Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 8:10 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: pon úno 22, 2010 10:07 am 
Administrátor
Administrátor

Myslím, že stačí zagooglit "Fallout 3 mapa" a něco už najdeš.

PříspěvekNapsal: pon úno 22, 2010 7:54 pm 
Ozářený
Ozářený

vjetsina anten nema lokaci ::knez

PříspěvekNapsal: čtv úno 25, 2010 12:46 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Stal sem se nepřítelem Psanců - proč ? jak to zvrátit ?
Za desítky předešlých her se mi to nestalo ani jednou, postup hrou se od minulých liší akorát tím, že jsem do včera ještě nebyl v jejich základně v Independence. Odehrál sem Anchorage, Olin a McGraw přežili, ostatní v základně né, jiné řešení ani hra nenabízí. Pro Psance před základnou (Outcast Outpost) i pro ty po Pustině sem byl přátelský. Včera sem potkal trojici v Pustině, byli "červení" a útočili na mě, nevím proč, útok i náhodný z mé strany vylučuju. Dal sem předposlení save, letěl na respawn Psance vedle Constantine, letěl do Independence a všecko v hajzlu - útočeji. Pod Tichošlápkem sem se vrátil tam, kde začalo Anchorage (Outcast Outpost), opět všichni "červení", ale bojovali s asi 10ti respawn mutantama. Přidal sem se na jejich stranu, většinu mutantů sám postřílel a konečně - všichni před základnou jsou teď moji přátelé.... bohužel, jen tam, Psanci po Pustině i v Independence na mě stále útočí, včetně Protectora Casdina a já nemohu začít vedlejší úkol "The Outcast Collection Agent".
Neví někdo, jak z tohodle průseru legálně vybruslit ? Z Wikie chytrej nejsem, je tam toho sice na 4 stránky, ale "překlad" dávající smysl mě jaksi nefunguje.

PříspěvekNapsal: čtv úno 25, 2010 1:06 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

Justy píše:
Všechny je postřílej, pak mrtvoly naaranžuj do původních pozic, dej jim do rukou zbraně
a vytvoř si autistickou soukromou realitu, kde se nic nestalo a jste nejlepší kamarádi.

Překlad: | SPOILER
Udělal jsi nějakou blbost (náhodné zásahy jsou svině) anebo bug, dunno.

:-) to samo mohu, ještě si ale zapoměl poradit, kterej Krtkopotkan mi zadá ten quest "The Outcast Collection Agent". :-)

PříspěvekNapsal: čtv úno 25, 2010 8:24 pm 
Vemeno
Vemeno

Ahoj Tomku.
Mě se to taky stalo a to proto, že jsem vstoupil do Independence. Všichni byli "zelení" až do chvíle, kdy jsem tam s někým promluvil a ten mi odpověděl, že tam nemám co dělat, začal střílet a ostatní se přidali... Tak jsem je přesvědčil laserovým rotačákem, aby toho nechali a bylo hotovo. Ten quest "The Outcast Collection Agent" dostaneš (no, teď už asi ne) myslím u Independence, ne v ní (ale nemá to cenu dostat pár stimpaků za zbraně, které můžeš upotřebit sám).

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 8:26 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

SharkCB píše:
Ahoj Tomku.
Mě se to taky stalo a to proto, že jsem vstoupil do Independence....

Ahoj Sharku. Začíná to bejt zajímavý, můj názor a vlastní zkušenosti jsou přesně! opačné. 10 předešlých her jsem šel po silnici k Independence, napadli nás Raideři, já pomohl s likvidací, Morgan mě poslala za Casdinem, s tím sem uzavřel dohodu o nošení technologií a trvale, aniž bych mu donesl nějaký materiál jsem byl pro všechny Psance v celý Pustině přítel.
Kontroloval sem zpětně save, kdy k tomu zlomu přítel / nepřítel dojde. Před první návštěvou Jeffersonova památníku to ještě je OK, po proběhlém doprovodu doktorky Liové tunelem do Citadely se to změnilo. Relativně to dává i smysl, v Citadele je vlatně první oficiální setkání s Lyonsem a celym Bratrstvem, pokud si Wanderer do té doby nespřátelí Psance má smůlu, ti to vyhodnotí jako nepřátelský akt a je vymalováno :-( .
Zajímavý je, že když sem po návratu do Outcast Outpost Psancům (byli "červení") pomohl, stal sem se trvale zase jejich přítelem, bohužel jinde to nefunguje (cca 10 testů). Potkám v Pustině bojující Psance, pomůžu s bojem, po tuto dobu jsou "zelení", ale jak zastřelím posledního nepřítele, změní se na "červení" a rozstříleji mě na hadry přesto, že sem jim vlastně zachránil život :-( .

Naštěstí tuhle hru teď hraju pro jiný účel, takže to dohraju, jinak bych tenhle zdrcující neúspěch řešil smazáním savů a novým narozením ve Vault 101.

