Neviem či to tu už niekto riešil ale mal som taký malý problém, chcel som si zahrat ofiko krabicovú verziu Fallout 3 GOTY v čestine bez otravného overovania DVD v mechanike a vlastne aj bez DVD samotného. Tak som po tých rokoch konečne našiel solídne riešenie.
Za prvé si na nete nájdite a stiahnite zložku: Fallout3_v1.7_GOTY_UK_English_nocd
Je tušim aj na uložto, ale aj tu som ju tušim videl. Je to v podstate len náhrada za Launcher .exe.
To vám umožní spustiť Launcher hry bez média v mechanike. Tak som sa potešil ked som to našiel, nainštaloval, spustil a ouhej ono to overuje aj Fallout.exe. Pátram pátram po nete ale nič nenachádzam, pretože v USA asi tento problém nemajú zdá sa. Potom mi došlo že to u nás vydala Cenega čo je vlastne polská firma, nie? Tak dobre česká, ale Fallout vydali aj v polštine. Tak som jukol na polské stránky a ono fakt, oni si tu v Strednej Európe dali ochranu aj do originál exe súboru.
Ale aj na to je riešenie: cenega_poland_Fallout3GOTYaktualizacja
na stránke:
http://cenega.pl/pliki/patch/wszystkie/f/1Má to len 12 MB, nemusíte nič inštalovat, len to rozbalit, potvrdiť, prebehne to a yup, môžte hrat GOTY edíciu bez DVD. :-)