Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je pát říj 20, 2017 6:10 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: F2 na Windows 7 - prosim poradte
PříspěvekNapsal: úte čer 01, 2010 6:27 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 16, 2010 6:58 am
Příspěvky: 133
Bydliště: To byste chtěli vědět, co?!
Haleluja: Měl by to řešit sfall a zapnutí dx9.
Mně zase na win7 nejede hudba a nejsem schopen určit, zda nevalí kvůli systemu nebo zvukovce (ve starých hrách normálně hudba jde)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F2 na Windows 7 - prosim poradte
PříspěvekNapsal: stř čer 02, 2010 8:52 am 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 20, 2010 6:59 pm
Příspěvky: 1322
Bydliště: Záhorská nížina
hihi789 píše:
Mně zase na win7 nejede hudba a nejsem schopen určit, zda nevalí kvůli systemu nebo zvukovce (ve starých hrách normálně hudba jde)

Myslíš hudbu vo Falloute?
Ak si použil minimálnu inštaláciu, súbory s hudbou sa neokopírovali na pevný disk a priebežne sa nahrávajú z CD počas hry. Je možné, že je špatne zapísaná cesta k týmto súborom.

Otvor si súbor "fallout2.cfg", ktorý je v inštalačnom adresári hry a nájdi nasledujúci riadok:
Kód:
music_path2=F:\DATA\SOUND\MUSIC

Skontroluj, či je písmenko za znakom "=" rovnaké, ako písmeno tvojej CD mechaniky, v ktorej máš vložený herný disk.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F2 na Windows 7 - prosim poradte
PříspěvekNapsal: stř čer 02, 2010 11:38 am 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 16, 2010 6:58 am
Příspěvky: 133
Bydliště: To byste chtěli vědět, co?!
Mám ji z Fallout trilogy. Určitě je nainstalovaná kompletně. Ale ještě to zčeknu.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: pát črc 09, 2010 11:30 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát črc 09, 2010 11:27 am
Příspěvky: 4
prosím o pomoc, rozjedu F2 na W7, ale dělá mí to pěkně hnusný barvy, zkoušel sem modifikovat různě kompaktibilitu ale nepomáhá to :(... děkuju !


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: W7 a F2
PříspěvekNapsal: pát črc 09, 2010 11:34 am 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
brudra píše:
prosím o pomoc, rozjedu F2 na W7, ale dělá mí to pěkně hnusný barvy, zkoušel sem modifikovat různě kompaktibilitu ale nepomáhá to :(... děkuju !

Napiš cos všechno instaloval.
A nezakládej nové téma, když už tady jedno je!

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: W7 a F2
PříspěvekNapsal: pát črc 09, 2010 12:07 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát črc 09, 2010 11:27 am
Příspěvky: 4
JaW píše:
brudra píše:
prosím o pomoc, rozjedu F2 na W7, ale dělá mí to pěkně hnusný barvy, zkoušel sem modifikovat různě kompaktibilitu ale nepomáhá to :(... děkuju !

Napiš cos všechno instaloval.
A nezakládej nové téma, když už tady jedno je!

¨

sorry, já to neviděl..

instaloval sem F2 (už ted to delalo ten problém), ted tam mám F2Killaps UNOF Patch a Restoration Project.. diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: pát črc 09, 2010 12:09 pm 
Brahmínožrout
Brahmínožrout
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 3:23 pm
Příspěvky: 1568
Bydliště: .....
Skúšal si sfall?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: W7 a F2
PříspěvekNapsal: pát črc 09, 2010 12:18 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
brudra píše:
instaloval sem F2 (už ted to delalo ten problém), ted tam mám F2Killaps UNOF Patch a Restoration Project.. diky

To tam máš oboje? Killapův patch a Restoration Project?

casino píše:
Skúšal si sfall?
Sfall je součástí Killapova patche i Restoration Projectu

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: pát črc 09, 2010 12:29 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 20, 2010 6:59 pm
Příspěvky: 1322
Bydliště: Záhorská nížina
Keď používaš Restoration project, pozri sa do hlavného menu hry. Mala by tam pribudnúť položka na nastavenie vlastností obrazu - tam si vyber režim DX9 fullscreen. Dá sa to spraviť aj ručne, otvor si súbor ddraw.ini a v sekcii [Graphics] nastav Mode=4

Pri použití grafického režimu DX9 sa budú farby vykresľovať správne. (potrebuješ ale aktualizovaný DirectX9.0c)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: pát črc 09, 2010 1:03 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát črc 09, 2010 11:27 am
Příspěvky: 4
valcik píše:
Keď používaš Restoration project, pozri sa do hlavného menu hry. Mala by tam pribudnúť položka na nastavenie vlastností obrazu - tam si vyber režim DX9 fullscreen. Dá sa to spraviť aj ručne, otvor si súbor ddraw.ini a v sekcii [Graphics] nastav Mode=4

Pri použití grafického režimu DX9 sa budú farby vykresľovať správne. (potrebuješ ale aktualizovaný DirectX9.0c)



MÁM OBOJE A V MENU MI NIC NEPŘIBYLO :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: pát črc 09, 2010 1:15 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
brudra píše:
valcik píše:
Keď používaš Restoration project, pozri sa do hlavného menu hry. Mala by tam pribudnúť položka na nastavenie vlastností obrazu - tam si vyber režim DX9 fullscreen. Dá sa to spraviť aj ručne, otvor si súbor ddraw.ini a v sekcii [Graphics] nastav Mode=4

Pri použití grafického režimu DX9 sa budú farby vykresľovať správne. (potrebuješ ale aktualizovaný DirectX9.0c)



MÁM OBOJE A V MENU MI NIC NEPŘIBYLO :(

Na čistou instalaci si nainstaluj JEN Killapův patch a nebo JEN Restoration Project

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: pát črc 09, 2010 2:32 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 20, 2010 6:59 pm
Příspěvky: 1322
Bydliště: Záhorská nížina
brudra píše:
MÁM OBOJE A V MENU MI NIC NEPŘIBYLO :(

Potom si ručne otvor súbor ddraw.ini (použi na to napríklad notepad - poznámkový blok) a nastav parameter Mode, tak ako som to opísal v predošlom príspevku.

Dobrú radu ti dal aj JaW - neinštaluj patch aj RP dohromady. Je to zbytočné, pretože v RP je killapov patch už zahrnutý.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: čtv črc 15, 2010 9:46 am 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
brudra píše:
prosím o pomoc, rozjedu F2 na W7, ale dělá mí to pěkně hnusný barvy, zkoušel sem modifikovat různě kompaktibilitu ale nepomáhá to :(... děkuju !

Tady sem něco našel na NMA http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=55470

right click on the the RP exe then compatibility settings / run as admin, the rainbow colours problem can be fixed in a few ways, you can create a text file and add the following

Kód:
taskkill /f /IM explorer.exe
"c:\program files\fallout2\fallout2.exe"
start explorer.exe



then save then rename the file extension with filename.bat

there is also sfall that RP already includes, and when you first start the game, go to options then sfall, and choose full screen then restart, but the rainbow effect is very common problem in old games under vista and win 7

so the above code I found to work on every game

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: ned črc 25, 2010 8:41 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: ned črc 25, 2010 11:45 am
Příspěvky: 123
To je hustý zastřelit v procesech explorer. To by mě nenapadlo, že by to mohl dělat. Osobně mám ve falloutu problém s tím, že se barvy jakoby invertují, ale stačí zapnout nějaké překreslení obrazovky (pipboy, vyskočit z rozhovoru,...) a zmizí to. Dělá mi to ale jen po skočení zpět do hry z win. Btw mám Win7 32bit :)

_________________
Překladatel Fallout 2 - Restoration Project 2.1 CZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: pát srp 20, 2010 7:58 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned pro 27, 2009 9:56 pm
Příspěvky: 4
me treba pomaha s barvama na win7 tahle ztrestenost:

pravym klikni na plochu a dej prizpusobit, v pozadi zmen na nejakou monocolored barvu (ja mam cernou), pak spust zase pravym na plochu rozliseni obrazovky. zabri vsechna okna krom toho rozliseni a pust fallout. funguje mi na 1 i 2 dil, neni to muj objev narazil sem na to na nejakych forech:)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny