Booczech píše:
Snad nechceš hledat uvěřitelnej svět ve HŘE, kde běhají dvouhlavé krávy
Ano, přesně to chci. Stejně jako od jakéhokoliv jiného příběhu, ať psaného, nebo filmového.
Ok tak pokud, budeme řešit kufr ve spadlém letadle, tak nevíme kdy to letadlo spadlo ...zda před 200 lety. Nebo letělo někdy před rokem z nějaké enklávy kterou nezasáhly atomovky. Případně můžeme vést debatu o tom, jak by měl vypadat látkový kufr po 200 letech ... třeba je tam hodně příměsí plastu... Kua je to hra lidi, neřešil bych každou pytlovinu ...
Booczech píše:
....u kua proč by zrovna ghoul měl umět upravovat laserové zbraně ... kde se to naučil a jaktože není mrtvej a co to je vlastně ghoul ?

Protože se to naučil ještě před válkou na střední škole elektrotechnické. Hrál jsi někdy Fallout? Je to vysvětlené na holodisku.
Ok, holodisk jsem nenašel, nebo nečetl...
Booczech píše:
A stejně, v každý hře od tob Duka3D a postala chybí močení, nemluvě o vykonávání potřeby. A taky ždímání mokrých věcí, když spadnu do vody. Ještě mi ta herní postava chytne vlka ...

Fallout: Resurrection jsi patrně nehrál, co?
Resurrestion jsem hrál hned po vydání. Asi nejlepší fallout pro mne a respekt tvůrcům ... Každopádně si nevybavuji možnost vykonávní potřeby...no už je to taky pátek, co jsem to hrál.
Ano, fallout 4 by mohl být trošku víc nacpanej questama, nadruhou stranu, díky obrovské rozloze a množství settlmentů jsem jich, třeba já, ještě tolik nepotkal.