Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Z důvodu velkého počtu lidí, kteří se minulou neděli nudili, se příští neděle ruší.
Právě je stř čer 28, 2017 10:05 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Fallout na Androidu
PříspěvekNapsal: pát srp 09, 2013 4:10 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: čtv srp 08, 2013 9:28 pm
Příspěvky: 11
Podarilo se mi rozebehnout Fallout 1 na Androidu v DosBoxu Turbo tak jsem hodil video na youtube:
http://youtu.be/1EPpuzFnsH8

Návod:
Stahnete si a nainstalujete DosBox Turbo z Google play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fishstix.dosbox

Dalsi postup:
1) Nainstalujete Fallout 1 na pocitaci (ta uplne nejvetsi instalace)
2) Stahnete Dos patch a rozbalite ho primo do slozky s nainstalovanym Falloutem:
http://www.mediafire.com/?uc95y6ianoeoyam

3) Stahnete configy:
http://www.mediafire.com/?bn189x94i6506pq
fallout.cfg zkopirujete do slozky s falloutem
dosbox.conf zkopirujete na vas telefon do /storage/sdcard0/dosbox.conf
4) Zkopirujete slozku s Falloutem na telefon s androidem
5) Zapnete DosBox
Na tvem tabletu/smartphonu zmacknete tlacitko "Menu"
Vyberes Config => DosBox Settings => Autoexec
Nastavite mount

Napriklad ja mam vsechny DOSove hry na SD karte a cesta k nim je /storage/extSdCard/ROMs/DosBox
Muj autoexec je:
Kód:
    mount c /storage
    c:
    cd extsdc~1/roms/dosbox
   



6) S takto nastavenym autoexecem vzdy zacinam ve slozce s hrama takze abych mohl spustit Fallout, tak napisu
Kód:
    cd Fallout
    fallout.exe
   


V DosBoxu je spousta dalsich nastaveni, jestli se v nich chcete hrabat tak vas odkazu na:
https://sites.google.com/site/dosboxturbo/

Puvodni anglicky navod najdete zde:
http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?p=957360


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout na Androidu
PříspěvekNapsal: pát srp 09, 2013 5:35 am 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3287
Bydliště: VŠB
Fallout Forever!!! ::rock

Jak tam funguje pravé tlačítko myši?

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout na Androidu
PříspěvekNapsal: pát srp 09, 2013 5:49 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: čtv srp 08, 2013 9:28 pm
Příspěvky: 11
Pravé tlačítko mám nastavene jako "double click" na touchscreenu, ale pokud by to nekomu nevyhovovalo tak se to dá prenastavit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout na Androidu
PříspěvekNapsal: pát srp 09, 2013 6:16 am 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3287
Bydliště: VŠB
jak je na tom sfall? Zkusíš nainstalovat Fo2 a Restoration Project jestli to pojede?

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout na Androidu
PříspěvekNapsal: pát srp 09, 2013 2:31 pm 
Víc než jen moderátor!
Víc než jen moderátor!
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 16, 2009 1:37 pm
Příspěvky: 902
Bydliště: Díra po granátu uprostřed Severní Ameriky
::bez_chlupu ::kawaii ::bez_chlupu ::kawaii
Az budu mit chvilku cas, vyzkousim!
A Fo2 by byl jeste lepsi ;)

_________________
Smile! It confuses people!

Jsem zla master z brahminu a ve jmenu farmakospolecnosti ukusuju oplodum hlavicky!!39


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout na Androidu
PříspěvekNapsal: úte srp 13, 2013 4:06 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: čtv srp 08, 2013 9:28 pm
Příspěvky: 11
Do fora o Fallout 2 jsem pridal návod jak ho take rozebehnout na Androidu.
http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=7&t=11394

Restoration project jsem bohuzel nezkousel, ale je tam odkaz na originalni anglicky navod, kde je vysvetleno, jak ho rozebehnout.

