resident33 píše:
Prosím o pár rad. Pročetl jsem toto fófum a zkusil snad vše, ale nic nepomohlo.
Začnu popisem. Koupil jsem notebook Lenovo i3 2,4GHz 4Gb RAM DDR3, ATI Mobility 5730, Win7 64bit. Nakoupil jsem starší hry ve slevněných edicích a pár polonovinek. Jede mi vše v naprostém pořádku a chystám se na kompletní edici Fallout. Kolegou jsem byl upozorněn, že ho nikdy nerozjedu, tak zatím čekám a zkusil jsem jeho crack verzi. Bohužel se mi potvrdilo, že za žádných okolností hra nejede dýl jak 5 minut. Zkoušel jsem reinstal, patche, kodeky , optimalizaci systému, ovladače, nastavení rozlišení atd.
Můj hlaní dotaz zní, jestli existuje Fallout, který by mi snad fungoval. Je pravda, že dnes už se dákoupit za pár korun, ale pokud je to nefunkční i v originále, tak vážně nevím. Spustím bez problému Gothic 3, Gothic 4 demo, Dragon age, Risen, Zaklínače, Mafia 2 demo,Civilization IV..vše originálky. Nepotřebuju hry stahovat, ale tady silně zvažuju, jestli nevyzkoušet ještě nějakou jinou verzi, pokud vůbec je. Zrovna tato verze, kterou jsem dostal je prý až na třetí pokus, tak z toho jsem jelen.
Minulej tejden sem to rozjel na horším NBželeze, takže na W7/64 F3 dle ostatních tady jede, grafika není integrovaná na desce, procesor je (?) doujádro!, patche a ostatní si dal a věřim, že teplotu (?) si taky kontroloval, modifikace si zatim žádný nedával. Jak vlastně vypadá to: "nejede"? vyskočí nějaká hláška?
Zkus nainstalovat:
FoMM a spustit hru přímo z něj. Pak zkus stáhnout tyhle:
Opravy , svoje soubory si zálohuj...