No, tak jsem před dvěma týdny znova rozjel F2, samozřejmě s Restoration projectem.
Nedokážu se vymanit z hraní high speech postavy, ale tak co už. V partě mám Cassidyho a Sulika , přemýšlím, že je na chvíli vyměním za Marcuse. Weapon build jsem si jel původně small arms/unarmed, nicméně flinty jsou flinty, takže než si užiju nějakou tu srandu s minigunem a Y32BK nebo jak se ta elektrická potvora jmenuje, tak rotuju hunting rifle s optikou na dálku, šestiraňák s rychlonabíječem a Pancor, kterej jsem získal z random encounteru, a abych trochu poškorpil Shoggota, jestli to tady čte
),
Už jsem se dostal do V13, Reno gangy nemám ještě vyřešeny, chci ještě trochu podojit exp, než se přidám k rodině, Sulík odmítá baseballku a drží se kladiva, rozjel jsem vůbec poprvé linku Nájezdníků (a to to hraju přes deset let) a linku Lynette-Westin, taky poprvý.
Zajedu do Sierry, protože se štěstím 8 a kritickou šancí 18% bych si rád užil nějaké ty bláznoviny se vzduchovkou, (minulej run jsem měl s traitem Jinxed, a doporučuji každému, je to neskutečná sranda) poprvý jsem zkusil Trait na Gamble, takže peněz jak želez, taky se chytám má EPu, a střádám body na energetický zbraně, abych si užil Solar Scorcher nez se dostanu v Maripose ke Gaussovce, no hraju to víceméně stále podobným stylem, ale člověk vždycky najde něco novýho, co ještě nezkusil.
I po čtvrt století je to naprosto skvělá hra :))