Na mem Youtube kanale najdete i mnoho dalsich her, ktere jsem zkousel na telefonu jako Starcraft, Warcraft 2, Diablo, Tomb Raider, ...
Vsechno najdete v playlistu "mobile gaming"
http://www.youtube.com/user/GrimYTB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout na Androidu
PříspěvekNapsal: úte srp 13, 2013 2:40 pm 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 02, 2009 2:26 pm
Příspěvky: 10801
Bydliště: Brno
S tvým dovolením z toho zkusím sesmolit nějakou aktuálku na home brahmíny.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout na Androidu
PříspěvekNapsal: úte srp 13, 2013 2:45 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 7958
už viem, čo bude prvé nainštalované, až raz budem mať android telefén ::rock

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout na Androidu
PříspěvekNapsal: stř srp 14, 2013 4:06 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: čtv srp 08, 2013 9:28 pm
Příspěvky: 11
Urcite z toho muzes udelat nejakou aktualku na hlavni stranku. Uz jsem vyzkousel Fallouta i na iOS(iPod Touch 5G), bezi tam sice pomaleji nez na Androidu, ale az budu mit trosku casu tak udelam video, hodim ho na youtube a tady na forum zase dam cesky navod.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout na Androidu
PříspěvekNapsal: stř srp 14, 2013 10:03 am 
Škandál Európy
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 2:16 pm
Příspěvky: 4330
Bydliště: Na hrane hrotu.
Keby sa ti chcelo, tak ešte vyskúšaj či to fachá aj s tými modmi a patchmi čo sú tak rozšírené - killiap, restoration a podobne.

_________________
Šedý človek sa cíti najlepšie v šedej zóne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout na Androidu
PříspěvekNapsal: sob srp 17, 2013 7:35 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: čtv srp 08, 2013 9:28 pm
Příspěvky: 11
Pridal jsem na forum Fallout 1 na iPadu pro porovnani jak to bezi na iOS:
http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=6&t=11396


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout na Androidu
PříspěvekNapsal: stř srp 21, 2013 10:25 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte srp 18, 2009 6:17 pm
Příspěvky: 11
Bude ten slibovaný návod z aktuálky ? Podle toho co je tady jsem udělal vše ...a v okamžiku kdy se přes příkazový řádek v DosBoxu mám dostat do hry tak mi naskočí jen klasická úvodní obrazovka FALLOUT LOADING_ s obrázkem počítače ....a vzápětí mě to vrátí zpět do příkazového řádku C:/extsdc-1/doshry/fallout/...nevíte co stím ? zkoušeno na Samsung Galaxy SII plus


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout na Androidu
PříspěvekNapsal: čtv srp 22, 2013 3:04 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: čtv srp 08, 2013 9:28 pm
Příspěvky: 11
Zkus nasledujici rady:
1) Zkontroluj v DosBoxu Turbo jestli mas v Settings/Dosbox settings zaskrtle "manual mod" pokud ne tak je mozne ze ti dosbox prepsal tvuj config ktery jsi tam pracne nakopiroval.
2) Ktery z tech dvou fallout.cfg jsi pouzil? Zkus ten "without Video & Ambient sounds"
3) Podivej se jestli jsi dobre nainstaloval Fallout Dos Patch. Zkus hru spustit v Dosboxu, ktery si nainstalujes u tebe na pocitaci.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout na Androidu
PříspěvekNapsal: čtv srp 22, 2013 9:11 am 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 02, 2009 2:26 pm
Příspěvky: 10801
Bydliště: Brno
Návod bude mít podobu výše napsaného, jenom doplněného o háčky a čárky a uloženého na webu. takže s případnými rpoblémy se obracej přímo na Grima, protože já tomuhle nerozumím. :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout na Androidu
PříspěvekNapsal: sob srp 24, 2013 9:40 pm 
Nájezdník
Nájezdník
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:35 am
Příspěvky: 645
Bydliště: Earth
Je tam nějaká minimální konfigurace?
Rozejde to mus starší stroj HTC One V (jedno jádro 1Mhz a 512MB RAM - použitelnejch tak 256 :D )

_________________
Obrázekradiation enabledObrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny