Forum Vaultu šílené brahmíny

Hurá sláva!
Právě je sob srp 15, 2020 5:04 am




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 111 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 9:41 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte úno 02, 2010 5:15 pm
Příspěvky: 12
grafika podporuje 256 barev, sfall bohužel nepřinesl žádnou změnu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 9:53 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte úno 02, 2010 5:15 pm
Příspěvky: 12
a jak si myslel tu konfiguraci celého pc?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 10:01 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 9272
typ procesoru, grafickej karty, základná doska, velkosť pamäte apod.

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 10:07 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte úno 02, 2010 5:15 pm
Příspěvky: 12
Jo sorry, nepochopil sem tě. Mám notebook, Amd athlon 64 X2, Dual core procesor TK-57, 1,19GHZ, 3GB ram, grafika Ati mobility radeon 2400


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 10:27 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3370
Bydliště: VŠB
fEStus píše:
Zdravím, nejde mi spustit Fallout 2. Když to zkusím zapnout vždy to napíše "Fallout appears to be running in compatibility mode", mám windws xp se service packem 2. Nešel ani nainstalovat, ale k tomu mi pomohl návod, co je někde tady. Nefunguje to ani přes režim kompatibility ani spuštění v okně. Jen někdy se spustí něco v procesech, ale na hru se nedostanu. Řešení tohohle problému sem tu nikde nenašel, ale pokud tu je, tak se omlouvám. Prosím pomožte, hrozně se mě zmocnila touha si to opět zahrát ::help ::help


Dyť to vypadá, že máš zapnutou kompatibilitu.
Instaloval si nějaké patche a tak?

_________________
FALLOUT NEVADA --> FALLOUT --> FALLOUT RESURRECTION --> FALLOUT II
PRÁVĚ HRAJEME FALLOUT NEVADA. PŘIDEJ SE!!! *** FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Fakt hustej obrázek!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 10:36 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte úno 02, 2010 5:15 pm
Příspěvky: 12
Mám zapnutou kompatibilitu, jelikož když to neudělám, tak to na mě křičí že to pořebuje rozlišení 640x480.
Mám nainstalovanou češtinu odsaď z fóra - f2cz_1.02.25_090404


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 10:49 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3370
Bydliště: VŠB
fEStus píše:
Mám zapnutou kompatibilitu, jelikož když to neudělám, tak to na mě křičí že to pořebuje rozlišení 640x480.
Mám nainstalovanou češtinu odsaď z fóra - f2cz_1.02.25_090404


Kompatibilitu si vypni a napiš přesně tu hlášku s rozlišením.

_________________
FALLOUT NEVADA --> FALLOUT --> FALLOUT RESURRECTION --> FALLOUT II
PRÁVĚ HRAJEME FALLOUT NEVADA. PŘIDEJ SE!!! *** FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Fakt hustej obrázek!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 10:54 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3370
Bydliště: VŠB
Ještě můžeš zkusit Restoration Project 1.2 CZ http://www.madbrahmin.cz/index.php?id=home&news=910
a nainstalovat si kompaktní instalaci (bez modifikací)
Je to sice beta, ale neměly by tam být nějaké zásadní chyby.

_________________
FALLOUT NEVADA --> FALLOUT --> FALLOUT RESURRECTION --> FALLOUT II
PRÁVĚ HRAJEME FALLOUT NEVADA. PŘIDEJ SE!!! *** FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Fakt hustej obrázek!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 11:01 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4523
Bydliště: Cajzl City
fEStus píše:
Jo sorry, nepochopil sem tě. Mám notebook, Amd athlon 64 X2, Dual core procesor TK-57, 1,19GHZ, 3GB ram, grafika Ati mobility radeon 2400

a teď jdi do prdele. zkus na tom rozjet starej starcraft a znovu mi potvrď, že HD2400 mám 256 barev režim, protože moje HD2400 ho nemá ::!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 11:08 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3370
Bydliště: VŠB
To je nějaká kravina, ne?

_________________
FALLOUT NEVADA --> FALLOUT --> FALLOUT RESURRECTION --> FALLOUT II
PRÁVĚ HRAJEME FALLOUT NEVADA. PŘIDEJ SE!!! *** FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Fakt hustej obrázek!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 11:09 pm 
Škandál Európy
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 2:16 pm
Příspěvky: 4936
Bydliště: Na hrane hrotu.
Smejki píše:
fEStus píše:
Jo sorry, nepochopil sem tě. Mám notebook, Amd athlon 64 X2, Dual core procesor TK-57, 1,19GHZ, 3GB ram, grafika Ati mobility radeon 2400

a teď jdi do prdele. zkus na tom rozjet starej starcraft a znovu mi potvrď, že HD2400 mám 256 barev režim, protože moje HD2400 ho nemá ::!

To akože grafika nepodporujúca 256? Načo by takú vec niekto vyrobil?

_________________
Šedý človek sa cíti najlepšie v šedej zóne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 11:10 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte úno 02, 2010 5:15 pm
Příspěvky: 12
Smejki píše:
fEStus píše:
Jo sorry, nepochopil sem tě. Mám notebook, Amd athlon 64 X2, Dual core procesor TK-57, 1,19GHZ, 3GB ram, grafika Ati mobility radeon 2400

a teď jdi do prdele. zkus na tom rozjet starej starcraft a znovu mi potvrď, že HD2400 mám 256 barev režim, protože moje HD2400 ho nemá ::!


Tak to sorry, myslel sem že ho má ::oops ::oops, nenapadlo by mě že rok starej notebook to nebude mít


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 11:12 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: úte úno 02, 2010 5:15 pm
Příspěvky: 12
Píše mi to "Error initializing video mode 640*480"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 11:16 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4523
Bydliště: Cajzl City
JaW píše:
To je nějaká kravina, ne?

bohužel, zjistil jsem to před půl rokem.

tu otázku si tvůrci karty položili jinak: Kdo by v roce 2009 chtěl něco spouštět v 256 barvách?

a jde skutečně o barvy, protože 640x480 není problém sepnout v okně a ani to nejde, pak to zahlásí právě něco o nekompatibilním režimu zobrazení
Dominus et Deus s0f píše:
Smejki píše:
fEStus píše:
Jo sorry, nepochopil sem tě. Mám notebook, Amd athlon 64 X2, Dual core procesor TK-57, 1,19GHZ, 3GB ram, grafika Ati mobility radeon 2400

a teď jdi do prdele. zkus na tom rozjet starej starcraft a znovu mi potvrď, že HD2400 mám 256 barev režim, protože moje HD2400 ho nemá ::!

To akože grafika nepodporujúca 256? Načo by takú vec niekto vyrobil?

ani mně to při koupi nenapadlo...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 chyba při spuštění, pls help
PříspěvekNapsal: úte úno 02, 2010 11:18 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3370
Bydliště: VŠB
fEStus píše:
Píše mi to "Error initializing video mode 640*480"


To už je lepší http://www.google.ie/search?hl=en&rlz=1G1GGLQ_ENIE347&q=Error+initializing+video+mode&btnG=Search&meta=&aq=f&oq=

_________________
FALLOUT NEVADA --> FALLOUT --> FALLOUT RESURRECTION --> FALLOUT II
PRÁVĚ HRAJEME FALLOUT NEVADA. PŘIDEJ SE!!! *** FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Fakt hustej obrázek!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 111 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny