Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř pro 19, 2018 12:53 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zobrazování vzdálenějšího okolí
PříspěvekNapsal: stř lis 28, 2018 1:52 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 11, 2011 11:02 am
Příspěvky: 12
Dobrý den,
Před jistou dobou se mi při hraní přestalo zobrazovat vzdálenější okolí a zobzazí se mi buď podkladová vrstva krajiny, nebo prázdno. Jak se přibližuju tak se okolí začne postupně vykreslovat. Dřív jem si vylezl na mrakodrap a viděl jsem až na ostrovy. Nyní nevidím dál jak o dvě, max. tři ulice. Docela mě to štve, protože defacto nevím kam jdu. Dříve jsem z jakéhokoliv vyššího kopce viděl kde je zakotvený PRYDWEN, sloužil mi jako maják, takže jsem věděl, kde se nacházím (bez použití mapy), nyní ho nevidím, pokud nejsem skoro u něj.
Dřiv to nedělalo, po update na vyšší verze mi to přestalo ukazovat okolí.
Nevíte někdo, co může býti příčinou?
Předem děkuji za odpověď.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování vzdálenějšího okolí
PříspěvekNapsal: pát lis 30, 2018 6:47 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 23, 2015 1:55 pm
Příspěvky: 61
jakém/čeho updatu? viděl bych to na problém grafiky. typ GPU/drivery/optimalizace?

_________________
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování vzdálenějšího okolí
PříspěvekNapsal: sob pro 01, 2018 10:46 am 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 394
V souborech Fallout.ini a FalloutPrevs.ini (documents/mygames/fallout4) najdi hodnoty draw distance, zkus je zmenit a nastav ty soubory na "jen pro cteni".

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování vzdálenějšího okolí
PříspěvekNapsal: pon pro 17, 2018 2:57 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 11, 2011 11:02 am
Příspěvky: 12
Díky za reakce na dotaz, problém jsem vyřešil. Bylo to v hlavním nastavení - mizení objektů a pod. Měl jsem to nastaveno na maximum. Dal jsem to na minimum a už je to v přádku.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny