Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř čer 18, 2025 12:10 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 73  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Krátké dotazy
PříspěvekNapsal: čtv dub 22, 2010 6:52 pm 
Zelenáč
Zelenáč

No MQ sem už dokončil to jsi mohl postřehnout z mích přispěvku co sem psal ale to ti nechci vyčítat. Jestli je to součást Broken steel tak OK díky za radu to sem netušil tak si počkám kam mě dovede Broken steel dovede.

PříspěvekNapsal: pát dub 23, 2010 9:09 am 
Vemeno
Vemeno

Je to hned první úkol myslím

PříspěvekNapsal: sob dub 24, 2010 3:53 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

jo - je to první úkol

PříspěvekNapsal: úte dub 27, 2010 2:29 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Čau nevíte kde se v marylandu vzali smugglerové a proč na mě utočí u žádných lidí v point looku sem se o nich nic nedozvěděl ani zmínku.

PříspěvekNapsal: úte dub 27, 2010 4:16 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

dark-king píše:
Čau nevíte kde se v marylandu vzali smugglerové a proč na mě utočí u žádných lidí v point looku sem se o nich nic nedozvěděl ani zmínku.

No a kromě několika všeobecných vět ani nedozvíš :-( Celej PL je nějakej "divnej", příběh sem si chtěl nějak pro sebe vysvětlit, leč nepodařilo se. Autoři začli dobře, Point Lookout existuje, dodnes tam stojí i ten maják, s trochou fantazie by se dala vysvětlit ta parta bláznů, co pižlaji mozky i hřbitov. Dokonce existoval i ten klan rodu Calvertů, jenomže né v roce 20XX, ale 400 let nazpátek! časově do sebe nezapadá skoro nic.
A ti Smugglers... já je beru jako takový křížence Talonu a nájezdníků, dali je tam proto, aby bylo do koho střílet :-)

PříspěvekNapsal: stř dub 28, 2010 2:21 pm 
Administrátor
Administrátor

Smuggler značí pašerák... hm, pašeráci, maják, starodávný rody, doufám, že tam najdu nějaký kord či šavli a místo mutantů mořské panny! :)

PříspěvekNapsal: pát dub 30, 2010 7:43 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Tomek píše:
Když už sem pro whacka nakousl tu možnost přetahování materiálů z DLCček do vanilly :-) (sakryš, "y" nebo "i" ?), tak jeden poznatek, kterej by se třeba mohl dát i do FAQ, aby lidi nedopadli, jako já. Posbíranej materiál z The Pitt (asi 2 tuny), sem si naházel na zem vedle "cestovního vozíku" do TP včetně jedinečných zbraní, když sem se tam pro něj z Megatuny vrátil, byl dočista pryč ! prostě zmizel. Řešení je jednoduchý, materiál ukládat do jakékoliv nejbližší bedny, skříňky a.p., tam zůstává navěky.

Odložil jsem si téměř vše do skříňky PŘED vstupem do tunelu(u klece otroků) a bylo to také pryč

PříspěvekNapsal: sob kvě 01, 2010 8:51 am 
Radioaktivní
Radioaktivní

jakrous píše:
Tomek píše:
Když už sem pro whacka nakousl tu možnost přetahování materiálů z DLCček do vanilly :-) (sakryš, "y" nebo "i" ?), tak jeden poznatek, kterej by se třeba mohl dát i do FAQ, aby lidi nedopadli, jako já. Posbíranej materiál z The Pitt (asi 2 tuny), sem si naházel na zem vedle "cestovního vozíku" do TP včetně jedinečných zbraní, když sem se tam pro něj z Megatuny vrátil, byl dočista pryč ! prostě zmizel. Řešení je jednoduchý, materiál ukládat do jakékoliv nejbližší bedny, skříňky a.p., tam zůstává navěky.

Odložil jsem si téměř vše do skříňky PŘED vstupem do tunelu(u klece otroků) a bylo to také pryč

Ano, to připouštím, taky se mi to stalo, ale chyba byla na mé straně. V Point Lookout ukládám materiál ve skříňce na molu, potřeboval jsem se kouknout na originální názvy lokací, hru restartoval a VYPNUL jsem češtiny. Po opětovném zapnutí češtin byly dvě tuny matroše ze skříňky v tahu!
Před tou Tvojí ztrátou... nešachoval si taky s něčím podobným ? třeba vyp/zap některé DLC, něco s FoMM a.p.? Na druhé straně, ta skříňka před tunelem je "červená" a patří otrokářům... třeba Ti obsah ukradli oni :-)

PříspěvekNapsal: stř kvě 19, 2010 5:00 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Stalo sa niekomu že pri navrate do Fort Independence (chcel som Casdinovi doniest nejaké tie dalšie technologické vecičky) ste pred budovou Ochrancu Henryho Casdina nenašli? On tam proste nie je parchant jeden ::scratch Keby tam aspon ostal ležat mrtvy,aspon by som vedel na čom som :-?
Neviete či sa dočkám že sa niekedy objavý? Možno že je len v budeve hore pupkom :P

PříspěvekNapsal: stř kvě 19, 2010 8:37 pm 
Ozářený
Ozářený

Tak mě napadá - je trojka alespoň natolik Fallout, že bych mohl nakráčet do té výspy hipíků (rozuměj pevnosti dobrých BoSáků) a celou ji vykropit? Třeba po dokončení hry (s nainstalovanou příslušnou úpravou, samozřejmě)?

PříspěvekNapsal: stř kvě 19, 2010 9:39 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Carlos píše:
Tak mě napadá - je trojka alespoň natolik Fallout, že bych mohl nakráčet do té výspy hipíků (rozuměj pevnosti dobrých BoSáků) a celou ji vykropit? Třeba po dokončení hry (s nainstalovanou příslušnou úpravou, samozřejmě)?

Neviem či ta chapem spravne ale dá sa tam vojst a aj ich vykropit a aj pred dokončením :-D Alebo v činskej red-dragon zbroji (popripade s tichošlápkom) im z tade všetko vykradnút. Takže je :wink:

PříspěvekNapsal: stř kvě 19, 2010 10:07 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

deblos píše:
Stalo sa niekomu že pri navrate do Fort Independence (chcel som Casdinovi ...

To nejdůležitější si nenapsal - jsi jejich přítel, nebo ses stal nepřítelem? Pokud nepřítel, tak už mu nikdy nic neprodáš. Pokud sou Psanci "zelení", (save) tak bych zkusil vypáčit horní dveře do objektu, nemělo by se na tom nic změnit (možná) a Casdin by se měl pohybovat v horní části budovy, něco jako ubikace. Když ho nenajdeš, zkusil bych se konzolí k němu přesunout. Před si ale dát to save, pokud se objevíš vedle něj v budově, kde nemáš co dělat, staneš se nepřítelem. Na zjištění, kde je to ale stačí - load.
Abys to nemusel hledat - konzole:
[ ~ ]
player.moveto 00042196
Enter
Když se vedle něj neobjevíš, ve hře už neni. Mě se do těch ubikací přesunul přesně ve chvíli, když sem se Psancema z neznámého důvodu stal jejich nepřítelem. Najdi Psance vedle Fort Constantine, tam sou vždycky.

PříspěvekNapsal: stř kvě 19, 2010 10:34 pm 
Zelenáč
Zelenáč

Tomek píše:
deblos píše:
Stalo sa niekomu že pri navrate do Fort Independence (chcel som Casdinovi ...

To nejdůležitější si nenapsal - jsi jejich přítel, nebo ses stal nepřítelem? Pokud nepřítel, tak už mu nikdy nic neprodáš. Pokud sou Psanci "zelení", (save) tak bych zkusil vypáčit horní dveře do objektu, nemělo by se na tom nic změnit (možná) a Casdin by se měl pohybovat v horní části budovy, něco jako ubikace. Když ho nenajdeš, zkusil bych se konzolí k němu přesunout. Před si ale dát to save, pokud se objevíš vedle něj v budově, kde nemáš co dělat, staneš se nepřítelem. Na zjištění, kde je to ale stačí - load.
Abys to nemusel hledat - konzole:
[ ~ ]
player.moveto 00042196
Enter
Když se vedle něj neobjevíš, ve hře už neni. Mě se do těch ubikací přesunul přesně ve chvíli, když sem se Psancema z neznámého důvodu stal jejich nepřítelem. Najdi Psance vedle Fort Constantine, tam sou vždycky.

No pokial viem boli ešte priatelskí ked som sa s nimi naposledy stretol. Ale ako vravíš vyskúšam to o chvílu pri tej Fort constantine.. Ale!,ved aj ked sú zelení a dvere vypačim, tak sa sfleku stávajú červení a ty píšeš že by sa to (možná) nemalo zmenit ::scratch Ale skúsim ho tam aspon plížením najst.Ak tam bude,tak ho možno pred budovou ešte stretnem.
Hm no a s konzolou som ešte nerobil, tak uvidíme..
Inak čital som aj na wikii,že sa može stat že Casdina pred budovou niekedy niečo sejme,ale to by tam mal ostat ležat. Mne sa tiež stalo,ked som prvý krat hral,že si ho na nádvorí podal radškorpion. Naštastie som si pred tým chvílu urobil save,takže som ho nakoniec včas z tých klepiet dostal...

PříspěvekNapsal: stř kvě 19, 2010 11:21 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní

deblos píše:
... Ale!,ved aj ked sú zelení a dvere vypačim, tak sa sfleku stávajú červení a ty píšeš že by sa to (možná) nemalo zmenit ...

deblos, já to asi vážně spletl, sory. Pokud nedostaneš povolení od Casdina a objevíš se uvnitř, budeš vždycky nepřítel. Spletl sem se v tom, že i když to povolení dostaneš, musíš dveře vypáčit tak, aby Tě nikdo neviděl, pak je vše "zelený". Snad to jde i sehnat klíč a nepáčit, mohl by ho mít ten Psanec nahoře na silnici nebo Morgan dole, ale zabít se nesměji a ukrást pod Tichošlápkem (né jen čínskou zbrojí) nevim, jestli tady funguje.
Napiš třeba i jen Editem, jak si dopadl.

PříspěvekNapsal: čtv kvě 20, 2010 12:12 am 
Zelenáč
Zelenáč

Tomek píše:
deblos píše:
... Ale!,ved aj ked sú zelení a dvere vypačim, tak sa sfleku stávajú červení a ty píšeš že by sa to (možná) nemalo zmenit ...

deblos, já to asi vážně spletl, sory. Pokud nedostaneš povolení od Casdina a objevíš se uvnitř, budeš vždycky nepřítel. Spletl sem se v tom, že i když to povolení dostaneš, musíš dveře vypáčit tak, aby Tě nikdo neviděl, pak je vše "zelený". Snad to jde i sehnat klíč a nepáčit, mohl by ho mít ten Psanec nahoře na silnici nebo Morgan dole, ale zabít se nesměji a ukrást pod Tichošlápkem (né jen čínskou zbrojí) nevim, jestli tady funguje.
Napiš třeba i jen Editem, jak si dopadl.

Hehe no ano,splet,nevadí :P A ano to je pravda,dvere (a aj ked Casdin povie:´Už si kamoš,poviem to aj ostatným´) ostávajú vždy červené.. Ale je to jedno,po vypáčení karma neklesne a v budove sa to krasne zelená :D ..O tých klučoch som nevedel,ale niesu nutné :wink:
Ale k mojmu problému: Tak napadlo mi že vyskúšam starší save. Naštastie asi len štvrtý od konca bol už taký v ktorom sa Casdin pred budovou objavil. Ale čo sa práve dialo? S Očkom enklávy sa tam natahoval na moste pred budovou! Takže opat som mu raz zachranil prdel. Obchod mohol prebehnút a tak som v pevnosti ako kámo.
čiže ked som ho vtedy hladal bol už na pravde božej na moste pred Fort Independence ::shock
P.S..Ešte ale pred tým ako som vyskúšal ten starší seve,som sa vkradol do budovy toho neštastnika skúsit najst,ale nikde nebol. Takže pif-paf další dôkaz,bol mrtvy..

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1083 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 73  Další