Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je pát pro 15, 2017 3:02 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 9:46 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8243
jasne a potom si ber lupu, aby si niečo našiel na zemi :wink:

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 11:58 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4613
Bydliště: Cajzl City
toudi_sk píše:
jasne a potom si ber lupu, aby si niečo našiel na zemi :wink:

tak na velkým monitoru to nezaškodí :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: čtv led 28, 2010 1:35 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 3:23 pm
Příspěvky: 1568
Bydliště: .....
Mozno som divny, ale nad 800x600 to uz straca tu atmosferu[15 palcovy monitor]
Citace:
Musi to byt pecka.... na 800/600 si zvyknem ale na vacssom resolution by sa to asi lepsie hralo no ne???


Pobvodne rozlisenie je 640x480 nie 800x600


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: čtv led 28, 2010 2:29 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
To záleží od monitoru. Na staré 15ce mi to taky nevadilo, ale na novém 22" širokoúhlém monitoru se to hrát na 640480 nedá. Hraju v 1280 x 720.

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: High Resolution Patch mi nefunguje - co s tím?
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 8:15 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned úno 07, 2010 8:07 pm
Příspěvky: 6
Ahoj, mám hroznou chut' si zase trochu zapařit Fallout 2, jenže mám Visty. Díky řešení podobného problému na XP tady v jiné diskuzi jsem pomocí D3DWindower hru nainstaloval, jenže při spuštění finálního souboru f2_res_patcher mi to hlásí zhruba tu hlášku "Unrecognized data found! fallout2.exe may not be correct version." Co s tím, víte někdo? Díky moc. Jinak moje integrovaná grafika v not'asu je VIA Chrome9 HC IGP WDDM - zda podporuje 256, to budete vědět spíše vy, já jsem přes kompy laik.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch mi nefunguje - co s tím?
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 8:25 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
Sasha píše:
Ahoj, mám hroznou chut' si zase trochu zapařit Fallout 2, jenže mám Visty. Díky řešení podobného problému na XP tady v jiné diskuzi jsem pomocí D3DWindower hru nainstaloval, jenže při spuštění finálního souboru f2_res_patcher mi to hlásí zhruba tu hlášku "Unrecognized data found! fallout2.exe may not be correct version." Co s tím, víte někdo? Díky moc. Jinak moje integrovaná grafika v not'asu je VIA Chrome9 HC IGP WDDM - zda podporuje 256, to budete vědět spíše vy, já jsem přes kompy laik.

Nainstaloval jsi patch?

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch mi nefunguje - co s tím?
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 8:37 pm 
Škandál Európy
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 2:16 pm
Příspěvky: 4397
Bydliště: Na hrane hrotu.
Sasha píše:
Ahoj, mám hroznou chut' si zase trochu zapařit Fallout 2, jenže mám Visty. Díky řešení podobného problému na XP tady v jiné diskuzi jsem pomocí D3DWindower hru nainstaloval, jenže při spuštění finálního souboru f2_res_patcher mi to hlásí zhruba tu hlášku "Unrecognized data found! fallout2.exe may not be correct version." Co s tím, víte někdo? Díky moc. Jinak moje integrovaná grafika v not'asu je VIA Chrome9 HC IGP WDDM - zda podporuje 256, to budete vědět spíše vy, já jsem přes kompy laik.

Ja mám vistu a ide mi F2 normálne bez akýchkoľvek zásahov. Len full install + čeština z LEVELu.

_________________
Šedý človek sa cíti najlepšie v šedej zóne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 8:45 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned úno 07, 2010 8:07 pm
Příspěvky: 6
To JaW:
Nainstaloval, ale jinam :-) Ted' už je to dobře, ale máme zde novou hlášku, když to rozjíždim přes D3DWindower, abych to přenastavil a to "Failure initializing input devices". Ach jo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch mi nefunguje - co s tím?
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 8:47 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
Dominus et Deus s0f píše:
Sasha píše:
Ahoj, mám hroznou chut' si zase trochu zapařit Fallout 2, jenže mám Visty. Díky řešení podobného problému na XP tady v jiné diskuzi jsem pomocí D3DWindower hru nainstaloval, jenže při spuštění finálního souboru f2_res_patcher mi to hlásí zhruba tu hlášku "Unrecognized data found! fallout2.exe may not be correct version." Co s tím, víte někdo? Díky moc. Jinak moje integrovaná grafika v not'asu je VIA Chrome9 HC IGP WDDM - zda podporuje 256, to budete vědět spíše vy, já jsem přes kompy laik.

Ja mám vistu a ide mi F2 normálne bez akýchkoľvek zásahov. Len full install + čeština z LEVELu.

+ Resolution patch?

Na patch se ptám, protože na neopatchované verzi to asi nainstalovat nepůjde a čeština z Levelu je už s patchem.

Sasha píše:
To JaW:
Nainstaloval, ale jinam :-) Ted' už je to dobře, ale máme zde novou hlášku, když to rozjíždim přes D3DWindower, abych to přenastavil a to "Failure initializing input devices". Ach jo!


Přes Windower to už nepouštěj. Pokud jsi už nainstaloval Resolution patch, tak hru pusť souborem fallout2.exe, nastav si ve hře rozlišení a restaruj hru.

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 8:55 pm 
Škandál Európy
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 2:16 pm
Příspěvky: 4397
Bydliště: Na hrane hrotu.
Bez, mne stačí 640x480. Ja som len mal pocit že dotičný sa to ani nepokúšal rozjet rovno vo viste normálne bez zásahov. My fail zrejme.

_________________
Šedý človek sa cíti najlepšie v šedej zóne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 8:56 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned úno 07, 2010 8:07 pm
Příspěvky: 6
To Jaw:

Když to nevezmu přes Windower, jsem tam, kde předtím - "Error initializing video mode 640x480".


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 9:04 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
Sasha píše:
To Jaw:

Když to nevezmu přes Windower, jsem tam, kde předtím - "Error initializing video mode 640x480".


ok, otevři si texťák ddraw.ini a změň Mode=0 na Mode=4

[Graphics]
;Set to 0 for 8 bit fullscreen
;Set to 4 for dx9 fullscreen
;Set to 5 for dx9 windowed
;A dx9 mode is required for any graphics related script extender functions to work (i.e. fullscreen shaders)
;Modes 1, 2 and 3 are no longer supported
Mode=0

Dominus et Deus s0f píše:
Bez, mne stačí 640x480. Ja som len mal pocit že dotičný sa to ani nepokúšal rozjet rovno vo viste normálne bez zásahov. My fail zrejme.
Mu to nešlo ani nainstalovat, natož jakkoliv spustit :mrgreen:

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 9:12 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned úno 07, 2010 8:07 pm
Příspěvky: 6
Ta Jaw:

To jsem udělal a hlásí mi to pro změnu zase "Failure initializing input devices".


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 9:36 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
Sasha píše:
Ta Jaw:

To jsem udělal a hlásí mi to pro změnu zase "Failure initializing input devices".


Změň BackgroundKeyboard=0 na BackgroundKeyboard=1, když to nepomůže, tak změň i BackgroundMouse=0 na BackgroundMouse=1

;Set these to 1 if you want fallout to access the keyboard or mouse in background mode
;Try these if you get the 'Failure initializing input devices' error
BackgroundKeyboard=0
BackgroundMouse=0

EDIT - a hlavně nepoužívej kompatibilitu.

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 9:39 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8243
tak toto je iná mágia ::shock

:: bozkáva inštalačný disk Win XP SP3 ::

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny