Forum Vaultu šílené brahmíny

Hurá sláva!
Právě je stř črc 08, 2020 8:35 am




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 111 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nejde spusteni instalace!!!!
PříspěvekNapsal: pát črc 10, 2009 10:27 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 09, 2009 10:43 pm
Příspěvky: 22
Podařilo se my to nainstalovat. poci toho postupu na F1 a dal jsem tam i CZ a HRPatch ale porad to nejde rozchodit. co bych s tim mel este udelat. ja si mysli ze by to chtelo nejakej program na prenastaveni rozliseni. je na to nejakej??? Jinak diky za pomoc.

_________________
PUST ME K TOMU JA TOMU ROZUMIM!!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde spusteni instalace!!!!
PříspěvekNapsal: pát črc 10, 2009 10:31 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 3:23 pm
Příspěvky: 1563
Bydliště: .....
Smitty píše:
Podařilo se my to nainstalovat. poci toho postupu na F1 a dal jsem tam i CZ a HRPatch ale porad to nejde rozchodit. co bych s tim mel este udelat. ja si mysli ze by to chtelo nejakej program na prenastaveni rozliseni. je na to nejakej??? Jinak diky za pomoc.



Ako prednastavenie rozlisenia?

Ako to myslis?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde spusteni instalace!!!!
PříspěvekNapsal: pát črc 10, 2009 10:37 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3367
Bydliště: VŠB
Smitty píše:
Podařilo se my to nainstalovat. poci toho postupu na F1 a dal jsem tam i CZ a HRPatch ale porad to nejde rozchodit. co bych s tim mel este udelat. ja si mysli ze by to chtelo nejakej program na prenastaveni rozliseni. je na to nejakej??? Jinak diky za pomoc.
co to teď dělá, když klikneš na Fallout 2.exe?

Určitě jsi nainstaloval High Resolution Patch? Kliknul jsi na f2_res_patcher.exe?

_________________
FALLOUT NEVADA --> FALLOUT --> FALLOUT RESURRECTION --> FALLOUT II
PRÁVĚ HRAJEME FALLOUT NEVADA. PŘIDEJ SE!!! *** FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Fakt hustej obrázek!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde spusteni instalace!!!!
PříspěvekNapsal: pát črc 10, 2009 10:41 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 09, 2009 10:43 pm
Příspěvky: 22
vyhodi my to okno s tim ze nemam mod na 640xatd. no a kdyz nastavim kompabilitu aby to pracovalo v rozliseni640xatd tak me to napise'' Fallout appears to be running in compatibility mode''

_________________
PUST ME K TOMU JA TOMU ROZUMIM!!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: nejde spusteni instalace!!!!
PříspěvekNapsal: pát črc 10, 2009 10:44 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 09, 2009 10:43 pm
Příspěvky: 22
jo a stim prednastavenim. jako aby se to nespostelo v rezimi 640xatd ale treba 800xatd nebo 1024xatd.

_________________
PUST ME K TOMU JA TOMU ROZUMIM!!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde spusteni instalace!!!!
PříspěvekNapsal: pát črc 10, 2009 10:48 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 3:23 pm
Příspěvky: 1563
Bydliště: .....
Teraz tak rozmyslam ze ma asi poslednu verziu kde sa rozlisenie urcuje v menu.

Takze ti odporucam to spustit v okne - TERAZ BY TO MALO VYRIESIT PROBLEM.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde spusteni instalace!!!!
PříspěvekNapsal: pát črc 10, 2009 10:56 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 09, 2009 10:43 pm
Příspěvky: 22
No a jak se to pousti v okne???? :-D ::lol :-D ::lol

_________________
PUST ME K TOMU JA TOMU ROZUMIM!!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde spusteni instalace!!!!
PříspěvekNapsal: pát črc 10, 2009 11:01 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 3:23 pm
Příspěvky: 1563
Bydliště: .....
Tu si to stiahni http://www.brothersoft.com/d.php?soft_i ... nglish.zip

1.hod do priecinku z Falloutom
2.Zapni to
3.Tym modrim + si najdi a pridaj ikonu fallouta zo zlozky kde ho mas nainstalovaneho.
3.Klikni na modru sipku.
4.Spust hru


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: nejde spusteni instalace!!!!
PříspěvekNapsal: pát črc 10, 2009 11:06 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 09, 2009 10:43 pm
Příspěvky: 22
jo jo de me to v okne!!! ale v nastaveni nemam rozliseni:-( to by chtelo este nejak posichrovat to rozliseni. ale jinak dik du si s tim hrat ::lol :-D ::lol .

_________________
PUST ME K TOMU JA TOMU ROZUMIM!!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde spusteni instalace!!!!
PříspěvekNapsal: pát črc 10, 2009 11:07 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 3:23 pm
Příspěvky: 1563
Bydliště: .....
Ach jo je neskoro uz sa mi neceh popisovat ty ako to spravit, snad zajtra.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde spusteni instalace!!!!
PříspěvekNapsal: pát črc 10, 2009 11:13 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 3:23 pm
Příspěvky: 1563
Bydliště: .....
Ale co idem nato,

Tu si to stiahni: http://www.nma-fallout.com/forum/dload. ... le_id=1262

1.Kludne aj v tom Zipe si otvor subor Fallout2_High_Resolution_Patch_v2.1 a tam najdi cestu k zlozke z Falloutom
2.Ked to uz budes mat v Zlozke z F tak si tam najdi subor f2_res_patcher a zapni ho klikni na OK a malo by TO BYT.

3.Zapni fallouta. Chod do nastaveni a tam mas hore polozku SCR tam si vyber rozlisenie a malo byt to fachat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: nejde spusteni instalace!!!!
PříspěvekNapsal: pát črc 10, 2009 11:14 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 09, 2009 10:43 pm
Příspěvky: 22
Newadi, kdyz se ti bude chtit tak to udelame jinak moc dik aspon za tohle.

_________________
PUST ME K TOMU JA TOMU ROZUMIM!!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde spusteni instalace!!!!
PříspěvekNapsal: pát črc 10, 2009 11:15 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 3:23 pm
Příspěvky: 1563
Bydliště: .....
Hore som ti uz spisal postup kukni tam.

A nezabudni z vdaka patri aj JaWovi

Casino píše:
Ale co idem nato,

Tu si to stiahni: http://www.nma-fallout.com/forum/dload. ... le_id=1262

1.Kludne aj v tom Zipe si otvor subor Fallout2_High_Resolution_Patch_v2.1 a tam najdi cestu k zlozke z Falloutom
2.Ked to uz budes mat v Zlozke z F tak si tam najdi subor f2_res_patcher a zapni ho klikni na OK a malo by TO BYT.

3.Zapni fallouta. Chod do nastaveni a tam mas hore polozku SCR tam si vyber rozlisenie a malo byt to fachat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: nejde spusteni instalace!!!!
PříspěvekNapsal: sob črc 11, 2009 8:38 am 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 09, 2009 10:43 pm
Příspěvky: 22
Tak jsem to uz rozchodil. Diky vam oboum. Nebejt vas tak si nezahraju. Dik mate to u me.

_________________
PUST ME K TOMU JA TOMU ROZUMIM!!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde spusteni instalace!!!!
PříspěvekNapsal: sob črc 11, 2009 10:24 am 
Škandál Európy
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 2:16 pm
Příspěvky: 4912
Bydliště: Na hrane hrotu.
VSB win! :)

_________________
Šedý človek sa cíti najlepšie v šedej zóne.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 111 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny