Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 1:03 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: úte úno 16, 2010 6:51 pm 
Administrátor
Administrátor

Konkrétně doporučím ::arrow Level Cap 100
viewtopic.php?f=19&t=18
Jinak při instalaci DLC se zvedne hranice "oficiálně" na 30.

PříspěvekNapsal: úte úno 16, 2010 7:25 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Dík moc, fungujeto!!!

PříspěvekNapsal: úte úno 16, 2010 7:31 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

anorganick píše:
Prosim vas, poradte. Jak se tostanu do Valutu 87. Je to ten kde se podle vseho ,,rodi,, mutanti. Kdyz se k nemu priblizim tak me zabije radiace at mam oblek, leky ci proste cokoliv. Da se tam vubec dostat?

No, chekotay bude mít pravdu a je to logické, po válce byla radiace tak veliká, že hledání vchodů byla holá sebevražda, tak hold v minulých dílech asi vchody nebyly. Jak se staly podmínky příznivější, ve "trojce" se jich pár přeciť jenom objevilo. I to bych bral jako logické, někudyma se tam ta vybraná elita dostat musela. Na začátku hry ses v terminálech 101čky dozvěděl, ž e Vaulty měly dokonalej monitoring, jak to "venku" vypadá, jak tuhle skutečnost zjistil fotr - vzal kramle :-). Jiní takové štěstí neměli, kutaly chodbičky kutaly, šílení vědci zuřili, že jim utíkají "králíčci" a tak tomu udělali tipec. Část Ti prozradí budoucí novej kamarád, střípky pochytáš po ostatních Vaultech.
Tak, teď sem si zadělal na pěknej karabáč ::bez_chlupu , už sem splachovací :-) ... radši k dotazu.

Po návodu jistě netoužíš, těch je po netu mraky, takže... jak ses vlastně dostal k hledání 87čky ? Je to hlavní směr hry, nejprve hledáš tatíka, to Tě zavede do Citadely a tam dostaneš teprve ten úkol. Pak se stačí kouknout do Pip-Boye abys zjistil, že šipka úkolu nevede ke vchodu Vault 87, ale trochu jinam. Stačí tam dojít, ukápne i slzička, jak těžce děti trpí za zhovadilost dospělých... kdyby bez otázek ustřelili každýmu +18 před vratama palici, ani bych se nedivil... jenomže to bychom neměli co hrát :-)
Jinak k tomu vchodu 87 na mapě se dostat dá, na youtube je video, zkoušel sem to, funguje to, ale moc mě to nenadchlo, kromě změny značky na mapě na "objeveno" a 80ti spotřebovanejch Red-Xů se nic zvláštního nestalo, vchod nejde otevřít.
Kdybys zaváhal s tím se tam dostat, většinou to je vinou bugu, napiš to sem, slibuju, budu stručnější, tahle esej má kořeny trochu jinde ::kawaii

Jo a kdybys potkal nějaký mutantí miminko (jak píšeš), nezapomeň ho vyfotit a dát sem screen, to by muselo líbit i Sayovi ::knez

Předmět příspěvku: Prosím pomoc s Broken Steel a Operatio: Anchorage
PříspěvekNapsal: úte úno 16, 2010 11:37 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

prosím o radu : mám českou verzi a skoro dohranou ( zbývá jen 2 poslední mise v čističce). Problém je v tom , že nemůlžu rozjet DLC. zatím sem zkoušel jen Operatio: Anchorage, kde potom místo toho výtahu, jak mám sjet na tu základnu je červenej vykřičník a to stejný u Broken Steel( taky je tam č. vykřičník před tím panelem jak zadávám 216). U BS mi naskočí zvýšenéí na 30 zk v čitadele , a po titulcích hry se probouzím ,ale nic se neděje, jen čučím do stropu a nemůžu se hýbat . Patche se mi nepovedli nainstalovat, protože mi hází error.
Takže pár otázek : 1) jak zjistím verzi hry ? 2) jak zjistím jakou mám hru UK / US 3) musím mít nainstalovaný všechny patche , nebo stačí jen ten poslední 1.7 když chci hrát všechny DLC
instaloval sem patch : Fallout3CZ_1.0.0.15 , taky 1.4 UK / 1.5 UK / 1.7 ( jen ten poslední 1.7 US english šel trochu , ale pak taky hodil error. 1.4 US jsem nenašel nikde)

Děkuji mnohokrát za radu.. možná to tu už někdo řešil, ale já to nenašel...

PříspěvekNapsal: stř úno 17, 2010 12:28 am 
Vemeno
Vemeno

Tomek píše:
anorganick píše:
Prosim vas, poradte. Jak se tostanu do Valutu 87. Je to ten kde se podle vseho ,,rodi,, mutanti. Kdyz se k nemu priblizim tak me zabije radiace at mam oblek, leky ci proste cokoliv. Da se tam vubec dostat?

No, chekotay bude mít pravdu a je to logické, po válce byla radiace tak veliká, že hledání vchodů byla holá sebevražda, tak hold v minulých dílech asi vchody nebyly. Jak se staly podmínky příznivější, ve "trojce" se jich pár přeciť jenom objevilo. I to bych bral jako logické, někudyma se tam ta vybraná elita dostat musela. Na začátku hry ses v terminálech 101čky dozvěděl, ž e Vaulty měly dokonalej monitoring, jak to "venku" vypadá, jak tuhle skutečnost zjistil fotr - vzal kramle :-). Jiní takové štěstí neměli, kutaly chodbičky kutaly, šílení vědci zuřili, že jim utíkají "králíčci" a tak tomu udělali tipec. Část Ti prozradí budoucí novej kamarád, střípky pochytáš po ostatních Vaultech.
Tak, teď sem si zadělal na pěknej karabáč ::bez_chlupu , už sem splachovací :-) ... radši k dotazu.

Po návodu jistě netoužíš, těch je po netu mraky, takže... jak ses vlastně dostal k hledání 87čky ? Je to hlavní směr hry, nejprve hledáš tatíka, to Tě zavede do Citadely a tam dostaneš teprve ten úkol. Pak se stačí kouknout do Pip-Boye abys zjistil, že šipka úkolu nevede ke vchodu Vault 87, ale trochu jinam. Stačí tam dojít, ukápne i slzička, jak těžce děti trpí za zhovadilost dospělých... kdyby bez otázek ustřelili každýmu +18 před vratama palici, ani bych se nedivil... jenomže to bychom neměli co hrát :-)
Jinak k tomu vchodu 87 na mapě se dostat dá, na youtube je video, zkoušel sem to, funguje to, ale moc mě to nenadchlo, kromě změny značky na mapě na "objeveno" a 80ti spotřebovanejch Red-Xů se nic zvláštního nestalo, vchod nejde otevřít.
Kdybys zaváhal s tím se tam dostat, většinou to je vinou bugu, napiš to sem, slibuju, budu stručnější, tahle esej má kořeny trochu jinde ::kawaii

Jo a kdybys potkal nějaký mutantí miminko (jak píšeš), nezapomeň ho vyfotit a dát sem screen, to by muselo líbit i Sayovi ::knez

Jedna se my o to ze pry mam pustinu zbavit mutantu. Ve meste jsem potkal jednoho mutanta (mislim ze jse jmenoval Pete) ktery my rekl o Valutu 87 ze od tamtud pochazi vsichni mutanti, pak jsem ho jeste ukecal aby my pomahal pri ,,cisteni,, mesta. Nejak jsem to neresil az v prubehu hry jsem dostal ukol ze mam ziskat GECK z valutu 87 do ktereho jsem se dostal pres Litle camp (jeskyne plna decek) a ukol jsem uspesne dokoncil. Pozdeji (cca po 50 hodinach hrani jsem se dostal spet do Citadely a pri rozhovoru s tim detkem co to tam vede jsem se zminil o tom ze ty mutanti vichazeji z toho Valutu 87. On to zacal hned resit ze pri to je dulezite a ze se musi znicit. Ke zniceni potrebuji dokoncit 4 veci. 1: Obnovit radiovi signal pomoci vezi ktere jsou po valce neaktivni (hotovo) 2: Navazat signal se satelyty na obezne draze pres ty paraboly co jsou na mape v levym hornim rohu, obsadil jsem vsechny veze , ziskal k nim kody a navazal spojeni se satelitem (hotovo) 3: Obsadit raketove silo (hotovo) 4: Ziskat radiovy zamerovac a umistit ho v bliskosti generatoru ve Valutu 87 jenze tam se nemuzu prave dostat.

Je to jedna z poslednich veci ktere mohu zde udelat, jiz mam odehrano 146 hodin, splneny vsechny ukoli ktere v pustine jsou (krome tohodle ) v penezence 980 tisic zatek (skoro nikdo v pustine uz nema prachy ::lol ) nazbirany vsechny special zbrane a todle je take jedine misto na mape ktere nemam oznacene. Chci zduraznit ze mam nainstalovanou puvodni hru, vsech 5 datadisku a pak jen uz max level100 . Nic vic, zadne modifikace, nic podobneho. Mohl bis sem prosimte vlozit ten odkaz na to video at vim jestli ma cenu se vubec snazit tam dostat.

Předmět příspěvku: Re: Prosím pomoc s Broken Steel a Operatio: Anchorage
PříspěvekNapsal: stř úno 17, 2010 1:34 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Tak problém sem vyřešil , chtělo to jen správný patch 1.5 US..

PříspěvekNapsal: stř úno 17, 2010 4:35 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

anorganick píše:
... 4: Ziskat radiovy zamerovac a umistit ho v bliskosti generatoru ve Valutu 87 jenze tam se nemuzu prave dostat.

Mohl bis sem prosimte vlozit ten odkaz na to video at vim jestli ma cenu se vubec snazit tam dostat.

Anorganick, já to video nemůžu najít :-(, tak jestli Ti bude stačit "ústní" podání, napíšu to sem.
Pokud seš jen zjedavej, mám dojem, že to tady funguje, zapiš do konzole "tgm" a v klidu si ten vchod z Pustiny do 87 prohlédni. Jestli ale chceš mít značku na mapě u 87ky trvale jako "objeveno", zkus tohle, mám to odzkoušený:
Pokročilý protiradiační oblek, v inventáři po 100 kusech RedAway a Red-X, schovat zbraň. Vchod je v takovým údolíčku ze třech stran skála, čtvrtá je relativně rovná a přímá, radiace začíná narůstat od úrovně dřevěnejch zátaras s ostnatým drátem (?). V celku stupidní záležitost, ujít pár kroků, sledovat bargraf radiace, pauza, napíchat oba léky, zase pár kroků... asi 20 metrů před vchodem to je už jen 1 krok! / 3x píchat a sledovat mapu, jestli se už konečně změnila značka u 87ky. Jak se tak stane, začínám opět po jednom! kroku couvat (otočit o 180° se mi nedaří). Celý je to jen práce s klávesnicí.
Jak sem psal, výslednej efekt je jen ta značka na mapě, vchod z Pustiny nejde otevřít.

Protože to máš prošmejděný dokonale, nic nového Ti asi neřeknu. Vchody do 87 jsou 3. Ten z Pustiny, druhý skrz Vražedný průsmyk, kterej otevře starosta a třetí, za záchranu ségry Josefa - Penny, Josef nahodí generátor 87ky, pustí elektriku do terminálu a dveří, ten hackneš - dveře jdou otevřít. Neni to náhodou ten generátor, co v bodě 4) hledáš ? Nemohl bys ten bod 4) trochu rozvést ? já to nějak nevim, kam zařadit... zaměřovač / umístění / generátor Vault 87....

Předmět příspěvku: Pipboy glitch
PříspěvekNapsal: čtv úno 18, 2010 7:16 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

::help Menší problém - viz screen, dělá to vždy po opětovném zobrazení pipboye... většinou se to dá přežít, ale když se to udělá např pod lootovací obrazovkou, tak to skrz ní prosvítá a nedá se nic přečíst... Mám funkčních "pár" plug-inů ale tohle to udělá i po jejich vypnutí, nenapdá někoho např. texture mod co by tohle udělal? Díky moc

Bobrázek

Přesunuto do Krátkých dotazů. V.

PříspěvekNapsal: čtv úno 18, 2010 9:18 pm 
Ozářený
Ozářený

Přesně tohle mi dělal retex (nejsem si jistý, možná to byl plugin), který do pip-boye přidává na pozadí pin-up girls. Taky jsem si všiml, že máš jiný font písma, než mám já u originál pip-boye. Možná jsi nainstaloval, který druhotně mění i pip boy.

PříspěvekNapsal: pát úno 19, 2010 9:15 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

Vymaž některé nové soubory ze složky Fallotu 3/Data/Textures. A ujisti se, že se nehádají s jinými módy (a ne plug-iny ::lol )

PříspěvekNapsal: pát úno 19, 2010 9:51 am 
Ozářený
Ozářený

Jako další řešení mě napadlo, že by nebylo od věci vyzkoušet plug-in 'reader', který mění vzhled pip boye. Pokud to nevyřeší Say-botova rada, tohle by mohlo.

PříspěvekNapsal: pát úno 19, 2010 11:06 am 
Kapčo brodice kat. B

taky vám nejde na čistou hru nainstalovat hnedky 1.7, ale nejvýše 1.5 a pak 1.7? ::shock

PříspěvekNapsal: pát úno 19, 2010 1:17 pm 
Austin Powers
Austin Powers

Smejki píše:
taky vám nejde na čistou hru nainstalovat hnedky 1.7, ale nejvýše 1.5 a pak 1.7? ::shock

Stáhni si GOTY a máš to hned v základu 1.7

PříspěvekNapsal: pát úno 19, 2010 1:30 pm 
Kapčo brodice kat. B

JaW píše:
Smejki píše:

mám originál, proč bych stahoval? ::roll

PříspěvekNapsal: pát úno 19, 2010 1:41 pm 
Austin Powers
Austin Powers

Smejki píše:
JaW píše:
Smejki píše:

mám originál, proč bych stahoval? ::roll
abys nemusel řešit podobné problémy? Uvažuj ::roll
Já mám taky originál a co?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 73  Další