Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je ned čer 15, 2025 11:44 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 31  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zamrzání Fallout 3
PříspěvekNapsal: pon lis 01, 2010 8:02 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Ahojte,

to s tými procesormi ma prekvapilo...hrám na nadupanom ASUSS G73J s I7 /8x1,6 GhZ/,ATI Radeon 5870 a 6Giga RAM, tiež na Windovs 7, Fallout mrzol a 2 hod, tak som naninstaloval ten 281 Mb patch 7.03, čo v marci vydala Cenega a musím povedať, že asi 20 hod hry šlape ako hodinky...ináč, pokiaľ by ste ho inštalovali, tak musíte na základnú verziu. Ale vďaka za radu, pri prvom náznaku problémov zrealizujem.

Předmět příspěvku: Re: Padání hry - komunita si radí mezi sebou
PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 7:14 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Přeinstalování nepomáhá a odzkoušel jsem dokonce i další dvě verze a nakonec i year edition. Výsledek naprosto stejný. V době kdy vyšel Gothic 3 někteří známí koupili nové PC a nikdy si ho nezahráli. Prostě jedna velká smůla a ty ovladače už jsou troje a ani jedny si s tím nerozumí....trochu podezřelé je, že v okně to jede déle. U této hry to je velká škoda, snad pojede Vegas.

PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 9:45 pm 
Vemeno
Vemeno

resident33 píše:
Prosím o pár rad. Pročetl jsem toto fófum a zkusil snad vše, ale nic nepomohlo.
Začnu popisem. Koupil jsem notebook Lenovo i3 2,4GHz 4Gb RAM DDR3, ATI Mobility 5730, Win7 64bit. Nakoupil jsem starší hry ve slevněných edicích a pár polonovinek. Jede mi vše v naprostém pořádku a chystám se na kompletní edici Fallout. Kolegou jsem byl upozorněn, že ho nikdy nerozjedu, tak zatím čekám a zkusil jsem jeho crack verzi. Bohužel se mi potvrdilo, že za žádných okolností hra nejede dýl jak 5 minut. Zkoušel jsem reinstal, patche, kodeky , optimalizaci systému, ovladače, nastavení rozlišení atd.
Můj hlaní dotaz zní, jestli existuje Fallout, který by mi snad fungoval. Je pravda, že dnes už se dákoupit za pár korun, ale pokud je to nefunkční i v originále, tak vážně nevím. Spustím bez problému Gothic 3, Gothic 4 demo, Dragon age, Risen, Zaklínače, Mafia 2 demo,Civilization IV..vše originálky. Nepotřebuju hry stahovat, ale tady silně zvažuju, jestli nevyzkoušet ještě nějakou jinou verzi, pokud vůbec je. Zrovna tato verze, kterou jsem dostal je prý až na třetí pokus, tak z toho jsem jelen.

uplne stejny problem...
Acer Aspire 7745g
intel core i5 430m 2.26GHz
ATi M Radeon HD 5650 1GB
4GB Ram
Win7 64bit
hledam odpovedi i na jinych forech pokud najdu reseni ozvu se to same ocekavam od tebe :wink:

PříspěvekNapsal: sob lis 06, 2010 3:21 pm 
Vemeno
Vemeno

zkousel jsem i jinou verzi hry a porad stejne uz si vazne nevim rady :-(

//EDIT
Tak zrejme vyreseno hraji pres FOSE a zda se, ze je vse v poradku ::bez_chlupu

//EDIT-2
tak planej poplach po hodine hrani se hra zase sekla a po znovu spusteni hra vydrzi opet max 5sec...

Předmět příspěvku: Re: Zamrzání Fallout 3
PříspěvekNapsal: úte lis 09, 2010 2:12 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Jo díky moc hned za první radu mě zabrala též :) teď jsem hrál nejměně 2 hodiny a nic se nestalo :)

PříspěvekNapsal: čtv lis 11, 2010 8:41 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Ahoj,
když si chci zahrát Fo3 nebo NV (doufal jsem, že tuhle chybu v NV opraví ...), ihned potom, co zmizí loading screen (continue/new game/load) mi hra padne. Řeším to tak, že vždycky musím přeinstalovat drivery pro grafárnu, restart a pak hra funguje normálně. Když vypnu počítač, musím instalovat znovu - když dám hibernovat, nemusím. Máte někdo řešení jak si to zahraju bez tohoto otravování? Díky

Mám AMD Phenom II X4 945, nVidia GTS250 a Win7 64bit.

PříspěvekNapsal: ned lis 28, 2010 5:26 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

nová zkušenost s padáním hry!!
u mě to bylo způsobeno modem: Boss Monster (je v doporučených)

PříspěvekNapsal: ned lis 28, 2010 6:05 pm 
Hrášková příšera

Napiš to do příslušného topiku JaWovi, pokud to byl jeden z jeho doporučených.

PříspěvekNapsal: čtv pro 02, 2010 8:25 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

padá mi to - kdo by to řekl, že? :-D ale spíš jde o to, že hru nomrálně zapnu, chvilku se to načítá. v pohodě to načtu a hraju ale prostě po určitým časovým úseku blik, shodí se mi celá hra a jestli chci odeslat chybu.
DirectX mam nejnovější verzi, hru samotnou mám od kamaráda - je to sice stažený, ale jemu to nepadá. Crackem to taky být nemůže, už jsem ho prákrát zkusil vyměnit. Všechny nároky na hru mám na minimu.
Neděje se to v pravidelných časových intervalech, ale pohybuje se to od 30 do 60ti minut po spuštění hry. Není to podmíněno nějakou akcí - rozhovorem, načítáním oblasti a spol. Prostě s v klidu střílím třeba supermutanty a když mi natahuje novou kulku, spadne to. Procházim si v metru tunely a spadne to. Prostě i když nemám protivníka - že by ho to muselo načítat a tak - padá to. už nevím co s tím... ::help

Předmět příspěvku: Re: zamrzání v místnostech
PříspěvekNapsal: pát pro 24, 2010 4:43 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Měl jsem to samý a pomohla mi rada v místnosti "Zamrzání Fallout 3"

Jak na to: Jděte do Dokumenty - My Games - Fallout3 - FALLOUT a zde najděte řádek bUseThreadedAI=0, přepište jej na bUseThreadedAI=1, pod něj přidejte další řádek (současným stiskem kláves shift a enter) a do něj vložte iNumHWThreads=2, celé to nezapomeňte uložit. Po tomto zákroku se hra omezí na využití dvou jader procesoru, pak už to jede bez problémů.

PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 4:19 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

občasné zamrzání hry žádný interval raz hraju 2 hodiny raz 4 pomůže až ctr+alt+delete a ukončit strom procesu.
Fallout 3 GOTY steam verze nahrány češtiny od tomka
nahrazeny soubory fallou.exe a FalloutLauncher.exe
reinstalován codec pack
v ovladačích vypnuty veškeré vynucovací nastavení -Let the 3D application decide
Win7 64 Ul. ovladače Nvidia 260,99 grafika lechce přetaktovaná MSI Afterburnem (ukládá se v biosu aplikace neběží na pozadi ! )

PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 5:53 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

matox01 píše:
občasné zamrzání hry žádný interval raz hraju 2 hodiny raz 4 pomůže až ctr+alt+delete a ukončit strom procesu.
reinstalován codec pack
v ovladačích vypnuty veškeré vynucovací nastavení -Let the 3D application decide
Win7 64 Ul. ovladače Nvidia 260,99 grafika lechce přetaktovaná MSI Afterburnem (ukládá se v biosu aplikace neběží na pozadi ! )

Zní to příšerně, ale poměr 4h / 1 pád neni u F3 nic tragického, bylo období, že sme tu kňučeli o erorrech co 10 minut. Otázkou je, jestli se Ti to nebude zhoršovat. S plynulostí FNV sem na začátku byl taky nadmíru spokojenej, snad 30 možná 50 hodin nic, teď mám tak 3 pády za den a zatim to neřešim. Můžeš zkoušet dál, ale když projdeš diskuzi, tak největší úspěch lidi psali po instalaci zvukových kodeků CCCP a u "čtyř-jader" vypnutí dvou.

PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 9:14 pm 
Kapčo brodice kat. B

taky si nemyslím, že to jde nějak řešit. často sejvuj :-D

PříspěvekNapsal: pon pro 27, 2010 8:38 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Tomek píše:
matox01 píše:
reinstalován codec pack

Zní to příšerně, ale poměr 4h / 1 pád neni u F3 nic tragického, bylo období, že sme tu kňučeli o erorrech co 10 minut. Otázkou je, jestli se Ti to nebude zhoršovat. S plynulostí FNV sem na začátku byl taky nadmíru spokojenej, snad 30 možná 50 hodin nic, teď mám tak 3 pády za den a zatim to neřešim. Můžeš zkoušet dál, ale když projdeš diskuzi, tak největší úspěch lidi psali po instalaci zvukových kodeků CCCP a u "čtyř-jader" vypnutí dvou.

Tak jsem vypnul dvě jádra nainstaloval CCCP a vypl HDR,Anisotropní filtrování,antializing místo zamrzání my to ted vyloženě spadlo ::lol windows hledá řešení

Zdroj
Fallout3

Souhrn
Práce zastavena

Datum
‎27.‎12.‎2010 20:37

Stav
Hlášení bylo odesláno.

Popis
Cesta k chybující aplikaci: d:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\fallout 3 goty\Fallout3.exe

Podpis problému
Název události problému: APPCRASH
Název aplikace: Fallout3.exe
Verze aplikace: 1.7.0.3
Časové razítko aplikace: 4a40f18b
Název chybného modulu: Fallout3.exe
Verze chybného modulu: 1.7.0.3
Časové razítko chybného modulu: 4a40f18b
Kód výjimky: c0000005
Posun výjimky: 001878f8
Verze operačního systému: *****
ID národního prostředí: 1029
Další informace 1: 0a9e
Další informace 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Další informace 3: 0a9e
Další informace 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

(upravuji) No musím uznat ted jsem hrál zhruba 4,5 hodiny a nic to je snad poprvé co jsem za ty 3 dny co hru vlastním vypl z toho duvodu že už jsem měl dost :-D

(abych nezapoměl at to je podle pravidel danné sekce )
moje sestava :
AMD Phenom II X4 945 3,1GHz
Gainward BLISS 8800 GT (G92) 1G OC 620/945 Col. ZALMAN VF1000
MB: GA-M56S-S3 Nforce 560
RAM : A-data 2x2G 800MHz (Dual chanel )
Disk : Western Caviar Black 1T 7200ot (WD1001FALS)
Xilence gaming edition 600W
Veškeré ovladače všech zařízení jsou na nejnovějších verzích

PříspěvekNapsal: úte pro 28, 2010 2:05 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Polci píše:
Ahoj,
když si chci zahrát Fo3 nebo NV (doufal jsem, že tuhle chybu v NV opraví ...), ihned potom, co zmizí loading screen (continue/new game/load) mi hra padne. Řeším to tak, že vždycky musím přeinstalovat drivery pro grafárnu, restart a pak hra funguje normálně. Když vypnu počítač, musím instalovat znovu - když dám hibernovat, nemusím. Máte někdo řešení jak si to zahraju bez tohoto otravování? Díky

Mám AMD Phenom II X4 945, nVidia GTS250 a Win7 64bit.

spuštíš hru jako správce (skus co to udělá z právy bez práv trochu tu hru omezit) ? a máš originál ?

skus postup co je popsán víše
jádra vypínáš tak že do vyhledávání v nabídce start napíšeš msconfig - enter - záložka spuštění počítače - upřesnit možnosti - odškrtneš počet processoru - rozklikneš a dáš 2 potom restart
zbytek už si vyhledej

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 31  Další