Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pon zář 08, 2025 8:46 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 38  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 4 všeobecný topič
PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 9:59 am 
Vemeno
Vemeno

Tak jsem si včera zaplaval na ostrůvek. Tam dostal hned z první dvě šupy a ruce pryč :D .... na podruhé, jsem přiletěl verbitimeme, a poslal jim tam pár tlusťochů :) No co, automatická brokna 1+1 na první výstřel, se bude hodit :)

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 10:06 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Jo, po 100+ hodinách a vidění 3 konců a tak už se mi do toho taky moc nechce, ale schází mi ještě 2 ečívy, tak to ještě zkousnu. Prokládám to akční RPG rubačkou (Dark Souls 2) a tahovou RPG (Fallout) a taktickou RPG (Fire Emblem Awakening). Jo a ještě Dead Statem (taky takové RPG... hmm).

Už o F4 píšu, ale jde mi to docela pomalu.

I HATE OPEN-WORLD NEXT-GEN SEISMIC RPG GAMES!

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 10:43 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Trošku by ste z toho negativizmu mohli ubrať... Fallout 2 keď vyšiel tiež to nebola žiadna pecka... zmena v grafike nulová, bugy (niektoré tuším znemožňovali splniť aj niektoré úlohy )... a aký je to dnes cenený klenot. Mne sa osobne tiež nepozdávajú niektoré veci ako dialogy,rozdeľovanie bodov... ale v podstate sa mi to hrá výborne. Je to zjednodušená verzia Fallout ale stále sa to dá týmto názvom označiť a niektoré veci sú špičkové... na to že sme sa o vydaní Fallout 4 dozvedeli len nedávno som čakal ťažký pruser. Hra ma baví a predpokladám že aj Vás keď už máte nahraté X hodín... Wasteland 2 je presne ako si hráči želali (aj ja) a popravde ani som to nedohral - nuda. Čo som si tu prečítal, začínam si pripadať ako keď v telke dávajú staré babky a spomínajú ako boli mladé a ten socializmus bol super... Buďme radi, že sa značky Fallout ujala Bethesda a neskončilo to niekde na smetisku dejin.

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 11:17 am 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Já vůbec nejsem rád, že se té značky chytla Bethesda. V té době se o značku ucházelo víc společností, jako např. Obsidian a Troika (https://www.youtube.com/watch?v=xzYmQyHl2bc). Kdyby Beth nebyl o tolik bohatší než ostatní studia, mohli jsme mít izometrické RPG s uvěřitelným světem a pěknými dialogy a ne open world Left 4 Dead.

A mnohem raději bych někde v hráčské společnosti řekl, že mám rád Fallout hry ve vesmíru, kde F3 nevznikl, a kde o té hře málokdo něco ví a ještě míň lidí ji hrálo (jinými slovy náš vesmír před rokem 2008). Teď abych se za takové tvrzení styděl. To už dřív řeknu, že hraju League of Legends. Bethesdí hry jsou pro Fallout to co pro Star Wars prequely.

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 12:09 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Oceňujem, že Vám nechýba ten typický Fallout humor... už ste našli napr. medvedíka na záchode s okuliarmi ako si číta noviny? :) Ale no tak... myslíte pozitívne. Netvrdím, že si to kritizovať nezaslúži ale predsa len je to stále lepšie ako nič (F3). A stále verím že napr. DLC ktoré boli oživením tak v F3 ako aj v NV budú aj tu fakt oživením a možno sa nájde niekto s kým sa bude fakt dať pokecať :D Nehovoriac o módoch čo už dnes sa sype jeden za druhým. A dokonca možno neskôr to zase dajú Obsidianu a vytvorí F4: New YORK

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 12:34 pm 
Škandál Európy

Lepšie jak nič sa predáva za 3 babky a ne za 60. A vsádzať na DLC u novej hry.. To si teda bethseda pekne vychovala novú generáciu.

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 1:17 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

s0f píše:
Lepšie jak nič sa predáva za 3 babky a ne za 60. A vsádzať na DLC u novej hry.. To si teda bethseda pekne vychovala novú generáciu.

Tak dúfam, že si za to nedal 60€ keď sa to napr. na gameexpress (odkiaľ to mám ja) dalo kúpiť ža 32,5. DLC som mal skôr označil ako add-on v tomto prípade... pretože to nieje len nejaký reskin a pridanie pár zbraní (samozrejme nehovorím o Courier stash) a také Old Worlds Blues alebo Point Lookout stálo za tie prachy. U Point Lookout som dokonca mal pocit, že je lepšia ako základná hra :) Bohužiaľ dnešný trend je taký... ta hra doslová vyzerá, že tam niečo chýba čo sa doplní neskôr a nebudem tajiť, že na to čakám. Že ma to bude stáť Ďalšie prachy.... som s tým zmierený - Fallout 1 ma stal 1599 Sk a to boli vtedy poriadne prachy pre mňa. Mňa včera fascinovalo čo všetko sa dá na tom power armore upraviť mám to natreté vo farbe vojenskej zelenej a zrazu viac unesiem :D Logika veci. Vláčim zo sebou kávovar s písacim strojom a majú pre mňa väčšiu cenu ako ďalšia laserová puška ktorú nechal po sebe ED čo už je DEAD. Ináč vo filme Star Wars ale aj tu vo F4 som si začal všímať, že sa nám nenápadne dostávajú do hlavných úloh černosi (dúfam že to píšem politicky korektne). Je to nový trend? Nič v zlom ale v škaredých postapo časoch ťažko predpokladať, že ľudia nebudú rasistický... ghoulovia by vedeli rozprávať. Ten snedý pán v tom úžasnom klobúku mi navrhol dobyť hrad... lebo vraj to bude awesome... a keď som mu povedal že neskôr... ok, budem čakať. Tak ja som generál alebo on? Stále mi dáva úlohy, toto by bolo dobre urobiť, tam oslobodiť dedinu tam pomôcť... tak to urob moooooooore šak som generál ja nie ty :)
| SPOILER
a ešte tam mal nejaké keci v zmysle že už je tam hliadka a čaká len na pokyn... Kto ich tam KURVA poslal? -by sa žiadalo ako odpoveď. Neda sa ani zabiť aby už neotravoval. Čo ak mám ako generál plán pripojiť minutemanov pod BOS správu? Včera plakal že sú len 5 a dnes už mi dáva flare gun, že kdekoľvek som a vystrelim svetlicu pomoc príde. Logika veci kurnik. Fakt by som povedal, že dialogy asi budú ten najmenší problém ako ich logičnosť. U toho hadaj kto príde na večeru by som ocenil menej úloh resp. občas sa zmieniť o tom, že boli tu poslovia a priniesli zlé správy z Hornej Dolnej.
A keď som si povedal, že idem preč, tak mi zadal quest kde sa nedalo ani odmienuť (akurát som pracoval na power armore a on si bľabotal pár metrov za mnou v domnení že ho počúvam) že ta bolo by dobre zas niečo oslobodiť, kde zas bude treba urobiť obranu a utratiť tak drahocenné lepiace pásky a šijacie stroje a kávovary a oni to už potom ubránia s urezanou brokovnicou proti nájazdnikom lebo som im postavil guľomet s nejakého plechu a pár ďalších súčiastok... a Vám vadí že si nemáte s kým pokecať? :) No nieje úžasné že opustili mesto kde bol kostol a kopu domov aby prišli do takej diery ako je Sanctuary kde je bordel ako na Luniku IX lebo im to povedal sfetovana baba? Podľa mňa je ta hra úžasná :) Buď mal niekto neskutočný zmysel pre humor alebo má inteligenciu 1...

| SPOILER
Ozaj presvedčil som pokecom bývaleho vojaka BOS aby sa vrátil do služby (taký dedo po ktorom pátrate ako quest od BOS), aj veliteľ to povolil (s pokecom že: teraz potrebujeme každého ale z dlohodobého hľadiska to nevidím... ale dedo nikde. Príde neskôr? Alebo ostane na tej "base"? (ono je to skôr jedna izba s posteľou a záchodom - taký milionovy byt v Prahe)

Naposledy upravil Lord Hagen dne stř lis 25, 2015 1:39 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 1:59 pm 
Škandál Európy

Je tam ešte kumbal v tom bunkru. To v prahe za mega nemaš.

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 2:03 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

chekotay píše:
:-D ::ano
BTW: Negrům se politicky korektně říká mouřenín. Mě zase přišlo ve Skyrimu divné, kolik tam je ženských ve vedoucích rolích. Teda, kdyby jenom vedoucích, ta kovárna ve White Runu, kde emancipované ženě je dovoleno každý boží den mlátit od svítání do soumrkau perlíkem do kovadliny a házet lopatou uhlí do výhně, zatímco její manžel, chlap jak hora, je ponižován nutností sedět v teplém domečku za pultem a prodávat zboží případným náhodným kolemjdoucím... to působilo velmi zvláštně. :D

Veď práve... nielen rozhovor robí RPG dobrou hrou ale aj uveriteľnosť. V lietadle ktoré stroskotalo pred 200 rokmi nájdem kufor z kože a trápim sa zo spinkou aby som ho otvoril a našiel v ňom náboje do .38 (tie sú teraz v USA asi všade aj v kvetináči ) a šaty na večierok. FUCK YEAH! Fat man je pohodený v radiaktívnom odpade a pre istotu aj mininuke o 2 metre ďalej :) Lenže to nieje najväčšia starosť!!! Nie ozbrojiť sa, nájsť nejaké jedlo - jednoducho prežiť. Baba mala víziu, Poitier a pár ľudí s kľukovou lejzrovkou (odporúčam to predať prvej brahmíne čo bude naokolo) ide obnoviť slávu minutemanov - nestačilo by jednoducho prežiť... a moje celé úsilie nájsť syna ide stranov!!! ...lebo Poitier povedal mooore ta chceme byť silny a mocny a ty budeš náš generál, ale ako postaviť obranu musíš ty, jedlo musíš zohnať ty a ešte ani to drevo ti nevyprodukujeme lebo mi máme dôležitejšiu úlohu - jeden pribíja klince do steny celý deň, baba rozmýšľa kde by sa dal zohnať dobrý jet, jeden sa klepe kocovinou a má strach z mojej prítomnosti a Poitier sníva nejaký sen o Minutemanovy... ale pomôc mi nepomôže ta lebo on tu drží patrolu... ou je. A čo si predstavujete pod takým slovom patrola vojak Poitier? Bazmek... ešte že ten robot za niečo stojí a krája ghoulov pokiaľ ja nabíjam lejzrovu sniperku ktorú som len tak našiel... Kde sú tie časy keď mi za pomoc nejaký dobrý ghoul vylepšíl plazmovú pušku? :) A nechcel po mne ani gramofonové platne ani šijacie stroje aby sa mu to podarilo. A pritom ako je to všetko groteskné ako pozerám hneď v úvode na Cryo zbraň zamknutú v sklenenej vitrínke ale nemôžem sa k nej dostať lebo hard lock... vo Wasteland 2 by som tam dal aspoň dynamit ale tu do toho nemôžem ani jebnuť... Už vám spadol Legendary protivník do rieky? a že som ho kur.a nemohol nájsť a som sa tam ponáral ako taký debil... a viete čo pri sebe mal? Legendárnu boxerku!!! 300 nábojov z minigunu... sa oplatilo. Ozaj a kde je môj syn, celkom som pri hľadaní adhesive z lepiacich pások a allahu akbar mutantov, ktorý maju podľa mňa najlepšie AI v hre a vždy pri sebe radioaktivný material... Kurnik zabudol som na syna, tak napíšem večer chlapi lebo syn čo ma už 200 (možno 100 a možno 5 rokov) rokov nevidel čaká... ale ešte predtým v Hornej dolnej rozbili Radškorpioni plot a Poitier si myslí, že by som sa ako ich hlavný generál mal na to pozrieť... Ja už viem ako sa cítim... ako starosta na Luniku IX. Gadžo oprav lebo sa pokazilo... nemáme vodu a jedlo ta rob dačo... Ozaj a pri tej smole sa mi zdá, že sa do mňa zamiloval môj robot (resp. kávovar čo sa tvári ako robot ) a viete kvôli čomu? Páčilo sa mu, že som povedal babe, že by s tým fetom mohla prestať... a vraj zla hra :)

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 2:06 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Moderní společnosti se snaží být za každou cenu politicky korektní a nekonfliktní. Ve většině případů je výsledek katastrofální.

Lord Hagen: Tyhle všechny věci, které jsi napsal, mi taky vadí. Souvisí to spolu. Debilní dialogy neznamenají to, že vypadají jak od patnáctiletého jen stylisticky, ale i logikou. Dá se to zařadit i pod debilní questy. A ten Falloutí svět naprosto zprasili, ale naprosto. BoS jsou bílí rytíři, ghoulové jsou nemrtví, minutemani jsou bílí... uh, imbecilní pážata? Mutanti jsou zlí, hloupí orkové a radiace zastupuje magii. Nemluvě o tom, že nájezdníků je víc než normálních lidí.

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 2:29 pm 
Administrátor
Administrátor

Lord Hagen píše:
Ja už viem ako sa cítim... ako starosta na Luniku IX. Gadžo oprav lebo sa pokazilo... nemáme vodu a jedlo ta rob dačo...

::rofl
Reinar píše:
nájezdníků je víc než normálních lidí.

To mě taky napadlo už ve F:NV, jak jsem mydlil stovky legionářských asasínů. Že by bylo bezva rozebírat ty jejich zbroje a vyrábět z toho hrnce, pánve, hrníčky, příbory a tak. A z těch červených plášťů by se daly šít pokrývky a šaty, takže by nebyly jen pre-war, ale prostě nová móda, hezké, červené koktejlky nebo červené sako, prostě kdo na Stripu nemá červené tuxedo, toho ochranka (v červených livrejích) nepustí do kasína a vyhodí ho z (červeného) kobrece. Dalo by se to i vyvážet. Mrtvoly by se daly vyskládat na sluníčko a po vysušení rozemlít na masokostní moučku, kterou by se krmily brahmíny, které by táhly káry nákladních karavan, jež by proudily do NCR prodávat červené sukno a zručně vyklepané kastrólky.
A z těch oštěpů, co jich mají spoustu, z těch by se mohly stavět ploty, aby škorpióni neotravovali brahmíny. Z legátů a vůbec z oficírů by se daly dělat pekáče, nebo plechová koryta, akvadukty, které by vedly vodu do suché pouště. Lebkami by se daly dláždit silnice, takže by aj ty karavany proudily rychleji, takže by nebyl přebytek na místním trhu a červené sukno by stále mělo svou hodnotu. Za dvacet, třicet let by byla Mojave prosperující kout země s ekonomikou založenou na extenzivním využíváním legionářských asasínů. Mladí mužové by studovali střední válečnickou, obory sniper-krejčí, mladé ženy zase sapérka-šička, pak by byla nástavba, specializace, třeba obor lehký kulomet a entlování dírek nebo raketomet a manžety. Jediní, kdo by dál nosil smradlavé hadry, by byli Oceláři, všichni ostatní by měli alespoň dvě červená saka, troje červené gatě a jednu červenou blůzu, sedmero červených košil a tři červená trička, visící na ramínku... protože i ten největší nuzák by mohl žít v (červeném) stanu. Denáry by se dlaždily chodníky ve městech a z aurelů by se vrtaly knoflíky.
Taky by se daly šít balóny poháněné pálením třísek z oštěpů.
A nesmíme zapomínat na jedinečný zdroj cave fungus.

