Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je pát říj 20, 2017 1:16 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 10:32 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned úno 07, 2010 8:07 pm
Příspěvky: 6
To JaW:

Tak to funguje až s tou myší. Jen nemám pak v tom menu žádné volby rozlišení, jen 640x480, ale tak to asi má být. A videa jsou jakoby ve čtyřech vrstvách:-)
To už je ale detail - díky moc za pomoc a jdu si zapařit konečně! Hurá. Spánek bude muset zase počkat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 10:45 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
Sasha píše:
To JaW:

Tak to funguje až s tou myší. Jen nemám pak v tom menu žádné volby rozlišení, jen 640x480, ale tak to asi má být. A videa jsou jakoby ve čtyřech vrstvách:-)
To už je ale detail - díky moc za pomoc a jdu si zapařit konečně! Hurá. Spánek bude muset zase počkat.

::ano Rozlišení můžeš nastavit ručně tak, že si otevřeš ddraw.ini a změníš rozlišení, na jaké potřebuješ (já používám například 1280x720)

;If using a dx9 mode, this changes the resolution
;The graphics are simply stretched to fit the new window; this does _not_ let you see more of the map
GraphicsWidth=1280
GraphicsHeight=720


a taky to změníš v f2_res.ini

;Set the screen resolution here
SCR_WIDTH=1280
SCR_HEIGHT=720


S těma videama nevím, ale když pošleš screenshot, tak na něco přijdeme :wink:

Zatím sem nepotkal nikoho jako seš ty, kdo by musel řešit všechny errory, které vůbec ve Falloutu 2 existují :mrgreen:

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 11:12 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned úno 07, 2010 8:07 pm
Příspěvky: 6
To JaW:

Výborně! Ted' už mě nic nezastaví. Tak díky moc, jdu pařit :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 11:15 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
Sasha píše:
To JaW:

Výborně! Ted' už mě nic nezastaví. Tak díky moc, jdu pařit :-)


rádo se stalo ::bez_chlupu

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 9:34 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv bře 25, 2010 9:23 pm
Příspěvky: 3
jak se kurnik dá zbavit toho mouse smoothu? :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 9:50 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
jochec píše:
jak se kurnik dá zbavit toho mouse smoothu? :D

co to?

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 9:59 pm 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 02, 2009 2:26 pm
Příspěvky: 11299
Bydliště: Brno
Asi si koupil myš polepenou semišem. ::scratch


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 10:06 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv bře 25, 2010 9:23 pm
Příspěvky: 3
když pohnu s myší normální rychlostí, tak se to vůbec nechytá, musím fakt fofrovat, aby to reagovalo.. myslel jsem že to bude mouse smoothing..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 10:33 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
jochec píše:
když pohnu s myší normální rychlostí, tak se to vůbec nechytá, musím fakt fofrovat, aby to reagovalo.. myslel jsem že to bude mouse smoothing..

otevři si ddraw.ini a pohraj si s tím číslem
Kód:
;Adjusts mouse sensitivity to some percentage of normal.
;Negative values are valid, if you want your mouse axis reversed for some reason
MouseSensitivity=100

Normálně v NASTAVENÍ ve hře to nefunguje poštelovat?

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 10:40 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv bře 25, 2010 9:23 pm
Příspěvky: 3
jo to už jsem dělal :) jen předělává mouse speed, a ten mouse smoothing jsem tam nikde nenašel.. nějaký další nápad? dík :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 11:32 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
jochec píše:
jo to už jsem dělal :) jen předělává mouse speed, a ten mouse smoothing jsem tam nikde nenašel.. nějaký další nápad? dík :)

Seš si jistý, že něco takového v roce 1998 bylo?

Sám to slyším poprvé a dočetl jsem se toto:
Citace:
If you have good optical mouse, there is no need to smooth it at all.


A to je asi tak vše, co ti tady k tomu řeknu.

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: pát bře 26, 2010 4:59 am 
Škandál Európy
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 2:16 pm
Příspěvky: 4384
Bydliště: Na hrane hrotu.
Treba vymeniť podložku, alebo rovno myš.

_________________
Šedý človek sa cíti najlepšie v šedej zóne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: pon čer 21, 2010 6:05 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
Toudi předělal High Resolution Patch do češtiny. Více zde http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?p=17770#p17770

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: sob led 22, 2011 3:53 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob led 22, 2011 3:51 pm
Příspěvky: 9
Bydliště: Nějaký hluboká sluje
Taky mám nějaký problém s videem .. ještě zkusím menší rozlišení, ale aspoň se mi to povedlo rozjet :-D ... na to že mi předtím vždy vytuhl OS, mám Win 7 64bit a path neoficiální s killapem a češtinou

edit: tak sem to video vyřešil ... stačilo vypnout DX9 mod a nějaké GPU blitting či co .. a pak sem ještě dal 16bit barvy aby to bylo trošku lepší, ale zase tam nemám titulky :-D, ale to je jen drobnost, hlavně, že je to česky a já nemusím hedat ve slovníku

Edit2: tak sice to pomohlo ale opět mi to nespustí, takže ten DX9 mod musí být zapnut


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 High Resolution Patch
PříspěvekNapsal: pon čer 09, 2014 8:43 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pon čer 09, 2014 8:39 am
Příspěvky: 8
Zdravim,

nejdriv jsem nainstaloval resolution patch 2.2 a na rozlišeni 2560x1600 a nazacatku pred vchodem do chramu vidim vsude okolo jakoby hnedy pisek...

pak jsem zkusil patch 4.1.8 a tam je proste obraz useknuty.ale zda se mi ta grafika i nastaveni lepsi. Muzu pouzivat ten patch 4.1.8 normalne s tim neofiko patchem 1.02.025?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny