Forum Vaultu šílené brahmíny
http://forum.madbrahmin.cz/

Fallout 2 - Otázky a odpovědi
http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=7&t=157
Stránka 1 z 104

Autor:  Radiaw [ ned kvě 17, 2009 9:49 am ]
Předmět příspěvku:  Fallout 2 - Otázky a odpovědi

Jak nainstaluju Fallout na flashku:

odpoved by zdlor
Nevím, proč by to z flashky nemělo jít, já si to kdysi vypálil na obyč. CD a šlo mi to.

1) Nainstaluj si to doma do PC full.
2) Je tam nějakej *.ini soubor a tam je třeba změnit cestu k datovejm souborům (přesně si ty názvy už nepamatuju a nechce se mi to hledat.)
Např. místo C://fallout2/data/*.dat dáš F://hra/fallout2/data/*.dat TOHLE JE SAMOZREJME JEN PRIKLAD!!!
2.1) Je tam taky cesta na soubor paměti, kterej si hra ukládá na disk, to nech ukládat na HDD ať je to rychlejší, ale nastav cestu někam jinam než do systémovýho adresáře. A taky si nastav ukládání savů na fleshku.
3) Celou tu plnou instalaci pak nakopíruješ na flashku a mělo by to chodit.

Mně to z toho CD dost padalo, ale on Fallout padá i normálně a hrál jsem to na starý kraksně.

//jeste sem to teda nezkoušel, ale hodi se to sem imho

Autor:  s0f [ ned kvě 17, 2009 2:56 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: ČASTÉ DOTAZY A PROBLÉMY

Citace:
mel bych prosimte na tebe jednu otazecku.Nikde sem nenasel navod na
FALCHE 2 pro fallout 2 u prvniho dilu sem ho pouzival bez problemu ale ted
u ty dvojky my kdyz vyberu jeden svuj sejv tak my vyhodi chybu Character
data(main) not found.Nevis cim by to mohlo bejt pripadne kam mam
nakopirovat ten falche2.exe ja ho mam primo v adresary kde je hra.Jinak
mam verzi 1.02.Predem dik


nevie dakto riesenie?

Autor:  Shoggot [ ned kvě 17, 2009 3:07 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: ČASTÉ DOTAZY A PROBLÉMY

Mel jsem stejny problem. Tusim ze to bylo tim, ze jsem FALCHE mel rozrarovany na jednom disku a Fallout 2 na jinem. Pote co jsem dal oba na jeden disk, fungovalo to. Reseni ale mozna bude i v Killap + Resto, treba jeden z nich muze prekazet.

Autor:  Her Mister [ úte kvě 19, 2009 3:40 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: ČASTÉ DOTAZY A PROBLÉMY

Diky mod ze sem hodil muj problem ale uz sem se uspesne ragistroval :rock: Ale jinak co se tyce odpovedi tak jak sem psal tak ten flache mam zkoplej primo v adreari ty hry takze ten problem s druhym diskem asi nebude ale spis by me zajimalo cos myslem tim killapp a rest??? mam ve hre nainstalovanej ten resolution patch na vetsi rozliseni ale zadnej jinej tak jestly to nemuze bejt tim patchem???Jinak fallout mam US verzi s nainstalovanou cestinou tak jestly ty falche treba funguji jen na nektere verze??? :| :-?

Autor:  Shoggot [ úte kvě 19, 2009 8:05 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: ČASTÉ DOTAZY A PROBLÉMY

No, teď jsem se koukal, Fallout mám na disku dvakrát. Na jednom je Resolution patch, na něm to nejde. Druhej je Killap + Restoration a tam jde falche bez problémů. Chybu bych tedy hledal v Resolution patchi :idea:

Autor:  Her Mister [ stř kvě 20, 2009 4:13 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: FAQ - Nejčastěji pokládané dotazy

jj diky tak ot nakonec bylo tim resolution patchem stacilo ho odinstalovat pouzit falche a pak zase nainstalovat patcha slo to bez problemu

Autor:  JaW [ stř kvě 20, 2009 6:21 pm ]
Předmět příspěvku:  Otázky a odpovědi

Místo na dotazy týkající se VÝHRADNĚ samotné hry, které si nezaslouží vlastní vlákno, nikoliv místo pro spam, OT nebo urážky. Jakékoliv porušení globálních pravidel fóra bude tvrdě stíháno a trestáno mou zlou přirozeností.

Zodpovězené dotazy budou přesunuty do FAQ - Nejčastěji pokládané dotazy

Autor:  nuke [ ned kvě 31, 2009 3:26 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Otázky a odpovědi

Ahoj. Dá sa niekde vo Fallout 2 - Restoration nájsť mapa ktorá odhalí polohu SAD ? K Wrightovcom som sa totiž nepridal, ale nerád by som o túto lokáciu prišiel :(

Autor:  JaW [ ned kvě 31, 2009 10:18 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Otázky a odpovědi

nuke píše:
Ahoj. Dá sa niekde vo Fallout 2 - Restoration nájsť mapa ktorá odhalí polohu SAD ? K Wrightovcom som sa totiž nepridal, ale nerád by som o túto lokáciu prišiel :(

Nevím jestli je to v RP doplněné, ale pamatuju si, že měla být jedna mapa původně ještě v některém z hrobů v Golgotě.

Autor:  nuke [ ned kvě 31, 2009 2:20 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Otázky a odpovědi

JaW : Vidíš to, to by stálo za hriech vyskúšať. Skúsim vziať do party Myrona, tuším spomínal nejaký poklad, alebo prekopem celú Golgotu. Akurát nechcem získať vykrádača hrobov. No nič, trochu sa s tým teraz pohrám a potom podám report, či som na dačo prišiel.

EDIT: Takže klasicky, keď chcete Myrona vykopnúť z party, ukáže vám ten hrob, kde majú Mordinovci nejaké zlato. Toto nieje novinka, ale v jednom ďalšom hrobe je mapa k SAD a na rozdiel od toho Mordinovského, tento vám ani nepridá grave digera :cool:
Teraz už by len bolo dobré zistiť, kto by nám mal k tomuto hrobu ukázat cestu, keby to človek chcel nájsť aj normálne a nie tak, že prekope celú Golgotu. ::scratch

Autor:  s0f [ ned kvě 31, 2009 5:08 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Otázky a odpovědi

nuke píše:
JaW : Vidíš to, to by stálo za hriech vyskúšať. Skúsim vziať do party Myrona, tuším spomínal nejaký poklad, alebo prekopem celú Golgotu. Akurát nechcem získať vykrádača hrobov. No nič, trochu sa s tým teraz pohrám a potom podám report, či som na dačo prišiel.

EDIT: Takže klasicky, keď chcete Myrona vykopnúť z party, ukáže vám ten hrob, kde majú Mordinovci nejaké zlato. Toto nieje novinka, ale v jednom ďalšom hrobe je mapa k SAD a na rozdiel od toho Mordinovského, tento vám ani nepridá grave digera :cool:
Teraz už by len bolo dobré zistiť, kto by nám mal k tomuto hrobu ukázat cestu, keby to človek chcel nájsť aj normálne a nie tak, že prekope celú Golgotu. ::scratch

vykradac hrobov nema vplyv na hru. myslim ze dokonca ani na karmu.
imho, karme by sa mal nechavat volny priebeh, a nijak sa tym nezaoberat..

Autor:  nuke [ ned kvě 31, 2009 7:56 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Otázky a odpovědi

s0f: Ja viem, že to nemá vplyv na hru a rozhovory ( o karmu mi až tak nejde ). Ale hrám to za dobráka a tam mi nesedí prekopať celú Golgotu len kôli tomu, že tam MOŽNO niečo dobré nájdem. Podla mňa nás niekto na ten konkrétny hrob odkáže, ale mne sa to zatial nepodarilo zistiť kto, tak som to musel potupne riešiť cez save/load :(

Starý Wright ťa na ten hrob odkáže, povie ti meno toho týpka a ty už len podľa náhrobných krížov nájdeš hrob. //s

Autor:  nuke [ ned kvě 31, 2009 8:37 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Otázky a odpovědi

Casino píše:
a mas tam vobec ten patch?


Fallout 2 - Restoration ? Jasne, veď som to písal o pár príspevkov vyššie. Inak by som asi tú mapu v tom hrobe nenašiel... Jo a inak okrem toho modu tam mám ešte screen resolution mod a zatial sa zdá, že to ide bez vačších problémov :ano:

Autor:  pesus [ pon čer 01, 2009 6:01 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Otázky a odpovědi

a safra já nikdy na Golgotě Mordinovské zlato nenašel-co je k tomu potřeba?vykopnout Myrona přímo v této lokaci(Golgota?)

Autor:  s0f [ pon čer 01, 2009 9:49 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Otázky a odpovědi

pesus píše:
a safra já nikdy na Golgotě Mordinovské zlato nenašel-co je k tomu potřeba?vykopnout Myrona přímo v této lokaci(Golgota?)

no je to osemetna vec.. mne sa to podarilo len raz.. treba tam ist s myronom od hrobu k hrobu (pomaly) a u jedneho z nich myron zahlasi ze to je on. ty ho vykopes a najdes [spoiler]par stovek vo vsetkych moznych platidlach, a bezne mafianske veci.. ale ten hrob najdes beztak i bez myrona, teda ak prekopavas golgothu furt, tak jak ja[/spoiler]

Stránka 1 z 104 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]