Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Z důvodu velkého počtu lidí, kteří se minulou neděli nudili, se příští neděle ruší.
Právě je sob čer 24, 2017 1:07 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Win7 a Fallout1
PříspěvekNapsal: úte srp 21, 2012 5:58 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte srp 21, 2012 5:54 pm
Příspěvky: 1
Ahoj, chci hrát Fallouta1 na Win7 64bit. Hra mi však hlásí: You are trying to use sfall with an incompatible version of fallout. Was expecting "Fallout 1 v1.2 US". Instalace Sfall nepomohla. Máte někdo nápad, co s tím? Moc děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Win7 a Fallout1
PříspěvekNapsal: úte srp 28, 2012 2:31 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 7953
nedá sa spúšťanie nastaviť v nejakom móde kompatibility?
v XP to bolo pravým tlačítkom na ikonku a vybral si si Properties/ Compatibility

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Win7 a Fallout1
PříspěvekNapsal: úte srp 28, 2012 3:11 pm 
Nájezdník
Nájezdník
Uživatelský avatar

Registrován: ned dub 11, 2010 6:39 pm
Příspěvky: 740
krasan píše:
Ahoj, chci hrát Fallouta1 na Win7 64bit. Hra mi však hlásí: You are trying to use sfall with an incompatible version of fallout. Was expecting "Fallout 1 v1.2 US". Instalace Sfall nepomohla. Máte někdo nápad, co s tím? Moc děkuji.

Pořídit si ho na http://www.gog.com/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Win7 a Fallout1
PříspěvekNapsal: úte srp 28, 2012 3:12 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 388
nainstaluj patch v1.2 US

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Win7 a Fallout1
PříspěvekNapsal: úte říj 09, 2012 9:10 am 
Škandál Európy
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 2:16 pm
Příspěvky: 4329
Bydliště: Na hrane hrotu.
krasan píše:
Ahoj, chci hrát Fallouta1 na Win7 64bit. Hra mi však hlásí: You are trying to use sfall with an incompatible version of fallout. Was expecting "Fallout 1 v1.2 US". Instalace Sfall nepomohla. Máte někdo nápad, co s tím? Moc děkuji.

Tiež mám 64bit a je to problém jak sviňa u niektorých aplikácií. U niektorých zaberá skutočne prepnúť kompatibilitu. Fallout som neskúšal rozjet. Ale až to bude skúšať niekedy, tak si prejdem všetky tie downloady a naplácam na to všetko čo to dá.

_________________
Šedý človek sa cíti najlepšie v šedej zóne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Win7 a Fallout1
PříspěvekNapsal: pát bře 20, 2015 6:16 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát bře 20, 2015 6:10 pm
Příspěvky: 1
Zdravím mám problém s barvama ve hře. Hra se spustí s rozházenýma barvama a netuším co s tím dělat. Tuší někdo tadz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Win7 a Fallout1
PříspěvekNapsal: čtv čer 30, 2016 9:39 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 7953
čo za verziu hry máš a neskúšal si resolution patch? si prejdi FAQ, je tam aj link, prípadne aj FAQ na F2, či tam nieje niečo o zmene palety

EDIT: v F2 sa o tom píše, môžeš skúsiť, či to nebude fungovať aj na Win7 s F1

Citace:
29. furt ked spustim f2, tak uz u loading screenu sa mi poseru farby - teda vzniknu kriklave-ruzovo/zeleno/nvm jake anomalie.. a to trva celu hru.. na screenshotoch to vsak nezobrazuje.. je to skoro nehratelne, pac sa nedaju precitat napriklad ceny pri obchodovani.. jedna sa zrejme o nejake presvecovanie (presvietit) textur, alebo tak nak.. nvm co s tym.

hledaná slova: grafika dojebana pokurvena textury

Riesenia su dve:

1. zmenit si vo win 32bit paletu na 16bit

2. editovat subor ddraw.ini aby vyzeral nak takto, farbou vyznacena klucova vec:

[Graphics]
;Set to 0 for 8 bit fullscreen
;Set to 4 for dx9 fullscreen
;Set to 5 for dx9 windowed
;dx9 modes cause some corruption of movies
;A dx9 mode is required for any graphics related script extender functions to work (i.e. fullscreen shaders)
;Modes 1, 2 and 3 are no longer supported
Mode=0 nebo 4

Rozluskol - Jaw+casino


EDIT: mne osobne pomohlo prepísanie na Mode=4, síce mi po spustení hry zostal v strede obrazovky windovsácky biely kurzor, kurzor z hry sa pohybuje pod ním...
ale na druhý deň to už zmizlo, hoci keď to spustím druhý krát, tak tam je zase a treba reštart :D

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny