SharkCB píše:
Ahoj Tomku.
Mě se to taky stalo a to proto, že jsem vstoupil do Independence....
Ahoj Sharku. Začíná to bejt zajímavý, můj názor a vlastní zkušenosti jsou přesně! opačné. 10 předešlých her jsem šel po silnici k Independence, napadli nás Raideři, já pomohl s likvidací, Morgan mě poslala za Casdinem, s tím sem uzavřel dohodu o nošení technologií a trvale, aniž bych mu donesl nějaký materiál jsem byl pro všechny Psance v celý Pustině přítel.
Kontroloval sem zpětně save, kdy k tomu zlomu přítel / nepřítel dojde. Před první návštěvou Jeffersonova památníku to ještě je OK, po proběhlém doprovodu doktorky Liové tunelem do Citadely se to změnilo. Relativně to dává i smysl, v Citadele je vlatně první oficiální setkání s Lyonsem a celym Bratrstvem, pokud si Wanderer do té doby nespřátelí Psance má smůlu, ti to vyhodnotí jako nepřátelský akt a je vymalováno

.
Zajímavý je, že když sem po návratu do Outcast Outpost Psancům (byli "červení") pomohl, stal sem se trvale zase jejich přítelem, bohužel jinde to nefunguje (cca 10 testů). Potkám v Pustině bojující Psance, pomůžu s bojem, po tuto dobu jsou "zelení", ale jak zastřelím posledního nepřítele, změní se na "červení" a rozstříleji mě na hadry přesto, že sem jim vlastně zachránil život

.
Naštěstí tuhle hru teď hraju pro jiný účel, takže to dohraju, jinak bych tenhle zdrcující neúspěch řešil smazáním savů a novým narozením ve Vault 101.