Forum Vaultu Šílené Brahmíny
http://forum.madbrahmin.cz/

Nejde spustit
http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=8&t=2138
Stránka 1 z 1

Autor:  ostravar [ ned úno 05, 2012 12:03 pm ]
Předmět příspěvku:  Nejde spustit

::help Zdravím, mám ten samý problém.. Když spustím hru naskočí černé okno s chybou -

C:\dev\phoenix\display\directx7\dd7_display.cpp(715): **fatal error**: Could not create primary and back surfaces

Po odkliknutí této chyby naskočí další okno -

Microsoft visual c++ runtime library
runtime error!
Program:d/ fallout/bos.exe
abnormal program trmination

Před několika lety jsem FoT rozjel v pohodě na samém počítači...
- WinXP - profesional
- Directx jsem aktualizoval
- MS Visual C++ aktualizoval
- fotpatch1.27 nainstaloval
Dál už nevím co dělat poradte prosííím :)

Autor:  RastiC [ ned úno 05, 2012 12:44 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde spustit

na NMA riesili rovnaky problem http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=1371&postdays=0&postorder=asc&start=0


skus hru spustat v okne, ak som spravne precital cely topic tak sa to viaze nato a pomaha to

text z NMA k danemu problemu
Kód:
"Right click on the desktop shortcut for Fallout Tactics and go to properties. Then, in the "Target" line where you can edit the file path where the shortcut points to, add a space and "-w" (without quotation marks of course). This will make it run in a window and the game should work fine after that. You can download a patch that lets you use higher resolutions too, so you can maximize it without going full screen and take advantage of the extra screen real estate. Let me know if this works for you.



popriade ak si dobry v anglictine tak sa tym skus preluskat na NMA :)

Autor:  ostravar [ ned úno 05, 2012 1:15 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde spustit

Dík moc, ale nějak jsem to nepochopil ::scratch
Mohl by jsi mě krok po kroku navést :-(
Byl bych ti vděčný...

Autor:  RastiC [ ned úno 05, 2012 1:24 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde spustit

Ok, chod na pracovnú plochu, pravým tlačidlom myše klikni na ODKAZ hry (FT launcher) a tam v časti SHORTCUT v riadku TARGET na koniec dopíš -w, presne ako to je na obrazku

Obrázek

pak daj APPLY a OK, keď spustíš hru malo by to byť v OKNE, ak si dáš HIHG-RESOLUTION patch tak ti to bude i tak ukradnuté. Hlavne nech to pôjde, sám som zvedavý či to pomôže, mne to totiž tú chybu nehádzalo teda si to neviem overiť. :P

Autor:  ostravar [ ned úno 05, 2012 1:41 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde spustit

Super jede to :) Moc krát díky za pomoc :)
Ale ještě jak to udělat, aby to jelo v normální obrazovce???

Autor:  RastiC [ ned úno 05, 2012 1:58 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde spustit

to je ten problém, že to pôjde len takto. Ale ak si ju maximalizujes a nahodíš high resolution patch (FT Hi-Res Patch, na brahmine tu) tak i ked to budeš mať v okne bude to dosť veľké

Autor:  ostravar [ ned úno 05, 2012 2:21 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde spustit

Okey mám ještě jeden dotaz :)
Nejde mi nainstalovat čeština .
Vžy jak rozkliknu ikonu češtiny, nahodí se mi chyba, že vstupní bod nebyl nalezen
"Vstupní bod procedury Load LibII se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně KERNEL32.DLL nalézt."
Poslední věc :)

Autor:  RastiC [ ned úno 05, 2012 2:28 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde spustit

hm nemáš tu češtinu zbalenú v .rar alebo.zip ? ak ano treba to rozbaliť, nič iné ma nenapadá

Autor:  ostravar [ ned úno 05, 2012 2:41 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde spustit

Ne to nemám :), už jsem stahnul 3 češtiny a furt naskakuje ta samá hláška...

viewtopic.php?f=8&t=2007 Tady řeší můj problém, ale neví jak to udělat, nebot nevím jak nabootovat systém či co ??? :)

Autor:  toudi_sk [ ned úno 05, 2012 3:16 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde spustit

znáš google/ yahoo či co?

http://bertk.mvps.org/html/safemode.html

Autor:  ostravar [ ned úno 05, 2012 3:21 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde spustit

Jo znám :-D už jsem si to vygoogloval...
Jinak chalani díky moc za pomoc ::rock

Autor:  MrHerman [ pon bře 19, 2012 9:40 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde spustit

zdravím mám problém po instalaci spustím hru a objeví se okno vložte cd do mechaniky skoušel stáhnout i verzi 1.27 a nic prosím o radu děkuji

Autor:  toudi_sk [ pon bře 19, 2012 10:44 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde spustit

keď som po 1,5 roku chcel znova spustiť nainštalovaný FT, tak mi hodilo tú istú hlášku, hoci som dal do mechaniky všetky 3 verzie CD čo som mal, až mi JaW dal link na nocdcrack a ten pomohol

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]