Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je úte čer 17, 2025 3:32 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Návrat do Vaultu 101
PříspěvekNapsal: úte bře 22, 2011 4:31 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Ok tak ja to skusím :) diky za rady.

PříspěvekNapsal: pát bře 25, 2011 9:04 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Uz jsem tam zašel z nakého divného duvodu sem tam moh az jsem dohral datadisk The pitt

PříspěvekNapsal: pon bře 28, 2011 11:54 am 
Ozářený
Ozářený

Takže spouští byl asi level postavy.

Předmět příspěvku: Re: Konzole
PříspěvekNapsal: pon bře 28, 2011 5:26 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Zdravíčko,
ve Vistách jsem měl stejný problem, pomohlo když jsem ve správci zařízení odinstaloval (ovladače) zařízení "Infračervený vysílač Microsoft eHome". Ani nevím k čemu to slouží a jakou to má spojitost s Falloutem. Necméně to pomohlo. Pak už se po zmáčknutí "~" konzole objevila.

PříspěvekNapsal: čtv dub 28, 2011 9:41 am 
Zelenáč
Zelenáč

Nene spouští se to po úkolu věděcké snažení. Při úkolu když jdeš hledat...jistou věc pro bratrstvo

Předmět příspěvku: CZ, Mod a ešte jedna otázka
PříspěvekNapsal: sob čer 04, 2011 1:25 pm 
::? Stiahol som si češtinu do Fallout 3 ale nezachoval sa pôvodný text, ak existuje čeština do hry s pôvodným textom aký je aj v anglickej verzii poprosil by som link
::? Takisto hladám nejaký mod na Fallout 3 kde prší, ale nie non-stop ale náhodne, alebo každý druhý či tretí deň, ak nejaký poznáte tiež by som poprosil o link a návod ako ho nainštalovať ( môže byť aj v angličtine )
::? Ešte mám jednu otázku : Niekolko rokov dozadu som hrával Fallout 1 ::ano a Fallout 2, tie hry milujem a niekedy si ich zahrám aj teraz, ale nechápem prečo každý kto hral F1 a F2 nadáva na Fallout 3 ? Áno, ani mne sa nepáči že sa nezachoval ťahový systém ::zed , ale doba pokročila a takisto musí pokročiť aj Fallout, všetko dobré raz skončí ale ja si myslím že to bol krok vpred. Fallout 3 je totižto môj najobľúbenejší. Potom každý hovorí že Fallout new vegas je pravý nástupca, ale ja som ho hral asi 3 hodiny a potom som to musel vypnúť a odinštalovať a 50 eur by som najradšej minul na niečo iné, veď to je odpad, to už nieje Fallout ale nejaká arkádovka hodná akurát tak na vyhodenie. Moja otázka znie - je to len môj názor alebo sa mi proste nepáči pôvodný "nápad" Falloutu ? Ja sám si na to odpovedať neviem ...

Předmět příspěvku: Re: CZ, Mod a ešte jedna otázka
PříspěvekNapsal: sob čer 04, 2011 1:31 pm 
Kapčo brodice kat. B

warez nepodporujem. lock pls!

PříspěvekNapsal: sob čer 04, 2011 1:36 pm 
Hej hej hej, toto sa netýka warezu ::scratch
A takisto Fallout mám originál, len češtinu stiahnutú pretože mám anglickú verziu
Toto mi nerobte, ja tu len hladám radu
A nechcem spôsobovať nijaké problémy, zbytočné hádky či spam

PříspěvekNapsal: sob čer 04, 2011 2:26 pm 
Hrášková příšera

Nechceš si k tomu raději projít příslušné topiky a řešit to v nich, než zakládat nový topik? Stejně tě na ně nakonec někdo odkáže. Tedy češtinu v češtině, mody v modech, pokec.. mno asi někam do flamovacího topiku.

PříspěvekNapsal: sob čer 04, 2011 4:52 pm 
Kapčo brodice kat. B

Sn4rk píše:
Hej hej hej, toto sa netýka warezu ::scratch
A takisto Fallout mám originál, len češtinu stiahnutú pretože mám anglickú verziu
Toto mi nerobte, ja tu len hladám radu
A nechcem spôsobovať nijaké problémy, zbytočné hádky či spam

čeština je dostupná jen pro českou verzi hry, tedy u nás zakoupenou. čeština je vlastnictví Cenegy, takže i "krádež" češtiny do anglické originální verze je warez
takže češtinu hledej na warez zdrojích ;)

Předmět příspěvku: Re: FALLOUT 3 SA DA HRAT AJ NA INTEGROVANYCH GRAFIKACH!!!
PříspěvekNapsal: čtv srp 04, 2011 2:20 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Moc ten navod nechapu soubory sem nakopiroval ale nechapu co mam přepsat v tech souborech fallout falloutprefs poprosil bych o detailnejši popsání pro méně chápavé předem děkuji za snahu.

PříspěvekNapsal: čtv srp 04, 2011 9:35 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Zatím mnohokrát děkuji zítra ráno vyzkouším ted sem nato moc unavenej a pak napíšu zda to funguje =)

PříspěvekNapsal: pát srp 05, 2011 1:51 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Tak hra funguje docela hnusné je to že postavy nemají hlavy asi se smířím stim že F3 nedohraju spokojím se sdohráním f1f2a f new vegas a ešte ktomu po 5ti minutách hraní to spadlo děkuji za radu moc me to pomohlo aspon sem to nahodil a potvrzuji že to funguje =)

Předmět příspěvku: Re: Párači v megatuně
PříspěvekNapsal: pon srp 08, 2011 3:17 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Tomek píše:
rpg píše:
Já hraju tu hru od začátku svojí a ňáký mody myslíš že je to těmi mody

Na 99% ano. Od těch, co si použil si přečti Readme, co modér píše, ale sou to "uličníci", kolikrát to tam vůbec nenapíšou, nebo jen zmínku o překvapení. Pokud jich máš hodně, zjištění který, bude zdlouhavé. Já bych začal velkým savem, pak jeden vypnout, odcestovat mimo!!! Megatunu, tam "T"éčkem čekat minimálně 73 hodin a vrátit se zpět. Samo vycházím z toho, co sem měl já, pokud by měl jiný interval "respawn", nebo náhodné, bude to potíž.

No já nevím, jestli je to určitě nejakým modem. Já hrjai hru bez modu i bez sejvu a děje se mi skoro to samý jen místo páračů se mi objevují škorpioni albíni a ne v Megatuně ale v Little Lamplight (nebo jak se to píše). Nejdřív jsem myslel, že se tam prostě procházel škorpion a je to náhoda, ale je tam vždy, když tam cestuju.

Předmět příspěvku: Re: Cesta do Citadely + hlavni pribeh
PříspěvekNapsal: pon srp 08, 2011 11:05 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Jinak co se týče hlavního úkolu celkově: Kde přesně se ve vaultu (87? Já nevím, prostě v tom vaultu kam vás pošlou z bratrstva) nachází G.E.C.K.? Jde to k němu nějak proběhnout a vyhnout se co největšímu počtu supermutantů? Jde o to, že boj se supermutantama mě už dávno přestal bavit a teď je totálně nesnáším a vyhýbám se jim, jakkoliv to jde. Dík, jestli někdo odpoví. Jestli ne, nevadí, stejně to jednou najdu, ale pomohlo by mi to...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  Další