Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 17, 2025 10:11 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 38  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 4 všeobecný topič
PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2015 10:40 am 
Škandál Európy

Tak a je to tu. Dobyl som Castle (a nebral som si ani PA, takže tá sviňa na konci mi dala celkom zabrať, musel som sa historicky prvykrat za hru nadopovať všetkým čo som mal u seba) a čaká ma sťahovanie.

Jak najjednoduchšie presťahovať celé Sanctuary do Castle? Mňa napadlo, že si vezmem horný level toho silového perku aby som mohol cestovať rýchlo aj preťažený. Následne si narvem do INV tých 1000tisic liber vecí a cajk. No ale potrebujem si presunúť aj štruktúry (veže, generatory,..) a všetkých ľudí. Napadá vás niečo? Aspoň tých ľudí jak tam poslať - cez command ide poslať len go na blízko a ne do inej osady.

PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2015 4:50 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

s0f píše:
Jak najjednoduchšie presťahovať celé Sanctuary do Castle? Mňa napadlo, že si vezmem horný level toho silového perku aby som mohol cestovať rýchlo aj preťažený. Následne si narvem do INV tých 1000tisic liber vecí a cajk. No ale potrebujem si presunúť aj štruktúry (veže, generatory,..) a všetkých ľudí. Napadá vás niečo? Aspoň tých ľudí jak tam poslať - cez command ide poslať len go na blízko a ne do inej osady.

Nic nestěhuj, jen udělej supply line mezi těma dvěma body a můžeš v Castle využívat všechny suroviny Sanctuary. Případně si z inventáře vyházej všechny tvé věci do zvláštní truhly (abys pak mohl dát jen take all), obleč PA a otoč to na 3x - 4x.

Strukturu nepřesuneš, tu musíš postavit znovu. Lidi přesuneš tak, že ve workshop modu stiskneš při pohledu na vesničana R a vybereš lokaci. Speciální postavy, jako těch 5 šašků z divadelního souboru Minutemanů, přesouvat nelze.

PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2015 9:52 pm 
Vemeno
Vemeno

Lidí docetli jste se kdy vyjde čeština??

PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2015 10:03 pm 
Hrášková příšera

Nevyjde. Koukni na hlavní stránku, tam se to rozebírá.

PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2015 10:47 pm 
Vemeno
Vemeno

Já vim, že vyjde. Článek o tom vyšel 19.11.

PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2015 10:58 pm 
Vemeno
Vemeno

http://gamifique.eurozpravy.cz/blog/108 ... 4-ano-bude

PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2015 11:30 pm 
Kapčo brodice kat. B

jak píše jistý Smejki
Citace:
Texty jdou ze hry celkem snadno vytáhnout už teď. Až bude venku Geck, snad to půjde jako vždy krásně vyexportovat do formátu, s kterým se dá hned pracovat. Že je to větší než FNV, je blábol.

Čistý wordcount FNV: 1 228 519
Hrubý wordcount F4: 1 033 193

Hrubý znamená, že tam je spousta bordelu, co se nepřekládá jako třeba řídící stringy:
<Alias=Boss03>
//Textures/Interface/Note/JamaicaPlain_Seal_d.DDS

Ve skutečnosti tedy bude wordcound F4 někde kolem 950 000. Je to furst dost. Je to větší než Fallout 2, ale není to nepředpokládaný rozměr.

Chekotay: Dneska už se na repetice moc nehraje. Reálný problém představují nikoliv duplicitní texty nýbrž duplicitní dabing. FNV, jak psáno výše měl 1,2 milionu slov, ovšem po odečtení repetic z toho bylo jen 900k.

PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2015 11:31 pm 
Stalker
Stalker

s0f píše:
Tak a je to tu. Dobyl som Castle (a nebral som si ani PA, takže tá sviňa na konci mi dala celkom zabrať, musel som sa historicky prvykrat za hru nadopovať všetkým čo som mal u seba) a čaká ma sťahovanie.

Bude se ti hodit http://imgur.com/a/ovAHK.

PříspěvekNapsal: ned lis 22, 2015 1:27 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Bethesda se už musí opičit i podle českého amatérského modu, ts ts.

FT: Děti Apokalypsy
Obrázek

Fallout 4
Bobrázek

PříspěvekNapsal: ned lis 22, 2015 3:13 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Justy píše:
Reinar píše:

Oboje se opičí po Lewis gunu.
Proč ale v DA i F4 udělali "útočnou pušku" zrovna ze třináctikilového prvoválečného kulometu, to se mě neptej, to bude vzducholoď-logika.

V DA jsou samé koniny, tak třeba jedna zbraň je klasifikována jako lehká útočná odstřelovací automatická kulometná puška. Útočná puška v DA je podomácky vyrobená, takže se není čemu divit, že vypadá jak odpadní roura.

Každopádně doufám, že se objeví mod, který by změnil model Combat Rifle na BAR a Assault Rifle na něco FN-FALovského.

