rozohral som Fallout et tu, F1 na engine F2, zmien je tam celkom dosť
- náhodné lokácie jak v dvojke, aj s jaskyňou, sú k dizpozícii aj nejaké zvieratá a zbrane z F2 (zatiaľ jednoranová puška a nejaký zip gun, no nedošiel som zatiaľ ďalej ako po Junktown)
- jaskyňa s radškorpiónmi je samostatná lokácia, Seth ma tam nedoviedol, lebo nemá čas
- v Shady Sands je obchodník
- údajne môžem mať s Tandi románik, ale neviem kedy, keď som ju vrátil naspäť, tak len klasicky povedala, že ona taká nieje

- všetci tam pobehujú jak naspeedované veveričky (aj stráže obchodníka v náhodnej lokácii, aj Kháni), takže je problém ich okradnúť, navyše potom neviem, ktorého som už vylobkoval a koho nie
- Lorenzo mi požičia prachy (200, po vrátení 400, 600, 800, 1000), ale minimálne po prečítaní nejakých kníh, jednu som neskúsil, ale po dvoch už áno, ak mu ich vrátim hneď, zadrie, že veď som ešte ani neopustil budovu, aby som ich roztočil, že až za čas
- overseer je proti tomu, aby ľudia opustili vault, lebo on je vrcholový manažment, nič iné nevie robiť a keby všetci odišli, tak sa stane nezamestnaným
- knihovníčka Stapletonová sa už po nákupe kníh nedá okradnúť, veci v inventári potom nemá (aspoň že sa po čase, možno na druhý deň, dajú zasa kúpiť ďalšie knihy)
tak som to rozohral znova a v configu nastavil, aby sa objavovali v mŕtvolách aj brnenia, ale tie budú možno len u Khanov, tých som zatiaľ nezlikvidoval, len som pohrozil Garlovi a dal mi ju "len tak", no hoci mám špecializáciu boj bez zbrane, nemohol som o Tandi bojovať
uvidím, čo ma ešte čaká, sú aj nejaký noví spoločníci (snáď aj lokácie), dokonca nejaký dopravný prostriedok má byť časom k dispozícii, takže by si to mohol zahrať aj pesus