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 2:52 pm 
Vemeno
Vemeno

Lord Hagen píše:
chekotay píše:
:-D ::ano
BTW: Negrům se politicky korektně říká mouřenín. Mě zase přišlo ve Skyrimu divné, kolik tam je ženských ve vedoucích rolích. Teda, kdyby jenom vedoucích, ta kovárna ve White Runu, kde emancipované ženě je dovoleno každý boží den mlátit od svítání do soumrkau perlíkem do kovadliny a házet lopatou uhlí do výhně, zatímco její manžel, chlap jak hora, je ponižován nutností sedět v teplém domečku za pultem a prodávat zboží případným náhodným kolemjdoucím... to působilo velmi zvláštně. :D

Veď práve... nielen rozhovor robí RPG dobrou hrou ale aj uveriteľnosť. V lietadle ktoré stroskotalo pred 200 rokmi nájdem kufor z kože a trápim sa zo spinkou aby som ho otvoril a našiel v ňom náboje do .38 (tie sú teraz v USA asi všade aj v kvetináči ) a šaty na večierok. FUCK YEAH! Fat man je pohodený v radiaktívnom odpade a pre istotu aj mininuke o 2 metre ďalej :) Lenže to nieje najväčšia starosť!!! Nie ozbrojiť sa, nájsť nejaké jedlo - jednoducho prežiť. Baba mala víziu, Poitier a pár ľudí s kľukovou lejzrovkou (odporúčam to predať prvej brahmíne čo bude naokolo) ide obnoviť slávu minutemanov - nestačilo by jednoducho prežiť... a moje celé úsilie nájsť syna ide stranov!!! ...lebo Poitier povedal mooore ta chceme byť silny a mocny a ty budeš náš generál, ale ako postaviť obranu musíš ty, jedlo musíš zohnať ty a ešte ani to drevo ti nevyprodukujeme lebo mi máme dôležitejšiu úlohu - jeden pribíja klince do steny celý deň, baba rozmýšľa kde by sa dal zohnať dobrý jet, jeden sa klepe kocovinou a má strach z mojej prítomnosti a Poitier sníva nejaký sen o Minutemanovy... ale pomôc mi nepomôže ta lebo on tu drží patrolu... ou je. A čo si predstavujete pod takým slovom patrola vojak Poitier? Bazmek... ešte že ten robot za niečo stojí a krája ghoulov pokiaľ ja nabíjam lejzrovu sniperku ktorú som len tak našiel... Kde sú tie časy keď mi za pomoc nejaký dobrý ghoul vylepšíl plazmovú pušku? :) A nechcel po mne ani gramofonové platne ani šijacie stroje aby sa mu to podarilo. A pritom ako je to všetko groteskné ako pozerám hneď v úvode na Cryo zbraň zamknutú v sklenenej vitrínke ale nemôžem sa k nej dostať lebo hard lock... vo Wasteland 2 by som tam dal aspoň dynamit ale tu do toho nemôžem ani jebnuť... Už vám spadol Legendary protivník do rieky? a že som ho kur.a nemohol nájsť a som sa tam ponáral ako taký debil... a viete čo pri sebe mal? Legendárnu boxerku!!! 300 nábojov z minigunu... sa oplatilo. Ozaj a kde je môj syn, celkom som pri hľadaní adhesive z lepiacich pások a allahu akbar mutantov, ktorý maju podľa mňa najlepšie AI v hre a vždy pri sebe radioaktivný material... Kurnik zabudol som na syna, tak napíšem večer chlapi lebo syn čo ma už 200 (možno 100 a možno 5 rokov) rokov nevidel čaká... ale ešte predtým v Hornej dolnej rozbili Radškorpioni plot a Poitier si myslí, že by som sa ako ich hlavný generál mal na to pozrieť... Ja už viem ako sa cítim... ako starosta na Luniku IX. Gadžo oprav lebo sa pokazilo... nemáme vodu a jedlo ta rob dačo... Ozaj a pri tej smole sa mi zdá, že sa do mňa zamiloval môj robot (resp. kávovar čo sa tvári ako robot ) a viete kvôli čomu? Páčilo sa mu, že som povedal babe, že by s tým fetom mohla prestať... a vraj zla hra :)

Uvěřitelnej svět najdeš ve frontě v supermarketu u pokladen:D ....Snad nechceš hledat uvěřitelnej svět ve HŘE, kde běhají dvouhlavé krávy :D ....u kua proč by zrovna ghoul měl umět upravovat laserové zbraně ... kde se to naučil a jaktože není mrtvej a co to je vlastně ghoul ? :D

A stejně, v každý hře od tob Duka3D a postala chybí močení, nemluvě o vykonávání potřeby. A taky ždímání mokrých věcí, když spadnu do vody. Ještě mi ta herní postava chytne vlka ... :D

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 3:05 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Booczech píše:
Uvěřitelnej svět najdeš ve frontě v supermarketu u pokladen:D ....Snad nechceš hledat uvěřitelnej svět ve HŘE, kde běhají dvouhlavé krávy :D ....u kua proč by zrovna ghoul měl umět upravovat laserové zbraně ... kde se to naučil a jaktože není mrtvej a co to je vlastně ghoul ? :D

A stejně, v každý hře od tob Duka3D a postala chybí močení, nemluvě o vykonávání potřeby. A taky ždímání mokrých věcí, když spadnu do vody. Ještě mi ta herní postava chytne vlka ... :D

::roll Call of Duty fórum je kousek vedle.

Slušné zhodnocení (v AJ)
Obrázek

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 3:11 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Pche, celej svět falloutu od samýho začátku je nesmyslnej. Je zajímavej, celkem promakanej, ale v zásadě nesmyslnej a nereálnej.
V F1 by hlavní hrdina tak do týdne zemřel na chorobu, protože za ty tři-čtyři generace v uzavřeným sterilním prostoru vaultu by dávno ztratili imunitu a nejspíš by dostal takovej záchvat agorafobie, že by umřel ve výklenku u vchodu do vaultu s dekou na hlavě.
Ve světě by se z předválečnejch časů dochovaly akorát hodně odolný ruiny, laserový a plasmový zbraně zásobovaný monočlánkem velikosti buřtu jsou s největší pravděpodobností technicky nereálný, nehledě na to, že civilizaci, která dokáže takový věci v energetice by rozhodně netrápil nedostatek ropy. Medikamenty a jídlo by po osmdesáti letech byly v lepším případě k ničemu, v horším ke smrti, atd atd.
Vault experiment je nesmysl, protože jednak nevede k ničemu, co by se nedalo nasimulovat za mnohem menších nákladů a druhak po atomový válce nebude nikdo, kdo by ho k něčemu využil nebo alepoň vyhodnotil (Projekty typu "co se stane, když se nezavřou dveře do Vaultu" nebo "Co se stane když ve Vaultu bude jedna ženská a tisíc chlapů/a obráceně/" jsou opravdu převratný a zjištění odpovědi rozhodně stojí za investici milionů dolarů. Nemluvě ani o tom, že kdyby žádná válka nebyla, tak k žádnýmu vault experimentu nikdy nedojde. Ale prostě v době vzniku F2 frčely Akta X a vládní konspirace se pomalu cpala i do večerníčků). A tak dál a tak dál. Opravdu nemá smysl ve falloutu řešit logiku herního světa.

PříspěvekNapsal: stř lis 25, 2015 3:16 pm 
.

pre mňa má a uznávam svet F1 a F2, len odmietam tú frašku v F3 a F4

ak si niekto chce kúpiť značku Laurin&Klement, prosím, ale nech automaticky nečaká, že sa budem tváriť , ako by to bol originál

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 38  Další