Marcel od Zvonu píše:
Ahoj Fallouti, no když je,, jak dál zamčeno,,?, musím sem. Stav 27 levl, cca 100 hodin, objevená celá mapa. Možná je to celé k ničemu? S takovýhlem pocitem se dost špatně hraje. Pátrání po synovi, uvízlo na mrtvém bodě, Lanšmíd a Valentin odešli k vaultu 111, a já skončil u Fortu, kde mám pátrat a něco najít? , co a počem? asi by tohle měl být hlavní quest?. U paladínů se to seklo u zadávání opakujících se Questů, to budou asi dělat do nekonečná, Clear, a zase tam ti samí vlezou zpátky?! Což sde takxy děje, takovýhle respam, či Bug? Nemá obdoby. Zbývá vymlátit celou mapu, sám, hehe, najít všechy rudý...Budu to zkoušet v jiných táborech, zatím mi dali po jednom questu, mám zkažen i ten poslední zbytek nějakého zájmu o tuhle patlaninu, na kterou se každý, těšil. No uvidíme jestli tyhle záseky bude někdo řešit. Hech teď již to bude vyloženě bitva, bez motivu. No držím palce tomu kdo zjistí, proč to takhle blbne a budu čekat na patche a likvidovat rudý. Smutnej Marcel od Zvonu, Brou.
Když následuješ Dogmeata, tak tě dovede k Fort Hagenu, do kterého se pak máš nějak dostat. Vchod je v podzemní garáži asi 10 metrů od hlavního vchodu.

-----------
Citace:
Citace:
Citace:
http://fallout.wikia.com/wiki/Jet_Fuel
does it melt steel beams?