Forum Vaultu Šílené Brahmíny
http://forum.madbrahmin.cz/

Dotaz k Fallout editoru
http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=7&t=12692
Stránka 1 z 1

Autor:  Evil ZioDog [ čtv črc 02, 2015 6:22 pm ]
Předmět příspěvku:  Dotaz k Fallout editoru

Ahoj právě hraju fallout s restoration 2.3.2 cz beta a nějak se mi podařilo znepřátelit si wrighta a bishopa už semnou nemluví a nadávají mi do mordinovců.

Přitom jsem mordina zabil , ten dokud jsem ho sam dobrovolně nezabil neměl problém rovněž stim že jsem salvátorec.

Tak jsem myslel že když ho taky zabiju panu Wrightovi a Bishopovi nebude vadit že jsem made man Salvatore a Mordino.

Chtěl jsem všechny 4 perky abych nakonec po dokonceni linky pro Bishopa skončil u Wrightu.

Jenže neodpoustej jako pan Mordino ktery byl po zasluze predavkovan superstimpaky.


Jde to nejak napravit nejakym editorem který byste mi poradili? že bych třeba smazal ten perk made man of mordino?

Předem děkuji

Autor:  JaW [ čtv črc 02, 2015 6:38 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Dotaz k Fallout editoru

Zkus tenhle https://sites.google.com/site/chulancheg/

Autor:  Evil ZioDog [ pát črc 03, 2015 12:35 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Dotaz k Fallout editoru

JaW píše:



Danke Jawe. Jinak nevíte proč mi to začalo padat když chci jít k Hubologistum? zkoušel jsem jiné řešení než aby zabili badgera Shi.

Ale už se tam nedostanu ani zkratkou. Jak do zakladny tak k raketoplanu mi to vyhodi chybu o memory a hra spadne...

Dřív to bylo v pohodě. Dokavad sem to tam nevystřílel.
Protože když jsem jejich vůdce AHS-9 zabil super stimpakama + vybusninama tak to
cisarstvi ani Shi nereflektovali a chovali se ke me jako ke clenovi Hub a jakoby AHS-9 stále žil .
Tak jsem ho zlikvidoval po klasicku a už se tam nejde vrátit.

Autor:  s0f [ pát črc 03, 2015 12:52 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Dotaz k Fallout editoru

Evil ZioDog píše:
JaW píše:



Danke Jawe. Jinak nevíte proč mi to začalo padat když chci jít k Hubologistum? zkoušel jsem jiné řešení než aby zabili badgera Shi.

Ale už se tam nedostanu ani zkratkou. Jak do zakladny tak k raketoplanu mi to vyhodi chybu o memory a hra spadne...

Dřív to bylo v pohodě. Dokavad sem to tam nevystřílel.
Protože když jsem jejich vůdce AHS-9 zabil super stimpakama + vybusninama tak to
cisarstvi ani Shi nereflektovali a chovali se ke me jako ke clenovi Hub a jakoby AHS-9 stále žil .
Tak jsem ho zlikvidoval po klasicku a už se tam nejde vrátit.

Zmeň si hodnotu art_cache_size v konfiguračnom súbore.

Autor:  Evil ZioDog [ pát črc 03, 2015 1:39 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Dotaz k Fallout editoru

Zmeň si hodnotu art_cache_size v konfiguračnom súbore.


Díky ale zaradoval jsem se předčasně
Bohužel jsem tuto volbu nikde nenašel ::roll

Autor:  s0f [ pát črc 03, 2015 2:27 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Dotaz k Fallout editoru

Evil ZioDog píše:
Zmeň si hodnotu art_cache_size v konfiguračnom súbore.


Díky ale zaradoval jsem se předčasně
Bohužel jsem tuto volbu nikde nenašel ::roll

Pozri sa do FAQ, tam je návod. Od toho tu to FAQ je.

Autor:  Evil ZioDog [ pát črc 03, 2015 4:18 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Dotaz k Fallout editoru

s0f píše:
Evil ZioDog píše:
Zmeň si hodnotu art_cache_size v konfiguračnom súbore.


Díky ale zaradoval jsem se předčasně
Bohužel jsem tuto volbu nikde nenašel ::roll

Pozri sa do FAQ, tam je návod. Od toho tu to FAQ je.



Nepomohlo stále to padá když vejdu k Hubologistum. Jinde je to v pohodě.

Autor:  s0f [ pát črc 03, 2015 4:34 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Dotaz k Fallout editoru

Evil ZioDog píše:
s0f píše:
Evil ZioDog píše:
Zmeň si hodnotu art_cache_size v konfiguračnom súbore.


Díky ale zaradoval jsem se předčasně
Bohužel jsem tuto volbu nikde nenašel ::roll

Pozri sa do FAQ, tam je návod. Od toho tu to FAQ je.



Nepomohlo stále to padá když vejdu k Hubologistum. Jinde je to v pohodě.

hmm, a ked skusis iny save a vojdes do tej lokace? treba zistit ci ide o chybu pozice alebo hry.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]