Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je sob pro 16, 2017 3:41 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nejde mi to spustit
PříspěvekNapsal: stř úno 02, 2011 11:36 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř úno 02, 2011 11:30 am
Příspěvky: 5
ahoj lidi, jsem si nainstaloval Fallout Tactics, není to iso, ale je to nějakej takej ten rip a když to chci spustit, tak to naběhne skoro až do menu, ale tam mi to napíše, že tam mám vrazit CD2, jenže já nevim jak :( Kdyby to bylo iso, tak je mi to jasný, ale takhle fakt nevim... poraďte mi někdo, prosím.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde mi to spustit
PříspěvekNapsal: stř úno 02, 2011 11:46 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 26, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 202
kokot píše:
ahoj lidi, jsem si nainstaloval Fallout Tactics, není to iso, ale je to nějakej takej ten rip a když to chci spustit, tak to naběhne skoro až do menu, ale tam mi to napíše, že tam mám vrazit CD2, jenže já nevim jak :( Kdyby to bylo iso, tak je mi to jasný, ale takhle fakt nevim... poraďte mi někdo, prosím.



no tak si sprav z toho ripu image file pomocou nejakého programu (nero napr) alebo tam vlož to CD2 ak ho máš ... nedávno som tu čítal že niekde na nette sa predáva F1+F2+ FT tak cca za +-170 kč ... tak to už ozaj stráca zmysel mať túto hru nelegálne

každopádne blbší nick som ešte nevidel

_________________
RastiCboy

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde mi to spustit
PříspěvekNapsal: stř úno 02, 2011 12:48 pm 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 02, 2009 2:26 pm
Příspěvky: 11598
Bydliště: Brno
kokot píše:
ahoj lidi, jsem si nainstaloval Fallout Tactics, není to iso, ale je to nějakej takej ten rip a když to chci spustit, tak to naběhne skoro až do menu, ale tam mi to napíše, že tam mám vrazit CD2, jenže já nevim jak :( Kdyby to bylo iso, tak je mi to jasný, ale takhle fakt nevim... poraďte mi někdo, prosím.

To bude nepochybně tím, že tvůj nick je nomen omen. Normální člověk dá stodvacet korun na Alfa computers za Fallout Trilogy a má tam Fallout 1, Fallout 2 i Tactics a bez problémů (dobře, taky bez češtiny, ale ta je ke stažení na VŠB). ::roll


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde mi to spustit
PříspěvekNapsal: stř úno 02, 2011 4:44 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8243
že to feťákovi ešte žerete ::rofl

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde mi to spustit
PříspěvekNapsal: stř úno 02, 2011 9:50 pm 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 02, 2009 2:26 pm
Příspěvky: 11598
Bydliště: Brno
toudi_sk píše:
že to feťákovi ešte žerete ::rofl

Pššt, zachovej dekorum! :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde mi to spustit
PříspěvekNapsal: čtv úno 03, 2011 10:58 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř úno 02, 2011 11:30 am
Příspěvky: 5
oukej, půjdu a udělám buď jedno nebo druhé. Každopádně vám děkuji mnohokrát, hoši, mějte se.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde mi to spustit
PříspěvekNapsal: sob srp 18, 2012 8:19 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob srp 18, 2012 8:07 pm
Příspěvky: 9
Lidičkiiii mam problemek ve ft jsem se dostal až do Buena Vista ped bránu s terminálem a za boha ji nemůžu otevit. vedu mam na 190 všude všechno vymlaceny a nic můžete mi poradit sím a dík moc strasnik@seznam.cz ::beer


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde mi to spustit
PříspěvekNapsal: ned srp 19, 2012 8:50 am 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8243
protispamová kontrola, zajtra to pôjde

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde mi to spustit
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2012 6:13 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob srp 18, 2012 8:07 pm
Příspěvky: 9
mam problem, po tom co znicim behemota za boha nemuzu otevrit vrata do budovy , vedu mam na 196, všude všechno vyvražděny a nic si uř nevím rady poradite pls


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde mi to spustit
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2012 7:31 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 1:39 pm
Příspěvky: 230
Location, location, location!!!

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Všetci moji draci pohromade:
Kód:
http://dragcave.net/user/Ferdish


Sitting on a rocky beach with bare buttock is a real pain in the ass.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde mi to spustit
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2012 7:37 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob srp 18, 2012 8:07 pm
Příspěvky: 9
Buena Vista


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde mi to spustit
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2012 11:58 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 26, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 202
http://madbrahmin.cz/index.php?dir=fallout_tactics/mise&id=beunavista

prevzate z webu VŠB:
NÁVOD:
V této lokaci se budete muset obejít bez mapy. Od pozice výsadku jděte na Z až do SZ rohu lokace. Vyřiďte robota v zákopu (má plamenomet) a vydejte se podél Z okraje lokace směrem na J. Přejděte potok, zlikvidujte obránce opevněného domku a dveřmi v plechovém plotě jděte dál na J. Probijte se až do JZ části, vyčistěte bunkr a použijte Switching Console – zrušíte tak silová pole (Force Barrier). Jděte na Z a zatočte na S. Vyběhne na vás robot Behemoth, který má spoustu hitpointů a kulomet. Až ho zničíte, nezapomeňte prohledat jeho pozůstatky. Pak se tedy vydejte na S, pomocí dovednosti Science aktivujte terminál a pokračujte dál na S. V ohradě vyberte truhlu, vraťte se k terminálu a vydejte se směrem na V do hlavní budovy. Cestu hlídá raketová věž a hned v první místnosti číhá několik Security Botů. Zničte Power Node (nějakou zbraní) a jděte na J. Použijte Console a ve vedlejší místnosti pokecejte s umírajícím Percym. Pak jděte na J do chodby a projděte všechny okolní místnosti. V jedné z nich použijte terminál, který otevře dveře do místnosti se schody. Vyjděte po schodech na plošinu, jděte na S, po schodech vyjděte na další plošinu a vydejte se po ní na V. Zničte raketovou věž a po žebříku slezte do místnosti s nádržemi zelené kapaliny. Po některém žebříku u V stěny místnosti vylezte na plošinu a pěkně shora pokoste nepřátele ve V místnostech. Slezte a jděte do místnosti s letadlem. Otevřete velké dveře na V a zlikvidujte partičku robotů. Jděte zničit reaktor, pak se vraťte k letadlu a použijte Console. Jděte ještě zničit obě zbývající Power Node (v SV a JV místnostech). Vyjděte z budovy a opusťte lokaci Exit Gridem v JZ části. Po návratu na bratrskou základnu už možná budete mít možnost koupit si pulzní pušku a brnění Tesla Armour, které je vhodné proti energetickým zbraním a navíc postavu nezatěžuje postihy tak jako Power Armour

skus si prejsť možno si niečo vy nechal, máš verziu 1.27 ?

_________________
RastiCboy

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde mi to spustit
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2012 12:10 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob srp 18, 2012 8:07 pm
Příspěvky: 9
RastiC píše:
http://madbrahmin.cz/index.php?dir=fallout_tactics/mise&id=beunavista

prevzate z webu VŠB:
NÁVOD:
V této lokaci se budete muset obejít bez mapy. Od pozice výsadku jděte na Z až do SZ rohu lokace. Vyřiďte robota v zákopu (má plamenomet) a vydejte se podél Z okraje lokace směrem na J. Přejděte potok, zlikvidujte obránce opevněného domku a dveřmi v plechovém plotě jděte dál na J. Probijte se až do JZ části, vyčistěte bunkr a použijte Switching Console – zrušíte tak silová pole (Force Barrier). Jděte na Z a zatočte na S. Vyběhne na vás robot Behemoth, který má spoustu hitpointů a kulomet. Až ho zničíte, nezapomeňte prohledat jeho pozůstatky. Pak se tedy vydejte na S, pomocí dovednosti Science aktivujte terminál a pokračujte dál na S. V ohradě vyberte truhlu, vraťte se k terminálu a vydejte se směrem na V do hlavní budovy. Cestu hlídá raketová věž a hned v první místnosti číhá několik Security Botů. Zničte Power Node (nějakou zbraní) a jděte na J. Použijte Console a ve vedlejší místnosti pokecejte s umírajícím Percym. Pak jděte na J do chodby a projděte všechny okolní místnosti. V jedné z nich použijte terminál, který otevře dveře do místnosti se schody. Vyjděte po schodech na plošinu, jděte na S, po schodech vyjděte na další plošinu a vydejte se po ní na V. Zničte raketovou věž a po žebříku slezte do místnosti s nádržemi zelené kapaliny. Po některém žebříku u V stěny místnosti vylezte na plošinu a pěkně shora pokoste nepřátele ve V místnostech. Slezte a jděte do místnosti s letadlem. Otevřete velké dveře na V a zlikvidujte partičku robotů. Jděte zničit reaktor, pak se vraťte k letadlu a použijte Console. Jděte ještě zničit obě zbývající Power Node (v SV a JV místnostech). Vyjděte z budovy a opusťte lokaci Exit Gridem v JZ části. Po návratu na bratrskou základnu už možná budete mít možnost koupit si pulzní pušku a brnění Tesla Armour, které je vhodné proti energetickým zbraním a navíc postavu nezatěžuje postihy tak jako Power Armour

skus si prejsť možno si niečo vy nechal, máš verziu 1.27 ?


ne ne tenhle mam taky a jak říkám zabiju behemota vyčistim i ostatní ale i taknemúžu aktivovat ten zas...... terminál. je snad nejakej fígl na tu tzv dovednost science bo je to jen o tom kolik ma moje postava vedu jelikož tu ja mam na 196 jj averzi mam 1.27


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde mi to spustit
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2012 12:22 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 26, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 202
Hm pozrel som sa nato cez editor, tak myslíš asi tuto bránu nie ?

Fakt hustej obrázek!
tak podla toho čo som z triggerov vyčítal tak po zabití Behemotha sa udeju nasledovné veci
Fakt hustej obrázek!
dolezite je teda že sa zmení status prepínača konkrétne tohto
Fakt hustej obrázek!

skús ho použiť či nieje nutné prv tento použiť, podľa toho čo som čítal tak tam ani vedu netreba alespoň v editore tam nič také nieje v "skripte" , pravda hral som to pred rokmi teda už presne neviem ako to ide ale z editora sa da tiež veľa vydolovať.

_________________
RastiCboy

Obrázek


Naposledy upravil RastiC dne pon srp 20, 2012 1:08 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde mi to spustit
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2012 12:27 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob srp 18, 2012 8:07 pm
Příspěvky: 9
jj tak tenhle to je ale s tim poslednim nemá nic společnýho ten je tam jen k otevření těch energetických dveří s tim problém není. už jsem ho zkusil i vypnout teda po zabití behemota ale stejne se jen aktivujou energeticky dveře ale nema to vliv na ten muj problem jen mi to piše spousta tlačítek a čísel ::scratch


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny