Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte dub 23, 2024 8:28 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hra běží, ale nejde zvuk
PříspěvekNapsal: stř led 06, 2016 5:47 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 11, 2011 11:02 am
Příspěvky: 12
Hellou všem.
Hru F4 CODEX jsem zprovoznil, ale nebylo to lehké. Hra se spustí, monoskop šumí a praská v něm, SECIAL má zvukový doprovod (mluvený s hudbou). Když se však načte samotná hra, tak nejde zvuk. Zkoušel jsem fígle z internetu, ale marně. Všechny ovladače na PC jsou poslední, novější ještě nevyšly. Hra běží na ultra nastavení bez problémů, až na zvuk. Zkoušel jsem i jiná nastavení (nižší), ale se stejným výsledkem.
Nevěděl by někdo jak zvuk zprovoznit?
Předem děkuji všem.


Parametry PC:
Procesor AMD FX(tm)-4100Quad-Core processor 3.6 GHz
Paměť 16 GB
Grafika ATI Radeon R9 200 series Saphire 2GB
Board AMD ?
HDD 4 TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra běží, ale nejde zvuk
PříspěvekNapsal: stř led 06, 2016 6:57 pm 
Nájezdník
Nájezdník
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 18, 2011 3:19 pm
Příspěvky: 502
Bydliště: Díra po granátu v Brdech
Ty jo, nejsem si jistý, jestli se tohle dá vůbec nějak pořádně vyřešit, mám takový dojem, že crack dělá se hrou nějaký bordel. Podobně se mi totiž rozbil F:NV, když jsem si ho (z nějakého, dnes již neznámého důvodu, vzhledem k tomu, že hru jsem nikdy neupirátil. Tehdy pravděpodobně ještě kvůli steamu) cracknul, to samé F3, když jsem ho před dodatečnou koupí testoval.
Takže... jiný crack/zdroj? Nebo nejlépe počkat, až to bude stát pár šupů a pořídit, to je ostatně můj plán.

_________________
Fakt hustej obrázek!
Jsem ošklivá brahmína z farmakospolečností a ve jménu zla podporuji potraty v ukusování masteřích penisů!!39


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra běží, ale nejde zvuk
PříspěvekNapsal: čtv led 07, 2016 4:17 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 11, 2011 11:02 am
Příspěvky: 12
Děkuji za odpověď.
Je zajímavé, že hra ze stejného zdroje (je to ta samá co mám já) nainstalovaná na jiný PC (notebook - hra jede na low a je osekaná skoro o vše, aby vůbec běžela) funguje i se zvukem. Nevím, proč u mého zrovna neběží.

Po instalaci mě to při spuštění hry házelo error hlášku, že aplikaci 00000atd se nepodařilo spustit. Dlouho jsme bádali, čím to může být a zjistili jsme, že to při instalaci na OS 64 bit nainstalovalo jednu knihovnu 32 bit. Nevím proč, když na jiný PC se to nainstalovalo vpořádku a funguje i se zvukem. Musel jsem si tu knihovnu stáhnout v 64 bit verzi a potom už to fungovalo, ale beze zvuku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra běží, ale nejde zvuk
PříspěvekNapsal: čtv led 07, 2016 5:11 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 398
Smerovac hlasitosti - zarizeni pro prehravani - konfigurovat - nastavit stereo L + P

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra běží, ale nejde zvuk
PříspěvekNapsal: ned led 10, 2016 1:32 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 11, 2011 11:02 am
Příspěvky: 12
Děkuji za odpověď.
Bohužel ani toto nastavení nepomohlo. Vyzkoušel jsem toho spousty, ale výsledek se nedostavil.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra běží, ale nejde zvuk
PříspěvekNapsal: pon led 11, 2016 11:56 am 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 11, 2011 11:02 am
Příspěvky: 12
Děkuji všem za snahu pomoct.
Zvuk mi už funguje. Bylo to DirectemX. Mám poslední directX 12 a hra se s ním asi nezkamarádila. Nainstaloval jsem

„DirectX End-User Runtimes (June 2010)”

z adresy

https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... px?id=8109

a zvuk začal fungovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra běží, ale nejde zvuk
PříspěvekNapsal: sob úno 10, 2024 11:18 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob úno 10, 2024 11:00 am
Příspěvky: 1
téma je trochu starší, ale třeba to někomu pomůže.
Moje herní sestava není žádné ořezávátko, přesto jsem měl na 4K stejný problém. Měl jsem do dokonce i při FHD. Pak jsem nastavil zobrazení na 1280x960 a je po problému a herní zážitek tím není nijak ošizený.
Není to můj nápad, našel jsem tuhle informaci někde jinde.
Prostě experimentujte s nastavením, dokud problém nezmizí. Optimalizace asi nebude nejlepší. Upozorňuji jen, že mám originální hru.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny