Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte led 21, 2020 11:54 am




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 111 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: nejde spusteni instalace!!!!
PříspěvekNapsal: sob črc 11, 2009 11:26 am 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3365
Bydliště: VŠB
Smitty píše:
Tak jsem to uz rozchodil. Diky vam oboum. Nebejt vas tak si nezahraju. Dik mate to u me.

To neříkej, jinak si to přijdeme vybrat...a pak ti doma zůstanou jen holé zdi Obrázek
Nakonec jsme nad tím krámem plechovým přeci jenom zvítězili Obrázek

ZAMIKY ZAMIKY PRASK Obrázek

_________________
FALLOUT NEVADA --> FALLOUT --> FALLOUT RESURRECTION --> FALLOUT II
PRÁVĚ HRAJEME FALLOUT NEVADA. PŘIDEJ SE!!! *** FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Fakt hustej obrázek!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Error initializing video mod - VYŘEŠENO
PříspěvekNapsal: ned říj 25, 2009 1:33 pm 
Škandál Európy
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 2:16 pm
Příspěvky: 4687
Bydliště: Na hrane hrotu.
moze niekto vycucnut v skratke riesenie toho problemu? mam v tom chaos, tak som dal do FAQ len jawovu prvotnu radu, ale topic ma 4 strany, tak nvm na co sa prislo este potom a nemam cas to luskat cele..

_________________
Šedý človek sa cíti najlepšie v šedej zóne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Error initializing video mod - VYŘEŠENO
PříspěvekNapsal: ned říj 25, 2009 1:48 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 3:23 pm
Příspěvky: 1564
Bydliště: .....
Instalacia :

|jaw píše:
http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir=fallout/navod&id=jak_nainstalovat


A ako to dat do okna + zmenit rozlisenie, kedze 640x480 neslo.

casino píše:
Ale co idem nato,

Tu si to stiahni: http://www.nma-fallout.com/forum/dload. ... le_id=1262

1.Kludne aj v tom Zipe si otvor subor Fallout2_High_Resolution_Patch_v2.1 a tam najdi cestu k zlozke z Falloutom
2.Ked to uz budes mat v Zlozke z F tak si tam najdi subor f2_res_patcher a zapni ho klikni na OK a malo by TO BYT.

3.Zapni fallouta. Chod do nastaveni a tam mas hore polozku SCR tam si vyber rozlisenie a malo byt to fachat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Error initializing video mod - VYŘEŠENO
PříspěvekNapsal: ned říj 25, 2009 1:59 pm 
Škandál Európy
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 2:16 pm
Příspěvky: 4687
Bydliště: Na hrane hrotu.
no, radsej to este mazat nebudem.

_________________
Šedý človek sa cíti najlepšie v šedej zóne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Error initializing video mod - VYŘEŠENO
PříspěvekNapsal: ned říj 25, 2009 3:35 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3365
Bydliště: VŠB
Dominus et Deus s0f píše:
no, radsej to este mazat nebudem.

nech to tak a zamkni to.

_________________
FALLOUT NEVADA --> FALLOUT --> FALLOUT RESURRECTION --> FALLOUT II
PRÁVĚ HRAJEME FALLOUT NEVADA. PŘIDEJ SE!!! *** FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Fakt hustej obrázek!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Error initializing video mode 640*480
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 8:04 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte úno 02, 2010 5:15 pm
Příspěvky: 12
Zdravím, nejde mi spustit Fallout 2. Když to zkusím zapnout vždy to napíše "Fallout appears to be running in compatibility mode", mám windws xp se service packem 2. Nešel ani nainstalovat, ale k tomu mi pomohl návod, co je někde tady. Nefunguje to ani přes režim kompatibility ani spuštění v okně. Jen někdy se spustí něco v procesech, ale na hru se nedostanu. Řešení tohohle problému sem tu nikde nenašel, ale pokud tu je, tak se omlouvám. Prosím pomožte, hrozně se mě zmocnila touha si to opět zahrát ::help ::help


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 8:05 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8954
::scratch si v kompe lognutý ako admin?

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 8:16 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte úno 02, 2010 5:15 pm
Příspěvky: 12
jj, jsem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 8:17 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 3:23 pm
Příspěvky: 1564
Bydliště: .....
Skusal si menit art_chache ?


Alebo skusal sfall - http://sourceforge.net/projects/sfall/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 8:24 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte úno 02, 2010 5:15 pm
Příspěvky: 12
Jak se ten sFall používá?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 8:26 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 3:23 pm
Příspěvky: 1564
Bydliště: .....
Subory "ddraw.ini" a "ddraw.dll" nakopiruj do adresaru z hrou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 8:33 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte úno 02, 2010 5:15 pm
Příspěvky: 12
Tak teď mi to píše - "This program requires windows 95 with direct 3.0 or higher or windows NT 4.0"
Kompatibilita ale stále nejede


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 8:48 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 3:23 pm
Příspěvky: 1564
Bydliště: .....
Vtom priapde neviem. Snad JaW poradi.

Kebyze chces mozes skusit mnou kedysi pouzivany sfall : http://uloz.to/3863480/sfall-forum.rar
Je to este stara verzia, ale funguje.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 8:51 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4524
Bydliště: Cajzl City
podporuje tvoje grafika 256 barev?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 8:52 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8954
tak to snáď podporuje aj integrovaná ::shock
ale daj prípadne konfiguráciu celého PC

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 111 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Shockwave a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny