Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Z důvodu velkého počtu lidí, kteří se minulou neděli nudili, se příští neděle ruší.
Právě je ned čer 25, 2017 11:23 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: čtv lis 14, 2013 4:29 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv lis 14, 2013 4:17 am
Příspěvky: 2
Ahoj lidi ani nevim jestli je tu jeste nekdo aktivni ale zkusim to. Ted byla na steamu sleva na F1,F2,F tactics. Koupil jsem ale samozrejme nejde spustit. Teda po prvnim spusteni hra nabehla pak jsem si vzpomel na CZ tak jsem odesel nainstaloval CZ ale hra uz se nespustila a pise to fallout appears to be running in compatibility mode. Tak jsem smazal nainstaloval vse znova ale nic. Pak jsem zkusil nainstalovat hru na druhy disk na poprve zase bez chyby ale rozliseni bylo desny na moji 27inch a 2560x1440 a vzpomel jsem si ze je nejaky resolution patch tak jsem hledal a nasel Fallout2_High_Resolution_Patch_4.1.4 tak jsem nainstaloval ale hra uz nesla zase spustit nekdy pise tu hlasku vysa nekdy psala nejaky error 555544654 (cislo jsem si vymyslel). Prochazel jsem tu forum ale nenasel nic co by mi pomohlo. Sestavu mam vic nez silnou i5 4670K, GTX 770, atd. win 8.1 64bit origo.

Budu rad za kazdou radu

Frank ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: čtv lis 14, 2013 7:41 am 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 20, 2010 6:59 pm
Příspěvky: 1317
Bydliště: Záhorská nížina
Frank píše:
.. hra uz se nespustila a pise to fallout appears to be running in compatibility mode.

Inštaloval si češtinu s neoficiálnym patchom od killapa? V killapovom patchi je aj modifikácia sfall, ktorá nedokáže pracovať v režime kompatibility. Klepni pravým myšítkom na zástupcu, cez ktorého spúšťaš hru; z kontextovej ponuky vyber možnosť "Vlastnosti" a v záložke "Nastavení kompatibility" zruš všetky zaškrknuté možnosti.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: sob lis 16, 2013 1:18 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv lis 14, 2013 4:17 am
Příspěvky: 2
Tak jsem si poradil podle jednoho navodu na foru steamu nakonec. Ale pak mi nastal jiny problem. Hra bezi v pohode ale zaboha tam nemuzu dostat cestinu. Kdyz ji tam naistaluju tak se akorat zmeni rozliseni na puvodni a nejde zmenit ale cestina tam stejne neni. Kdyz pak vylezu ven a nastavim zpatky aspon rozliseni tak hra bezi v me pozadovanem 2560x1440 ale je samozrejme stale anglicky. Ne ze bych nerozumel anglicky ale proste tuhle tunu textu co ve hre je bych si rad louskal v rodnem jazyce.
Kdyby mel nekdo nejaky napad rad uvitam! Diky moc lidi ;)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny