chekotay píše:
Peckoslav píše:
Narazil jsem na netu na dokument nazvaný VAULT DWELLER’S SURVIVAL GUIDE.
Tyhle věci bývají u her jako důvod, proč si koupit krabici. Jako že stáhnout si to může každý, ale pokud chceš plakát, klíčenku, tématicky ozdobenou krabičku na diskety a knížku do knihovničky, tak si to musíš kupit. Fallout 3 měl taky něco podobného, jen to bylo víc "jakože reálné" a méně o hře, tuším. Ono to má svůj smysl, třeba na člověka padne nostalgie, a než by se páral s GOG nebo DOSbpxem, tak si vezme manuál na Dungeon Keeper a čte si. Ono je to pak lepší, než to hrát.

A některé hry jsou bez občasného využití návodu opravdu velmi, velmi obtížné, což tedy asi nebude případ Falloutu 4, samozřejmě.
V F4 ti hádžu polena pod nohy bethesďáci a tvoji oponenti v hre sú ti skôr užitoční

Viz bug log soon.
Jakub z Dobročan píše:
Tento rok je pro mě doslova katastrofální. Ani jedna jediná velká hra, která by měla dobrý příběh a dostala ze mě alespoň kapku emocí. Zaklínač 3, MGS5 a nakonec i Fallout. Gigantické světy, miliardy předmětů, mikromanagementy, craftingy apod. Ale člověk, pro kterého je důležitý zápas a né hřiště, trpí.
Mohu se zeptat někoho, kdo to hraje už trochu dýl, je tam alespoň jedna jediná postava nebo zajímavý quest?? Mám si to když už upirátit??

Postav je tam hafo, questov tiež. Na charakter čo by ma oslovil (jak napríklad Renesco z F2) som ešte nenarazil a ani nenarazím. Ale questy tam sú celkom ok, v podstate na štýl NV, takže sa obávam, že replayabilita 0%. Najviac tam sú úsmevné tie strašne nečakané zvraty. Napríklad keď ženská na horizontu s čírom na hlave a nájezdnickom kroji ktorú mi VATS označil ako settle po mne kričala že heeelp, kámoška je ranená. Samozrejme, že hneď zmizla do priľahlej budovy plnej raiderov