PříspěvekNapsal: ned lis 22, 2015 4:02 pm 
Škandál Európy

Som si vylepšil na max junk jet. S vystreleným kusom dreva zapálim pole. To už do tej hry mohli dať rovno pokazeneho lakatoša ako dopravný prostriedok ježiš marija vole.

PříspěvekNapsal: ned lis 22, 2015 9:16 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Justy píše:
s0f píše:
::rofl tyvoe, to by som chcel. Ja som tak narazil na gunnerov kde boli dvaja leg.paholci ale našiel som len telo jedného, a beztak nemal u seba rare item. Som bol nasratý.. :x

Prý se četnost unikátních nepřátel i dropu odvíjí od obtížnosti. Hraju na survival a mám pocit, že to trochu přepískli. Ale líbí se mi, že stimpaky léčí pomalejc, než Zeman chodí.

Reinar píše:

Oboje se opičí po Lewis gunu.
Proč ale v DA i F4 udělali "útočnou pušku" zrovna ze třináctikilového prvoválečného kulometu, to se mě neptej, to bude vzducholoď-logika.

neopičí, resp. jen F4. To v DA je německý kulomet MG 08/15, sakumprásk jak má bejt. Říkat tomu útočná puška je ovšem taky úlet.

http://world.guns.ru/userfiles/images/m ... 8-15_1.jpg

PříspěvekNapsal: ned lis 22, 2015 9:23 pm 
.

Reinar píše:
Bethesda se už musí opičit i podle českého amatérského modu, ts ts...

vidíš, že idú až ku koreňom, v F1 bol trojciferný displej a presúvať zátky do batôžka bol tiež pôrod občas :D
s0f v zamknutom popiči píše:
Nábojov mám skoro do všetkého toľko, že mi to trojciferný dispej ani nezobrazí.
Pokračujte vo všeobecnej diskusii o F4

PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2015 1:34 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Fallouti, no když je,, jak dál zamčeno,,?, musím sem. Stav 27 levl, cca 100 hodin, objevená celá mapa. Možná je to celé k ničemu? S takovýhlem pocitem se dost špatně hraje. Pátrání po synovi, uvízlo na mrtvém bodě, Lanšmíd a Valentin odešli k vaultu 111, a já skončil u Fortu, kde mám pátrat a něco najít? , co a počem? asi by tohle měl být hlavní quest?. U paladínů se to seklo u zadávání opakujících se Questů, to budou asi dělat do nekonečná, Clear, a zase tam ti samí vlezou zpátky?! Což sde takxy děje, takovýhle respam, či Bug? Nemá obdoby. Zbývá vymlátit celou mapu, sám, hehe, najít všechy rudý...Budu to zkoušet v jiných táborech, zatím mi dali po jednom questu, mám zkažen i ten poslední zbytek nějakého zájmu o tuhle patlaninu, na kterou se každý, těšil. No uvidíme jestli tyhle záseky bude někdo řešit. Hech teď již to bude vyloženě bitva, bez motivu. No držím palce tomu kdo zjistí, proč to takhle blbne a budu čekat na patche a likvidovat rudý. Smutnej Marcel od Zvonu, Brou.

PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2015 10:44 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Marcel od Zvonu píše:
Ahoj Fallouti, no když je,, jak dál zamčeno,,?, musím sem. Stav 27 levl, cca 100 hodin, objevená celá mapa. Možná je to celé k ničemu? S takovýhlem pocitem se dost špatně hraje. Pátrání po synovi, uvízlo na mrtvém bodě, Lanšmíd a Valentin odešli k vaultu 111, a já skončil u Fortu, kde mám pátrat a něco najít? , co a počem? asi by tohle měl být hlavní quest?. U paladínů se to seklo u zadávání opakujících se Questů, to budou asi dělat do nekonečná, Clear, a zase tam ti samí vlezou zpátky?! Což sde takxy děje, takovýhle respam, či Bug? Nemá obdoby. Zbývá vymlátit celou mapu, sám, hehe, najít všechy rudý...Budu to zkoušet v jiných táborech, zatím mi dali po jednom questu, mám zkažen i ten poslední zbytek nějakého zájmu o tuhle patlaninu, na kterou se každý, těšil. No uvidíme jestli tyhle záseky bude někdo řešit. Hech teď již to bude vyloženě bitva, bez motivu. No držím palce tomu kdo zjistí, proč to takhle blbne a budu čekat na patche a likvidovat rudý. Smutnej Marcel od Zvonu, Brou.

Když následuješ Dogmeata, tak tě dovede k Fort Hagenu, do kterého se pak máš nějak dostat. Vchod je v podzemní garáži asi 10 metrů od hlavního vchodu. ::zed

-----------

Citace:
Citace:
Citace:
http://fallout.wikia.com/wiki/Jet_Fuel
does it melt steel beams?
Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 38  Další