že má dlouhou chladnou zbraň nebo štít? Drancíři při každé bitce doplácejí na to, že mají jen krátké tesáky. Když na mě na PB vyběhl Livjatán s Mirem, věděl jsem, že je po mně, i když jsem měl tou dobou ještě stále 6 životů a oni bůhvíkolik (pro mně za mně klidně i po jednom). Kdyby nezakopávali a neběželi hrr, tak nic nesvedu.

Nebo si vemte Řepu, kterého museli zabíjet tři lidi naráz a stejně to aspoň jeden nerozdýchal. Jsou situace, kdy je něco výrazně lepší, kdy něco vykračuje z řady, ale o to zajímavější ta hra pak je, variabilita a nutnost přizpůsobovat se situaci! Kdybychom všichni bojovali se stejnými zbraněmi na rovném betonovém placu, tak to bude nuda.
Mogh píše:
Reinar píše:
Přízeň boží - v případě herního modu bitva, kde tento perk pozbývá smyslu
My sme ho využili aby Miro mohol felčiariť
A já byl proti

Dle mého názoru to nebylo správné. Navíc takhle zpětně bych řek, že i zbytečné. Prý léčil jen jednou. Mohli jste hrát bez toho a pak chvilku zdržovat, než se zbytek týmu respawne. Případně můj návrh by zajistil, že aspoň jeden z vás by se mohl při kompletním vybílení řad vrátit rychle do hry a překazit nám plány.