Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je pon pro 18, 2017 9:51 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: úte zář 28, 2010 9:15 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte zář 28, 2010 9:04 pm
Příspěvky: 1
mám taky w7 a taky mě blby textury ae díky vlcikovi jsem to v pohodě zvládl :)) díky chlapy :))


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: stř úno 02, 2011 5:59 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 08, 2009 9:59 pm
Příspěvky: 24
taky mam problem s textury musim vyzkoušet to co tu pišete..:) FALLOUT 2 je promě nejlepši RPG a po 5letech si to chci opět zahrat :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: sob úno 05, 2011 7:31 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 08, 2009 9:59 pm
Příspěvky: 24
nějak mi to nefacha kurde ::zed puj postup instalace byl takovy: fallout 2 instalce potom - Fallout II CZ verze 1.02D nasleduje - Fallout II CZ verze 1.02.25 a potom Fallout 2 Restoration project mod v.1.2 (instalátor)doufam že postum je spravny .....hra jde spustit čeština jede ale textury sou ruznobarevne.dalši probelm je ten kdyš putuji po mapě tak se každy pul čtverec zastavim v lokaci kde nic neni a to se pořad opakuje.... ::help ::help ::help


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: ned úno 06, 2011 1:36 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob led 22, 2011 3:51 pm
Příspěvky: 9
Bydliště: Nějaký hluboká sluje
todle mi dělalo také ... nemáš tam nějaký mod a nebo něco navíc? ... doporučuji znovu instalaci Restoration projektu, mě to pomohlo a už to vše jede jak má


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: ned úno 06, 2011 4:20 pm 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3289
Bydliště: VŠB
Fallout II CZ verze 1.02.25 nebo RP se instaluje JEN na čistou instalaci.

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: úte úno 08, 2011 6:47 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 08, 2009 9:59 pm
Příspěvky: 24
už tam,stahoval sem něco jineho neš sem měl...tak ted mi to frči jak ma :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: sob črc 09, 2011 2:19 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob črc 09, 2011 1:57 pm
Příspěvky: 1
Zdravím,

bohužel jako většina jsem po přeinstalování na Win 7 (64b) v problémech s dalším hraním Fallouta 2 ... mám nainstalovanou čistou verzi + Killapův patch ...

... zkoušel jsem změnu v ddraw.ini ale pokud to změním na Mode=4 tak Win 7 ohlásí chybu "Failure initializing input devices" (Direct 9c nainstalovaný mám, verzi 06/2010). Nevíte kde by mohl být problém?

... dále se mi často stává (tak 2x ze tří spuštění), že při spouštění Falloutu 2 se to prostě zasekne (kompletně) a mimo HW restartu s tím nic nehne. Neměli jste s tím někdo také problém?

Předem díky za jakoukoliv radu/odpověď

Kairon

PS.: Pokud použiju způsob sestřelení exploreru tak F2 najede i se správnou grafikou (nevím zda to bude mít vliv na to sekání, zkoušel jsem to zatím jen 2x), ale přeci jen to je dost "hrubá" metoda a zkouším tedy rozchodit i některou z dalších ;-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: sob črc 09, 2011 7:32 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 20, 2010 6:59 pm
Příspěvky: 1321
Bydliště: Záhorská nížina
Hm, skús na svojom pevnom disku pohľadať súbor d3dx9_42.dll; aktuálna verzia killapovho patchu (resp. modu sfall) ho vyžaduje. Súbor je súčasťou DirectX 9.0c a ak ho nenájdeš, znamená to, že máš neaktuálny DirectX 9.

Môžeš to ale obísť aj inak, nainštaluj si High Resolution patch a nastav si v ňom 16-bitové farby. Potom sa dá hra spustiť aj v základnom grafickom móde, teda bez podpory DirectX 9, farby sa budú zobrazovať správne a navyše nebudú blikať titulky vo videoscénkach.

Citace:
.. pokud to změním na Mode=4 tak Win 7 ohlásí chybu "Failure initializing input devices" (Direct 9c nainstalovaný mám, verzi 06/2010)

Tu mi napadá len jedno. Skontroluj spúšťací súbor fallout2.exe (príp. aj zástupcu na ploche), či nemáš náhodou zaškrtnutý režim kompatibility pre starší OS. Ak áno, zruš to, pretože sfall v režime kompatibility pracovať nedokáže.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: ned dub 15, 2012 1:57 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned dub 15, 2012 1:54 pm
Příspěvky: 1
zdar chcem sa spitat nejde mi nainstalovat fallout 2 a myslim si ze je to kvoli windows 7 robi mi to ze jak nazaciatku mi vihodi tabulku s instalaci a dam instalovat hodi ma do ciernej obrazovky a nic sa nedeje potom dam esc a sa vratim spet do windowsu a teraz mi uz aj ukazuje ze je fallout nainstalovany ale pritom nieje nainstalovany nikde dik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2012 4:01 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte pro 25, 2012 3:44 pm
Příspěvky: 2
Alak píše:
zdar chcem sa spitat nejde mi nainstalovat fallout 2 a myslim si ze je to kvoli windows 7 robi mi to ze jak nazaciatku mi vihodi tabulku s instalaci a dam instalovat hodi ma do ciernej obrazovky a nic sa nedeje potom dam esc a sa vratim spet do windowsu a teraz mi uz aj ukazuje ze je fallout nainstalovany ale pritom nieje nainstalovany nikde dik

jo mam uplne stejny problem pls help


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: úte srp 20, 2013 10:54 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte srp 20, 2013 10:43 pm
Příspěvky: 1
Konec toto.
Mám problém s F2 na win7 64b. Posrané barvy klasika. Ale zkusil jsem snad všechno co tady bylo napsáno a stejně ho..o ztoho.
1.inst fallout2 2. instal unofficialFO2patch_1.02.25 (žádné další možnosti na rozlišení se mi tam neobjevily, plus i to stím mode=4 a to mi zase hlásí error a už se nespustí) a pořád stejné barvy
2.instal fallout2 2. instal Fallout 2 Restoration project mod v.1.2 (Zase úplně stejně. barvy zničené).

Nvm asi potřebuju návod jak pro blbce bod po bodu ptž prostě to nejde a začínám ztrácet nervy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: stř srp 21, 2013 12:31 am 
Jetá coura
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 24, 2009 8:00 am
Příspěvky: 515
Bydliště: Wall Street/Tel Aviv
U steam verze známému zafungovalo:
1) Zapnout fallout
2) "Win" klávesou či alt+tab se vrátit do windows.
3) Otevřít si pravým myšidlem "rozlišení obrazovky"
4) Nechat rozlišení otevřené a vrátit se do hry.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: stř srp 21, 2013 12:17 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 20, 2010 6:59 pm
Příspěvky: 1321
Bydliště: Záhorská nížina
Ďalšia možnosť je High Resolution patch, v ktorom si môžeš nastaviť 32 bitovú farebnú paletu.
BL4zer píše:
.. mode=4 a to mi zase hlásí error a už se nespustí

Asi máš zastaralú verziu DX 9.0c, updatni si ju a ono to pobeží.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: stř srp 21, 2013 12:38 pm 
Škandál Európy
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 2:16 pm
Příspěvky: 4398
Bydliště: Na hrane hrotu.
Už je 11ka vonku predsa..

_________________
Šedý človek sa cíti najlepšie v šedej zóne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 2 na Windows 7
PříspěvekNapsal: stř srp 21, 2013 4:53 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 20, 2010 6:59 pm
Příspěvky: 1321
Bydliště: Záhorská nížina
Keď nastavíš v sfall Mode=4, grafika sa vykresľuje cez rozhranie DX9. Windows má nainštalované viaceré verzie DX súčasne, treba aktualizovať DX9.0c a sfall pofachčí.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny