Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 10:31 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 31  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: pát říj 01, 2010 9:51 am 
Vemeno
Vemeno

To Tomek: Ano, zkoušel. Nejdřív jsem zkoušel všechno, co kdo radil ( i tady), a až potom jsem se ptal. Ale s problémem podobého tipu jsem se nikde jinde nesetkal... ::cry

PříspěvekNapsal: pát říj 01, 2010 11:06 am 
Kapčo brodice kat. B

no... asi bude nutná analýza, takže zkus nainstalovat sekundární systém (WinXP). aspoň tak zjistíme, jestli je to otázka HW nebo SW

PříspěvekNapsal: pát říj 01, 2010 11:09 am 
Vemeno
Vemeno

Bude stačit přes Virtual Xp? Moc se mi nechce instalovat druhý OS. Na systémový disk je to hloupost a datový disk se mi nechce formátovát - 500 GB dat zálohovat by asi chvilku trvalo...

EDIT: Nebo máte nějaké rady, jak si naistalovat druhý OS a neformátovat druhý hadr? Dva OS na jednom disku asi budou dělat neplechu....

PříspěvekNapsal: pát říj 01, 2010 6:38 pm 
Kapčo brodice kat. B

virtual XP pochybuju. je to virtuální systém, takže výkon půjde dolů vodou.

pro systém samozřejmě potřebuješ vlastní svazek, takže asi budeš muset zálohovat to pětikilo a ukrojit z něj 10-15GB pro XP, na zbytek zas nahraješ zpět tu svou zálohu.

PříspěvekNapsal: pát říj 01, 2010 8:55 pm 
Vemeno
Vemeno

Hmm. ::shock Tak to jen tak nebude, protože na to jednak nemám čas a už vůbec né náladu. Ale děkuji za radu, až se fakt budu nudit, tak do toho jdu.

Předmět příspěvku: Re: Zamrzání Fallout 3
PříspěvekNapsal: sob říj 16, 2010 10:36 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

ooo, velice dekuji za tento navod podle tveho popisu mam totozny problem, konfiguraci PC mame podobnou, cili verim ze to nyni pojede bez problemu, obzvlast kdyz uz nekdo se stejnym procesorem se jiz zminil ze pomoci tohoto navodu byl problem vyresen (Quad Core 2.66 GHz) :-D

PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 6:22 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Prosím o pár rad. Pročetl jsem toto fófum a zkusil snad vše, ale nic nepomohlo.
Začnu popisem. Koupil jsem notebook Lenovo i3 2,4GHz 4Gb RAM DDR3, ATI Mobility 5730, Win7 64bit. Nakoupil jsem starší hry ve slevněných edicích a pár polonovinek. Jede mi vše v naprostém pořádku a chystám se na kompletní edici Fallout. Kolegou jsem byl upozorněn, že ho nikdy nerozjedu, tak zatím čekám a zkusil jsem jeho crack verzi. Bohužel se mi potvrdilo, že za žádných okolností hra nejede dýl jak 5 minut. Zkoušel jsem reinstal, patche, kodeky , optimalizaci systému, ovladače, nastavení rozlišení atd.
Můj hlaní dotaz zní, jestli existuje Fallout, který by mi snad fungoval. Je pravda, že dnes už se dákoupit za pár korun, ale pokud je to nefunkční i v originále, tak vážně nevím. Spustím bez problému Gothic 3, Gothic 4 demo, Dragon age, Risen, Zaklínače, Mafia 2 demo,Civilization IV..vše originálky. Nepotřebuju hry stahovat, ale tady silně zvažuju, jestli nevyzkoušet ještě nějakou jinou verzi, pokud vůbec je. Zrovna tato verze, kterou jsem dostal je prý až na třetí pokus, tak z toho jsem jelen.

PříspěvekNapsal: úte říj 19, 2010 8:04 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

resident33 píše:
Prosím o pár rad. Pročetl jsem toto fófum a zkusil snad vše, ale nic nepomohlo.
Začnu popisem. Koupil jsem notebook Lenovo i3 2,4GHz 4Gb RAM DDR3, ATI Mobility 5730, Win7 64bit. Nakoupil jsem starší hry ve slevněných edicích a pár polonovinek. Jede mi vše v naprostém pořádku a chystám se na kompletní edici Fallout. Kolegou jsem byl upozorněn, že ho nikdy nerozjedu, tak zatím čekám a zkusil jsem jeho crack verzi. Bohužel se mi potvrdilo, že za žádných okolností hra nejede dýl jak 5 minut. Zkoušel jsem reinstal, patche, kodeky , optimalizaci systému, ovladače, nastavení rozlišení atd.
Můj hlaní dotaz zní, jestli existuje Fallout, který by mi snad fungoval. Je pravda, že dnes už se dákoupit za pár korun, ale pokud je to nefunkční i v originále, tak vážně nevím. Spustím bez problému Gothic 3, Gothic 4 demo, Dragon age, Risen, Zaklínače, Mafia 2 demo,Civilization IV..vše originálky. Nepotřebuju hry stahovat, ale tady silně zvažuju, jestli nevyzkoušet ještě nějakou jinou verzi, pokud vůbec je. Zrovna tato verze, kterou jsem dostal je prý až na třetí pokus, tak z toho jsem jelen.

Minulej tejden sem to rozjel na horším NBželeze, takže na W7/64 F3 dle ostatních tady jede, grafika není integrovaná na desce, procesor je (?) doujádro!, patche a ostatní si dal a věřim, že teplotu (?) si taky kontroloval, modifikace si zatim žádný nedával. Jak vlastně vypadá to: "nejede"? vyskočí nějaká hláška?
Zkus nainstalovat: FoMM a spustit hru přímo z něj. Pak zkus stáhnout tyhle: Opravy , svoje soubory si zálohuj...

PříspěvekNapsal: stř říj 20, 2010 5:57 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Procesor je Intel i3 core dvoujádro 2,4Ghz, grafika je samostatná a k tomu je možnost přepnout na integrovanou, kterou jsem mnuálně odstavil v nastavení. Patche jsem dával postupně až k nejnovějším. S tou teplotou jsem to zkoušel hned, ale jen hmatem, protože odehraju bez problémů celé demo Metro 2033 v nastavení 1366x768 high nastavení AA4x,AF 4x a hřeje rozhodně víc než fallout, který to nestihne ani zahřát. Hra se poprvé spustila asi na 10 sekund a zamrzla obrazovka a stále běžel zvuk. Tak to pokračovalo až na úroveň několika odehraných minut. Vždy pak vyjíždím přes správce aplikací, kde mi hlásí , že program Fallout 3 neodpovídá. Sekne se jen hra a ne celý NB. Je to prakticky jediná aplikace, která má na tomto notebooku problém. Láká mě koupit F3 game of the year, ale bojím se , že skončí v šuplíku, ještě zkusím nějaké opravy

PříspěvekNapsal: stř říj 20, 2010 6:20 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

No , tak teď jsem se dostal na rekordních 13 minut hraní. Při zamrznutí dokonce ještě dojede poslední audio rozhovor. Hodně mi to říká, že je nějak poškozen soubor, protože se to tak nějak zadrhvá a třeba ten PIP s úkoly a statistikou se celý zadrhne a po deseti sekundách zase jede. Něco tu není v pořádku. Ty soubory jsem nahrál, ale dle data vytvoření jsou to přesně ty co tam mám. Fomm mi hlásí chybu

PříspěvekNapsal: stř říj 20, 2010 2:05 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

resident33 píše:
No , tak teď jsem se dostal na rekordních 13 minut hraní. Při zamrznutí dokonce ještě dojede poslední audio rozhovor. Hodně mi to říká, že je nějak poškozen soubor, protože se to tak nějak zadrhvá a třeba ten PIP s úkoly a statistikou se celý zadrhne a po deseti sekundách zase jede. Něco tu není v pořádku. Ty soubory jsem nahrál, ale dle data vytvoření jsou to přesně ty co tam mám. Fomm mi hlásí chybu

Jestli se domníváš, že máš poškozenej některej soubor, stáhni si toto: Screeny . Obsahuje to dvě složky screenů, jedna je těsně po čisté instalaci F3 / CZ z disku, druhá po instalaci všech DLC včetně češtin, Patchů, Archiveinv. a FOSE, žádný mod. Screeny sou z Commanderu, takže kontroluj velikosti souborů, pokud je máš na bajt!!! stejné, měly by být OK.
Nefunkční FoMM je vážná věc, co hlásí za chybu?

PříspěvekNapsal: stř říj 20, 2010 5:20 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Tak za ten fomm se omlouvám, musel jsem ho nastartovat v admin režimu a vše v pohodě. Problém se nevyřešil, jen jsem se dostal do další části, což je úspěch. Myslím, že jsi odhalil můj problém. Screeny tvé základní instalace mají ve složce textures větší velikost než u mé opatchované. Prakticky všechny tvé screeny ukazují větší složky než u mé instalace. Takže asi pokozený soubor. Díky za pomoc

Předmět příspěvku: Re: Zamrzání Fallout 3 Viva davida
PříspěvekNapsal: úte říj 26, 2010 9:26 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Viva davida

diky moc mel si pravdu stema procesorama .. udelal jsem presne co si napsal a prestalo zamrzavat .. a ten moderator jak rikal stema nahlyma opozdenyma reakcema nebo sekani .. tak to jsem vyresil tak ..: !!!!

asi po 4 dnech mi to zacalo zadrhavat .. vyresite to tak ze zase upravite ten soubor FALLOUT ( poznamkovy block ) jak s te upravovali tak to date zase do normalu - potom odinstalujete fallout 3 a - pote hned nainstalujte znova a - zase prepiste FALLOUT ( poznamkovy block ) tak jak radi viva davida .. viresil jsem tak zamrzavani a nahle sekani nebo opozdene reakce na myš atd ..

Diky. Confuse :)

PříspěvekNapsal: pát říj 29, 2010 10:58 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Tak jsem vyčerpal seznam možností včetně datadisků a patche 1.7. Je to bohužel komunikace notebooku Lenovo Y560 s WIN7 přes ovladače. Musím si počkat na novou verzi a vůbec není jisté jestli to půjde. Základním kamenem úrazuje nefalšované rozlišení 16:9. Prostě klasická nudle a ty ovldače jsou univezál ke všem Lenovo včetně 16:10. Chyba je vždy stejná. Po zapnutí nové hry jede asi 10sekund a zamrzne obraz. Po několika restartech to dovolí maximum 15 minut, ale to vyjímečně. Standart je 3 minuty.

PříspěvekNapsal: sob říj 30, 2010 10:07 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

resident33 píše:
Tak jsem vyčerpal seznam možností včetně datadisků a patche 1.7. Je to bohužel komunikace notebooku Lenovo Y560 s WIN7 přes ovladače. Musím si počkat na novou verzi a vůbec není jisté jestli to půjde. Základním kamenem úrazuje nefalšované rozlišení 16:9. Prostě klasická nudle a ty ovldače jsou univezál ke všem Lenovo včetně 16:10. Chyba je vždy stejná. Po zapnutí nové hry jede asi 10sekund a zamrzne obraz. Po několika restartech to dovolí maximum 15 minut, ale to vyjímečně. Standart je 3 minuty.

No jestli máš jiné velikosti souborů, tak buď přeinstalovat hru, nebo pokud jich neni moc, napiš který, někam Ti je upnu, abys to mohl opravit. 15 minut je dost dlouhá doba, přijde mi divný, že by tohle dělal ovladač grafiky. Chtělo by to někoho, kdo se v HW/SW víc vyzná.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 31  Další