Druhá otázka sa týka Fallout 2 tak to vložím sem ..som tu úplný nováčik.. v podstate Fallout som naposledy hral tak cca pred 12-11r, je to už riadna doba. Podarilo sa mi nájsť CD s hrou a veľmi sa teším, že sa k nemu vrátim. Mám však pár otázok..
Inak fantastická stránka toto
Takže k Fallout 2 -
Momentálne hrajem Fallout 2 s Fallout2CZ patch 1.02.25 + mod pridávajúci deti. Zaujali ma ale dve skvelé modifikácie a to Fallout 2 Restoration Project 2.1 do ktorého práve myslím robíte češtinu. Obsahuje v podstate všetko čo by som tam chcel mať aj vysoké rozlíšenie. Veľmi si cením, že ste sa odhodlali celé to preložiť ..viete približne kedy by ste to dokončili? Každopádne vám všetkým čo sa na tom podielate zo srdca dakujem, lebo sa už neviem dočkať, tak isto ako aj ostatní.
Potom ma zaujal ešte Fallout 2 1.5 Resurrection, pozeral som na stránke ale je tam ticho tak dúfam, že ho nezrušili a čoskoro ho dokončia. Neviem bude v češtine? Lebo na screenshotoch je tam český jazyk.
ŠIel by potom skombinovať Fallout 2 Restoration Project 2.1 CZ s Fallout 2 1.5 Resurrection CZ, že by som mal oba mody naraz?? To by sa m ihadam splnil sen kludne by som za to niekomu aj zaplatil... alebo keby sa češtiny dočkali aj mody ako Fallout 2 Mutants Rising.
Normálne seriózne a vážne rozmýšlam, že ak by sa všetky tri mody dali súčastne nainštalovať aj dať do CZ jazyka tak by som si za tu vyrobu toho projektu zaplatil!