Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pát srp 18, 2017 11:08 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: FT a win 7
PříspěvekNapsal: stř črc 21, 2010 7:38 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř črc 21, 2010 7:36 pm
Příspěvky: 4
Cawte, je nejaky sposob ako rozbehat tuto hru na windowse 7? ked vlozim cd objavi sa menu dam instal a tym to aj konci. Dalej na cd akoby pc nereagoval.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FT a win 7
PříspěvekNapsal: stř črc 21, 2010 7:41 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
ručně spuštěný setup nepomáhá?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FT a win 7
PříspěvekNapsal: stř črc 21, 2010 7:49 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř črc 21, 2010 7:36 pm
Příspěvky: 4
ee, nereaguje to na nic. Vyhodi len to menu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FT a win 7
PříspěvekNapsal: stř črc 21, 2010 8:03 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 20, 2010 6:59 pm
Příspěvky: 1320
Bydliště: Záhorská nížina
Počkaj, aké menu?
Nespúšťaj autorun, mrkni sa do root adresára inštalačného disku a pohľadaj tam setup. (použi nejaký súborový manažér)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FT a win 7
PříspěvekNapsal: stř črc 21, 2010 8:11 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
setup.exe nebo něco podobného


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FT a win 7
PříspěvekNapsal: čtv črc 22, 2010 7:22 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř črc 21, 2010 7:36 pm
Příspěvky: 4
JJ, stale ten isty vysledok.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FT a win 7
PříspěvekNapsal: čtv črc 22, 2010 9:06 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř črc 21, 2010 7:36 pm
Příspěvky: 4
Ok neviem ako ale podarilo sa my to nainstalovat. Vdaka za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FT a win 7
PříspěvekNapsal: čtv črc 22, 2010 9:11 am 
Austin Powers
Austin Powers
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 3:50 pm
Příspěvky: 3288
Bydliště: VŠB
Další spokojený uživatel Win7 ::ano

_________________
HREJTE FALLOUT II RESTORATION PROJECT V ČEŠTINĚ
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FT a win 7
PříspěvekNapsal: pát črc 30, 2010 3:41 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: čtv črc 29, 2010 9:52 pm
Příspěvky: 29
Bydliště: medžyk syty prák
Cau,
ja mam win7 64bit + Fallout Collection dvd a instalace byla ok.
Na laptopu mam 32bit win7 a taky to tam probehlo v pohode.

win 7 ::ano

_________________
casem zapracuji na promakanem podpisu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FT a win 7
PříspěvekNapsal: ned úno 09, 2014 2:23 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 07, 2010 11:38 am
Příspěvky: 4
Mám to samé jen přes setup.exe naběhne instalace třeba až po čtvrt hodince. Zajímavé, ale jde to.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny