Prvý bug vo Fallout London po 4 dňoch hrania, quest s Mad jackom, mlátičkou, čo sa môže pridať ako kumpán a po dosiahnutí najvyššej obľúbenosti chce zlikvidovať pár mamlasov, ale po rozhovore neodíde do klubu Pilgrim, ale skončil v jednom settlemente a nedal sa s ním nadviazať rozhovor, takže
treba použiť konzolu a cajk.
Citace:
necro'ing this thread in case anyone is also looking for a solution - Mad Jack was stuck at my settlement with no dialogue option after he dismissed himself
I went to the Pilgrim, downstairs to the basement, standing next to his fighting ring. then in console command:
type "prid 0727691b" ( exclude the ", with the id being the one assigned to him in your game )
then "moveto player"
He gets moved to the Pilgrim and started his quest dialogue with me. Hope this helps someone.
Teda chybičiek je tam viac, hlavne sa mi nedá spraviť zásobovanie medzi settlementami, aj keď niekoho pošlem, suroviny sa nezdieľajú a mal som už 2 požiadavky od settlerov, aby som niekoho zlikvidoval, no odkazujú na mapy z Falloutu 4, ale padá to len občas, pri častejšom ukladaní no problem, modely áut pekné, dokonca jedno nákladné auto/ cisterna akoby z origo Falloutov vypadla.