Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 17, 2025 5:45 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 38  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 4 všeobecný topič
PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 9:00 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Justy, díky moc, ale: co mám propojit - čím a kde má zmáčknout Space, kde mám stát, kam koukám...mám položen generátor co nejblíž? Návod o Craftění taky chybí . To víš po 60.-ce, odchází neurony v 5 - tistupech a nikky jsem takový věci bez návodu(cz)nehrál i když jsem byl v reálu mechanik. Jo vždycky jsem patřil v tomhle mezi slabší hráče - nejdřív cz manuál a potom teprve sehnal hru.. od od 88.roku. STarec od 800 a ST Atari, jo toto letí...Díky za opatěru, a Bílý Den, Marcel od Zvonu.

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 9:13 am 
Zelenáč
Zelenáč

pane Máco, třebas tohle pomůže?

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 9:32 am 
Vemeno
Vemeno

Generátor postav co nejblíže - musíš však postavit, ten silnější generátor - anténa bá odběr 10 jednotek elektřiny. Postavíš generátor hned vedle antény - pořád zůstaneš ve stavěcím režimu(do kterého se dostaneš delším držením klávesy V) v tomto "stavěcím" režimu zamíříš "pohledem" na generátor, nebo anténu a zmáčkneš mezerník - tím se vytvoří kabel, který se k tomuto místu připojí ...pak stejně "zaměříš" na druhý objekt a mezerníkem potvrdíš připojení na druhý objekt. (pokud el. kabel svítí červeně, tak má kabel někde cestu blokovanou - kabel neprojde přes objekty a není možné jej připojít). Vyřeším pootočením generátoru - ve stavěcím režimu jej označíš pícmenem a pak otáčíš pravým, nebo levým myšítkem ...ečkem zase potvrdíš a umístíš na místo :)

...Kočičky ..jak bylo zmiňováno, ve F2 o kočičkách zmíňka byla s dodatkem, že byly moc přítulný, nebránily se a všechny byli pochytány a snědeny :D

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 9:55 am 
Vemeno
Vemeno

chekotay píše:
Booczech píše:
Snad nechceš hledat uvěřitelnej svět ve HŘE, kde běhají dvouhlavé krávy :D

Ano, přesně to chci. Stejně jako od jakéhokoliv jiného příběhu, ať psaného, nebo filmového.

Ok tak pokud, budeme řešit kufr ve spadlém letadle, tak nevíme kdy to letadlo spadlo ...zda před 200 lety. Nebo letělo někdy před rokem z nějaké enklávy kterou nezasáhly atomovky. Případně můžeme vést debatu o tom, jak by měl vypadat látkový kufr po 200 letech ... třeba je tam hodně příměsí plastu... Kua je to hra lidi, neřešil bych každou pytlovinu ...

Booczech píše:
....u kua proč by zrovna ghoul měl umět upravovat laserové zbraně ... kde se to naučil a jaktože není mrtvej a co to je vlastně ghoul ? :D

Protože se to naučil ještě před válkou na střední škole elektrotechnické. Hrál jsi někdy Fallout? Je to vysvětlené na holodisku.

Ok, holodisk jsem nenašel, nebo nečetl...

Booczech píše:
A stejně, v každý hře od tob Duka3D a postala chybí močení, nemluvě o vykonávání potřeby. A taky ždímání mokrých věcí, když spadnu do vody. Ještě mi ta herní postava chytne vlka ... :D

Fallout: Resurrection jsi patrně nehrál, co?

Resurrestion jsem hrál hned po vydání. Asi nejlepší fallout pro mne a respekt tvůrcům ... Každopádně si nevybavuji možnost vykonávní potřeby...no už je to taky pátek, co jsem to hrál.

Ano, fallout 4 by mohl být trošku víc nacpanej questama, nadruhou stranu, díky obrovské rozloze a množství settlmentů jsem jich, třeba já, ještě tolik nepotkal.

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 10:06 am 
Vemeno
Vemeno

Nevite jestli je nejaký mod který zapina ve hře potřebu jist pít a spát?
Je tam tuna jidla (da se vařit vlastní) Je tam tuna vody (trocha radiace nikoho nezabije :D ) a dá se tam i postavit postel. Ale proč když je to všechno k ničemu.

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 10:36 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Tiež to nechápem... a napr. úžasne to vyriešili v FNV. Proste toho čo to zdržuje od pobíjania mierumilovných ghoulov a mutantov si to môže vypnúť a ten kto chce dať konečne na frak scientologistickej cirkvy to len privíta. A zas taký problém by to určite nebol. Po ťažkom boji a vojnovej vrave kde ešte doteraz lietajú kusy mäsa vo vzduchu práve prichádza karavána ako keby nič... ešte som nestačil pobrať ani jednú zbraň alebo náboje zo zeme (rozumej tony .38 nábojov) a už je tu možnosť predať trubkové zbrane za pár drobákov ktoré sú mi v podstate na nič- dúfam že zatiaľ. Ono dať dole dvoch legendárnych supermutantov z ktorých vypadne legendárna trubková zbraň v cene jedneho stimpaku vždy poteší. Ale ako píšem aj tak zatiaľ caps neriešim. Skôr ma udivuje že 3-4 rany s vylepšenej sniperky je menej ako hodený granát len tak naverím boha, nehovoriac o tom že raketomet zďaleka nemá ten devastačný efekt akoby človek čakal. Fatman je fatman ale nábojov je tak málo... už mám viac fatmanov ako nábojov a to som nejaké predal :) Ešte že to zbieranie človeka nikdy neomrzí... a predsa len taká zbierka šiat ako mám ja sa len tak nevidí na tomto pobreží. Nechce niekto zánovný klobúk?

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 12:51 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Slw, bomba, holt cizina, tady Hups do ledovcové voděnky, že co by chtěl Chtěl Čech za 1079( he po slevě). Máš Slw, z archívů Zvon cokoliv a kdykoliv a o čemkoliv...přilet do tří dnů na oplatce.
No tohle snad již Tydýt Máca zmákne, bez češtiny hrát je ode mne drzost, ještě, že Ty dialogy takhle odflákli! Stačí mi většinou jen , šipka dolů! Abych prolez,,katrem,,v Questech, hehe. Sice vím doposud len,,spaniu viechu,,ale hlavně hraju, i takhle dobitýho,,Fallouta,, ech, za co Soudruzi?! Tož Šafle Hore, a Díky moc, byl jsi rychlej jak,,Montezumova Pomsta,,na Balkánu, hecht, abstinenti mali smůlu. Dával jsem štamprli i dětem po ránu do čaje, nutnost tahle profylakcia...Tulák po Pláních Falloutu, Marcel od Zvonu, sím ozvi se mi na majlu, mílle grazia.

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 1:23 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Ahoj Booczech, byl jsi First, o Boožetěchu, dík za hození Kruhu, jauvajs to byl ten sádrovej! Trefa do černého a též platí pro Tebe, to co jsem nasliboval Justymu, hodně jsem toho protoulal, a tisíce Her a Hodin hrál a Mílášky... Uchoval...,poslední klenot: GOG: Alfa Centauri + Crisscros! Sid Meyer! i pro Win 10, jo již to není Prauda, co tenkrát bylo ty hry i do 1 MB či do 100 MB, hech- jedna disketa 1 CD, he. Hratelnost na prvním místě, o repete - ivnosti nemluvě, stále je proč se vrátit k Dungeonům - RPG, STG, Arkádám, Logikům...které zazářily na Herním Nebi a stále svítí na Cestu! Ale moc Lidi je již nehraje, já na old Psovi s XP, nema problema, je pod tím Nový naležato...Díky za opatěru, Tulák a jeho Pések Landšméjd, Marcel od Zvonu...omlouvám se za nemístnot - oftop.

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 1:27 pm 
Zelenáč
Zelenáč

sem rád, že pomohlo. já už automaticky čučím/hledám na youtube, než píšu ::knez já to radši vidím, občas mám v některých věcech představivost šumící trávy ::rofl

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 2:49 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Ano, ano, anoooooooo! Crazy Boris a jeho videa jsou boží.
Obrázek

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 8:03 pm 
Škandál Európy

::shock
trolling v mojom fóre! Zrada!

A tiež chcem vyjadriť svoje nemalé pohnutie výskytom mačky. Vobec neviem jak sa mám s tým faktom vnútornostne vysporiadať. Skúšal som jednu obzvlášť nechutnú mačku umlátiť trubkou, ale netvárila sa, že by ju to bolelo. Tak ja to teda idem skúsiť fatmanom..

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 9:14 pm 
Vemeno
Vemeno

Se začínám trošku nudit, když tu najednou běhám v komiksovém obleku a plním úkoly, od borce co vysílá na rádiu :D Silver Shrine ::rock ....nejlepší jsou odpovědi typu: ano, ne, dotaz, odpověď hrubým hlasem jako Silver Shrine :D

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 9:54 pm 
Škandál Európy

Booczech píše:
Se začínám trošku nudit, když tu najednou běhám v komiksovém obleku a plním úkoly, od borce co vysílá na rádiu :D Silver Shrine ::rock ....nejlepší jsou odpovědi typu: ano, ne, dotaz, odpověď hrubým hlasem jako Silver Shrine :D

Jo tak! A ja som už sa nasral, že mi tie hadry nejde dať preč z INV

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 10:29 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Viete čo je zábavne? Podobne ako v Oblivione tak aj tu môžte dať ľuďom na hlavu kôš :) Je to nejaká úchylka vývojarov? Nikto nevie, ale niekomu z nich asi kolegovia vyparatili nejaké... "nekalosti" :)

Odporúčam tuto hudbičku ako podmaz...

https://www.youtube.com/watch?v=Bznxx12Ptl0

PříspěvekNapsal: čtv lis 26, 2015 11:06 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout

Mám z toho Bratrstva dost. Další noc ve hře, další letecký nálet na 3 nájezdníky. A tentokrát ve dvojici. První vertibird vybuchl poměrně brzy. Druhý si chvilku poletoval a pak vymanévroval z trosek města na planinu... a zaletěl pod zem. Normálně zmizel pod hlínu. Šel jsem se na to místo kouknout, jestli tam někde ze země uvidím trčet nějakou část, jak žraločí ploutev. A jestli se mi nepodaří stát tak, aby mě nabrali při výletu ven. Nestalo se tak, bohužel. Přerušila mě Piper, strhla se přestřelka. Šli po mě ghoulové, tak jsem je postřílel. V tom kolem mě lítají lasery, tak opětuju palbu. BOS Knight. Co? Proč? No tak co už. Pobil jsem ty tři bosáky, z nichž jeden uprostřed boje zmutoval na legendárního, a sebral jim kousky energozbroje. Vracím se k osadě, kterou jsem zrovna stavěl (Jamaica Plain btw), když v tom odněkud od města vyletěl vertibird a vybuchl. Další den v pustině, eh? No nic. Tluču hřebíky do betonu, když v tom slyším střelbu. Jdu se kouknout... další vertibird bojuje s těmi samými nájezdníky. :| Beru popkorn do ruky, uzavírám sázky s Piper. Než po nárazu do baráku vybuchl, tak se docela držel.

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 567 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 38  Další