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 9:21 am 
Ozářený
Ozářený

Tomek: Nabízím ti toto - kamarádovi se to stalo a říkal, že za to mohlo řešení nějakého questu. Zkontroluj si tedy, jestli jsi neudělal nějaký quest jinak, než obyčejně. Potom mě napadlo řešení - Mart's Mutant Mod - mění vzorce chování (pokud ho už používáš, možná může být příčinou), tedy po vložení by mohl vrátit Psance k normálu. Budeš se ale muset smířit s tím, že ti přibydou nějaké kreaturky do hry.

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 10:42 am 
Administrátor
Administrátor

Zajímavé! Já jsem základnu Outcast BOS ještě nepotkal, přitom minimálně podle Henryho povídky tam někde musí být (čert ví proč), a jejich hlídky potkávám běžně, a pořád jsou zelení, i když se ke mně nijak nelísají, a to jsem u památníku již dávno byl, doktorka si užila protáhnutí tunelu, v Citadele jsem pečený vařený (děsnej bordel se tam vyznat :-D )...

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 11:29 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

Carlos píše:
Tomek: Nabízím ti toto - kamarádovi se to stalo a říkal, že za to mohlo řešení nějakého questu....

Kámoš bude mít nejspíš pravdu, ukončením "Voda života", následným setkáním s generalitou Bratrstva, přistoupením na spolupráci s nima se Psanci stanou nepřátelští. Tomu se, jak se zdá, dá zabránit návštěvou Independence před! dokončením Vody života a uzavřít s Casdinem dohodu o spolupráci shánět technologii. Psanci v Outcast Outpost jsou součástí DLC Anchorage a i tady se zdá, že Základní hra o mém přátelství s tamníma Psancema z O:A vlastně neví (pokud mám pravdu, je tohle kapitální chyba hry).
Modd..., nepoužívám. První pokus, změnit zobrazení Pip-Boye se nezdařil, je furt stejnej, na nexusu mě nechtěji, nemám další schránku, abych se pokusil o X-tou registraci... jeden modd ale používám, napsal sem si ho sám, funguje bezvadně, nemá ale ani vzdálenou souvislost s daným problémem.
Někomu to může připadat malicherné, ale kdo ví ? co když v F4 bude save z F3 použitelné a bude tam nějaký quest se spřátelenejma Psancema :-). Naštěstí savů z minulejch hraní mám dost a sem tam se všema zadobře.

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 12:16 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

chekotay píše:
Zajímavé! Já jsem základnu Outcast BOS ještě nepotkal, přitom minimálně podle Henryho povídky tam někde musí být (čert ví proč), a jejich hlídky potkávám běžně, a pořád jsou zelení, i když se ke mně nijak nelísají, a to jsem u památníku již dávno byl, doktorka si užila protáhnutí tunelu, v Citadele jsem pečený vařený (děsnej bordel se tam vyznat :-D )...

A sakra.... nemám pravdu :-(... co tedy zbylo ? že by Bug ? F3 je tím pověstná... nebo že bych fakt trefil nějakýho Psance a nevim o tom ? V menu hry píšou: "Nemůžeš některý boj vyhrát ? Schovej zbraň, třeba Ti nepřítel odpustí"... bohužel, Psanec to neudělá.
Ať tak či onak :-) , těch pár hodinek tomu obětuju, savy mám, musim na to přijít.

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 1:59 pm 
Administrátor
Administrátor

Počkej moment! Já nemám DLC!

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 2:06 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

chekotay píše:
Počkej moment! Já nemám DLC!

Ne, to je OK, tenhle zádrhel nemá s DLC asi nic společnýho, Psanci by "zčervenali", i kdybych DLC smazal.
A ještě jinak:
Psance ze Základní hry mám nepřátelské.
Psance z Anchorage mám přátelské.

Předmět příspěvku: Splnené Kontrakty
PříspěvekNapsal: ned úno 28, 2010 5:47 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Ahojte
Chcel by som sa spytat, ci uz niekto splnil nejaký kontrakt, mne to stale ukazuje nulu.
Ani newiem kde by sa dali splnit nejaké kontrakty alebo napríklad co znamená odpálené spodáry, tam mam tiež nulu.
Za každú radu vopred dakujem.

Předmět příspěvku: Re: Splnené Kontrakty
PříspěvekNapsal: ned úno 28, 2010 5:51 pm 
Hrášková příšera

Přesunu ti to do krátkých dotazů. Odpálené spoďáry se tu už někde řešily, pohledej.

Předmět příspěvku: Re: Splnené Kontrakty
PříspěvekNapsal: ned úno 28, 2010 5:59 pm 
Ozářený
Ozářený

Kontrakt máš třeba to, že ti ten prodavač z Lock and Load(v Paradise Falls) zadá, aby si mu přinesl dvacet útočných pušek.
Prostě všechny takové ty "vedlejší" questy...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 73  Další