Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je pon čer 16, 2025 3:46 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 31  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: sob kvě 22, 2010 3:50 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Zdravím,

Mám podobný problém jako o dvě strany nazpět, bohužel jsem se tam nedočetl odpovědi, nebot to tam nějaký nouma zaspamoval.

Mám Fallout 3 bez DLC s drobnými mody (opravování zbraní a zbrojí podobnými kusy, maxlevel100, bossaddon,freeplayafter MQ a missing armors and weapons) s patchem 1.7
Zhruba 14 dní hru hraju bez sebemenších problému, žádné lagy, pády či chyby. když jsem to hrál naposled (cca2 dny zpět) vydal jsem se jen tak si zastřílet do pustiny. Dorazil jsem ke kostelíku západně od megatuny, ten jsem vytřískal a tam nejspíš nastal nějaký zlom. Jakmile se pokusím rychle cestovat, čekat, spát, či dokonce uložit hru spadne mi to do systému. zkoušel jsem hrát i starší savy ale výsledek byl vždy stejný. U savu vzdálenýho cca 5 hodin jsem mohl pouze opustit lokaci, poté mi to taky spadlo. Reinstal hry nepomohl stejně jako reinstal grafických a zvukových ovladačů

Mám windows xp SP3
C2D 1,8ghz
Ati HD4850 512mb
zbytek sestavy snad už není podstatný.

Budu rád za jakoukoliv radu

PříspěvekNapsal: sob kvě 22, 2010 4:05 pm 
Kapčo brodice kat. B

Zde je zjevný problém s nekompatibilitou modů nebo zkrátka s kolizí dat. Zkusils všechny mody a DLC na čas deaktivovat?
náhlá chyba se nemůže promítnou do starších savů. To znamená, že nastala trvalá chyba v systému samotné.

pokud dočasná deaktivace pomůže, spouštěj pak jednotlivé mody a sleduj změny v chování. problémový mod vyhoď

PříspěvekNapsal: sob kvě 22, 2010 4:16 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

A sakra, že mě to nenapadlo ::oops

S mody hraju od začátku hry, proto jsem tak trochu pochyboval, že by chyba byla v některým z nich. Po vypnutí všech modů mohu čekat, spát i ukládat. Ted už jen vylučovací metodou zjistím jaký mod dělá bordel.

Díky :-)

PříspěvekNapsal: sob kvě 22, 2010 6:02 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol

Zdá sa, že máš podobný problém ako som mal ja. Všetky prípady keď ti to padalo sa spájajú s autosavom. Keďže ja som nechcel vypnúť mody musel som to riešiť tak ako som mašiel na nete. Písal som to tuším o stranu dozadu... To znamená, že po spustení hry a loade som sa odpálil nejakou mínou-granátom. Načítal sa posledný save a už šlo ukladať. Vačšinou to šlo kým som hral. Iba po znovuspustení hry to blblo, ale nebol problém sa vždy zabiť nejakou výbušninou a hrať ďalej :)

PříspěvekNapsal: ned kvě 23, 2010 11:18 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Tak jsem to nakonec vyřešil bez ztráty nějakého modu. Svůj autosave jsem měl dost vzdálený, tak nevím jak bych to přes nej řešil. Každopádně jsem se též nechtěl zbavit a vzdát nějakého modu. Udělal jsem to jak mi radil Smejki, povypínal jsem všechny mody a hru pustil. Bezproblému jsem si mohl počkat hodinu (ve hře) a pak to uložit. Hru vypl a spustil zpět všechny mody. Poté už bez problému jsem mohl hrát se všemi vymoženostmi které jsem si tam narval a běží to bez problému :)

Předmět příspěvku: Fallout 3 mi restartuje PC
PříspěvekNapsal: pon kvě 24, 2010 12:32 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Ahoj lidi!Doufam že mi poradíte.Mam orig. hru českou.Jednou už jsme ji dohral na tom samem stroji ted jsme si chtel znova zahrat aje problem. Instalace vpohode dostanu se dohry bez problemu jede až do te doby nez podkam v bungru na zacatku robota jak palí plamenem šváby vždy jak se zobrazí ohen s plamenometu tak se mi okamzote restartuje pc at to mam na minimum detajlech či ultra, udelal jsme i ze jsme predelal operaci system format disku atd ale porad to dela a to FFd show taky vypnuto nove ovladace ke grafice a deje se to i se starsima ovladacema.
jinak pc je amd 2.0ghz 1,7 gb ram grafika geforce 6200 256Mb dekuji za radu

Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 mi restartuje PC
PříspěvekNapsal: pon kvě 24, 2010 3:32 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Dle mě by tohle mohl být problém hardwaru. Zkontroluj si teploty grafické karty a procesoru, pak spust hru a nech ji nějakou dobu běžet, mohlo by stačit tak 15 minut, pak opět zkontroluj teploty. Uvidíš sám jestli se to nějak moc změnilo. Pokud CPU přesáhlo 60° může být chyba v tom. U grafické karty si nejsem jistý jaká je prahová hodnota ale Nvidia karty mívaly obvykle nějakých 120°, což udávala sama NVidia, ale dle zkušeností uživatelů to je na pouhých 90°. Dle stáří karty bych to viděl i mnohem níž.

PříspěvekNapsal: pon kvě 24, 2010 3:48 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

No teplota procesoru je vpořadku ale teplotu grafiky nevim jak zjistim vim jen ze to fungovalo kdyz sem ji dostal a ted ne a ne oblivion jde a jeste u jedne hry mi to blbne ale jestli je to hardware tak nevim jak na to prijit asi už je ta mašina unavená ::lol

PříspěvekNapsal: pon kvě 24, 2010 3:56 pm 
Kapčo brodice kat. B

počítač mu shazují pravidelně nějaká data - plamenomet....rozhodně je to problém HW a špatného SW, ale těžko určit, co konkrétně opravit. Mně se na ATi MSI x1950Pro, P4 3,2GHz Northwood, motherboard MSI 865 PE Neo2 hroutilo gamebryo taky. Na některé problémy pomáhal režim v okně.

já kolegovi navrhuji otevřít GECK a smazat ze hry plamenomet...

PříspěvekNapsal: pon kvě 24, 2010 4:17 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Jediné, co se s plamenometem v té chvíli spustí je jeho ZVUK... já bych vyzkoušel jiné kodeky, mě osobně to pomohlo.

PříspěvekNapsal: pon kvě 24, 2010 7:14 pm 
Kapčo brodice kat. B

doporučuji CCCP

PříspěvekNapsal: sob čer 19, 2010 9:41 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

ahojte.
ak som dalsi zufalec, ospravedlnujem sa, ale mam pocit ze tu su najpovolanejsi ludia na f3.
skusal som vsetko mozne, ale f3 - zakladna mi stale pada. nic z rad nepomaha.
bez problemov hru nahra a spusti. nahra mi aj poslednu poziciu. hybem sa vsetko, ale po chvilke to vsak zamrzne. vzdy niekde inde. (ale uz som sa aj narodil :D )
hladal som riesenie v ffdshow nastaveniach snazil som sa dat falout.exe do vynimiek. to sa mi vsak nepodarilo. nenasiel som kde sa davaju vynimky.
je tam najnovsi k-lite codec.
asus nemam. je to na notebooku s win7 64-bit. co som sa docital - F3 to nema rada :(
grafika je ATI Mobility Radeon™ HD 5470 - 512MB
hra okrekovana a patch je 1.7.0.3 myslim.
ak ma niekto podobnu skusenost, alebo ho nieco napada, budem vdacny ::roll

PříspěvekNapsal: sob čer 19, 2010 10:18 pm 
Ozářený
Ozářený

Bruno von Smith píše:
ahojte.
ak som dalsi zufalec, ospravedlnujem sa, ale mam pocit ze tu su najpovolanejsi ludia na f3.
skusal som vsetko mozne, ale f3 - zakladna mi stale pada. nic z rad nepomaha.
bez problemov hru nahra a spusti. nahra mi aj poslednu poziciu. hybem sa vsetko, ale po chvilke to vsak zamrzne. vzdy niekde inde. (ale uz som sa aj narodil :D )
hladal som riesenie v ffdshow nastaveniach snazil som sa dat falout.exe do vynimiek. to sa mi vsak nepodarilo. nenasiel som kde sa davaju vynimky.
je tam najnovsi k-lite codec.
asus nemam. je to na notebooku s win7 64-bit. co som sa docital - F3 to nema rada :(
grafika je ATI Mobility Radeon™ HD 5470 - 512MB
hra okrekovana a patch je 1.7.0.3 myslim.
ak ma niekto podobnu skusenost, alebo ho nieco napada, budem vdacny ::roll

Warez? ::knez

PříspěvekNapsal: sob čer 19, 2010 10:24 pm 
Kapčo brodice kat. B

K-lite sucks, dej si CCCP (combined comunity codec pack)

PříspěvekNapsal: sob čer 19, 2010 11:45 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Smejki píše:
K-lite sucks, dej si CCCP (combined comunity codec pack)

preco? potom mi to pojde?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 31  Další