Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je pát pro 15, 2017 3:02 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: stř říj 16, 2013 7:55 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát říj 09, 2009 7:01 pm
Příspěvky: 2
Tak já už nevím.

Mám Windows 7 64 bit. Chtěl jsem si zahrát Fallout 2 i s restoration...
Nainstaloval jsem čistou hru, na to Fallout 2 Restoration project mod v.1.2 a přes to k tomu ručenou češtinu.
Samozřejmě se vyskytl problém s barvama, ale to jsem pořešil high resolution patchem. Potud dobrý.

Pak se mi vyskytl ten problém s tím, že mě to při cestování co půl čtverce vyhazovalo do prázdný krajiny. To by se dalo ignorovat.

Jenže, když vlezu do Klamathu, do lovecký čtvrti a zkusím vlézt do toho krysího podzemí, vyhodí mě to ven. Chyba, error. Bez šance. Zkoušel verzi z Levelu a pak si ještě stáhl dvě jiné. Beze změny. Zkoušel jsem to na dvou různých počítačích. Opět beze změny.

Tak já už fakt nevím...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: stř říj 16, 2013 9:16 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát říj 09, 2009 7:01 pm
Příspěvky: 2
HA! JO! MÁM TO!

Asi tam zbyly nějaký coruptnutý data z minulých instalací, ale ne ve složce s nainstalovanou hrou, ale v datech aplikací. Takže to stačilo smáznout i tam a pak přeinstalovat. Je vyřešený jak problém s padáním hry při vstupu do krysího doupěte, tak s vyhazováním na mapě cestování.

(Corfe odchází v dál a poklepává se při tom po rameni) ::beer


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: pát lis 22, 2013 12:28 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pát lis 22, 2013 12:22 pm
Příspěvky: 13
Mám problém, jako pár lidí přede mnou.
Mám čistou instalaci F2, přidal jsem češtinu Fallout II CZ verze 1.02.25 a když jsem po problémech s duhovou grafikou změnil ručně MODE na 4 (na základě rady kdesi na netu), Win 7 ohlásí chybu "Failure initializing input devices"

Stáhl jsem si sfall, ale asi nevím co s tím. Rozbalím to, spustím sfall console a chce to po mě IP. K čemu? Nebo dělám něco špatně?

Díky předem za radu. ::help

EDIT: Jen dodám, že režim kompatibility mám komplet vypnutý. Než jsem nainstaloval ten Fallout II CZ verze 1.02.25 (ta poslední 0404) , tak jsem měl kompatibilitu a 256 barev a nízké rozlišení a barvy v pořádku. Předpokládal jsem, že je tam ten Killap a ten obsahuje sfall(se kterým si nevím jinak rady) a že problémy nebudou. Jenže i přez to tam problémy jsou. zkusil jsem tedy upravit ručně draw.ini a jak jsem psal výše, hodilo to chybu. ::roll


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: pát lis 22, 2013 4:06 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 20, 2010 6:59 pm
Příspěvky: 1321
Bydliště: Záhorská nížina
gordon píše:
.. když jsem po problémech s duhovou grafikou změnil ručně MODE na 4 (na základě rady kdesi na netu), Win 7 ohlásí chybu "Failure initializing input devices"

Updatni si DirectX 9.0c, asi máš nejakú zastaralú verziu:
http://www.microsoft.com/en-us/download ... x?id=8109#

Citace:
Stáhl jsem si sfall, ale asi nevím co s tím. Rozbalím to, spustím sfall console a chce to po mě IP. K čemu?

Konzola je nástroj pre modderov, tú nepoužívaj. Modifikáciu tvoria súbory ddraw.ini a ddraw.dll, stačí keď ich nakopíruješ do inštalačného adresára hry a je to.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: pát lis 22, 2013 8:23 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pát lis 22, 2013 12:22 pm
Příspěvky: 13
Tak jsem nainstaloval nový DirectX, zkopíroval soubory z sfallu a změnil mode na 4 a už to dělá co má.

Díky!!! ::cool


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: pon čer 09, 2014 8:45 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pon čer 09, 2014 8:39 am
Příspěvky: 8
tak jsem mel podobny problem. po nainstalovani hry na win7 a patche 1.02.25 cz mi grafika hazela strasny artefakty pri videiich. Nastavil jsem mod 4 a dostal jsem error input blabla. Tak jsem stahnul DirectX update resolution patch a vse ok.

Chapu to dobre že nemuzu hrat Restoration Project 1.2 s cestinou? Nastava otazka jestli to mam obetovat cestinu a hrat to s tim Restoration enbo ne


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny