Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pon dub 15, 2024 7:23 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nejde spustiť hru.
PříspěvekNapsal: stř kvě 10, 2017 4:43 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř kvě 10, 2017 4:36 pm
Příspěvky: 3
Ahojte.
Zo Steamu som si stiahol F1. Po nainštalovaní sa mi hra sekla hneď po intre. Z ponúkaného MENU INTRO-NEW GAME-LOAD GAME-OPTIONS-CREDIT-EXIT
ani jedno z tlačidiel nejde stlačiť.
Reinštaloval som.
Snažil som sa vyskúšať i Ověření integrity mezipaměti hry.
Povodne chýbajúci súbor pri sťahovaní bol dodaný.
Tento krok som opakoval pri každej reinštalácii.
A aj tak.
Nejde spustiť samotná hra, a ani vypnúť.
Moja konfig.
W8, processor i7 intel 2,50ghz, RAM 16 GB, GRAPGIC CARD NVIDIA GEFORCE GTX 860M

Nenašiel som tu na tomto fóre žiadnu podobnú sťažnosť, preto sa na Vás obraciam takto.
Ďakujem moc za čas, i za pomoc!

r.


Hi there.

I have purchased the game FALLOUT 1 vía STEAM. I have installed the game, after intro I cannot run the game.
At the very first menu, where you choose between INTRO-NEW GAME-LOAD GAME-OPTIONS-CREDIT-EXIT
It doesn´t react any button at all. I have tried to reinstall the game, like three times already, unsuccessfully.
I have W8, processor i7 intel 2,50ghz, RAM 16 GB, GRAPGIC CARD NVIDIA GEFORCE GTX 860M

Any more info you need from me?

I have veryfied the game cache files too...

Thanks very much!

My best regards,

Roman


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustiť hru.
PříspěvekNapsal: stř kvě 10, 2017 6:06 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 23, 2015 1:55 pm
Příspěvky: 93
kterou z daných možností spouštíš?
Obrázek

_________________
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustiť hru.
PříspěvekNapsal: stř kvě 10, 2017 6:10 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř kvě 10, 2017 4:36 pm
Příspěvky: 3
A keď Ti poviem, že obe?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustiť hru.
PříspěvekNapsal: stř kvě 10, 2017 8:26 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 23, 2015 1:55 pm
Příspěvky: 93
aktualizace ovladačů grafiky? GTX 860M je staší, ale i tak...

dále doporučuju zkusit najet:
jednotka:\tvoje cesta k adresáři\Steam\steamapps\common\Fallout\ a zde u falloutw.exe a falloutwHR souborů přes vlastnosti zaškrtnou kompabilitu s win xp.

a přímo zde (musí steam běžet na pozadí) to spustit
edit: falloutw.exe je "classic pro old systémy" a ten druhý high res mód
edit2: raději zaškrtni i spouštět jako správce....

_________________
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustiť hru.
PříspěvekNapsal: stř kvě 10, 2017 8:31 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř kvě 10, 2017 4:36 pm
Příspěvky: 3
Díky moc, jses úžasnoucejsi...
Vyskúšam!
Ozvem sa.
Do skorého,
R.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustiť hru.
PříspěvekNapsal: úte lis 28, 2023 3:32 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: čtv led 20, 2011 10:03 am
Příspěvky: 15
Dovolím si navázat na toto staré téma se stejným nebo podobným problémem.
GoG verze Fallout clasic První spuštění hry fungovalo, nyní to napíše hlášení not enough disc space a nejde spustit. Vyžaduje nejméně 20mb místa (je volných 30gb) HP elitebook i5
netuší někdo co se děje prosím?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustiť hru.
PříspěvekNapsal: úte lis 28, 2023 6:02 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 11639
len tak z hlavy ma napadá (je to dosť bežná stará hláška hlavne na "novších" strojoch :D), buď niečo zmeniť v konfigu, alebo mód kompatibility, prípadne vyčistiť cache, skús niečo z týchto rád, je to tam rozpísané

https://gamefaqs.gamespot.com/boards/197289-fallout/44239235
https://www.gog.com/forum/fallout_series/not_enough_free_hard_disk_space/page1

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustiť hru.
PříspěvekNapsal: stř lis 29, 2023 6:34 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Registrován: sob bře 16, 2013 8:57 pm
Příspěvky: 221
Bydliště: Plzeň
Nebo ještě... jestli hraješ pod Linuxem, zkus ověřit, jestli máš práva zapisovat do herních souborů.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustiť hru.
PříspěvekNapsal: stř lis 29, 2023 8:54 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: čtv led 20, 2011 10:03 am
Příspěvky: 15
Mám to ve widlích 10, zkusil jsem spouštět jako admin i režim kompatibility s W7 (v nabídce jsou jen vista, 7, 8, ) a zatím stejné. Zkusím ještě prohlédnout konfig.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustiť hru.
PříspěvekNapsal: stř lis 29, 2023 6:54 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 11639
snáď pomôže zmeniť tú hodnotu free_space na nulu

When you get that message it's either:
A. You are really running low on diskspace and should free up some, or
B. Your config files misguide you.

The following solution is for the latter and was proven to work for both FO1 and FO2.

In your Fallout directory find the fallout.cfg file and open it with Notepad. Note: Your file may look slightly different from the one listed below.
[system] <-----look under this paragraph
art_cache_size=130
cdlock=C:\Programs\mIRC\download\cdlock.dat
color_cycling=1
critter_dat=C:\Games\BlackIsle\Fallout2eng\critter.dat
critter_patches=C:\Games\BlackIsle\Fallout2eng\data
cycle_speed_factor=1
executable=game
free_space=20480

etc.
Change the last value to 0 (zero) instead of 20480.

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny