Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Zachvatčici iditě domoj!
Právě je stř zář 19, 2018 4:28 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Na co je aktivování rádiových věží ???
PříspěvekNapsal: pon dub 05, 2010 6:28 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát dub 02, 2010 10:56 pm
Příspěvky: 2
No to vim našel jsem kostlivce ale bylo mi divné že těch věží je několik a u jedné jsou slyšet hlasy tak jsem si myslel že je v tom skrytá zpráva. Škoda :-( :-( :-( :-( :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Na co je aktivování rádiových věží ???
PříspěvekNapsal: úte dub 06, 2010 10:24 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 09, 2009 6:39 pm
Příspěvky: 361
Say [Bot] píše:
Na nic. Když ho aktivuješ, začne se vysílat S.O.S. signál (prostě morzeovka) kterou zachytíš na Pip-boyi a po okolním prozkoumání zjistíš, že to vysílá kostlivec ležící na stole s rádiem. Zřejmě jeden z mnoha nedodělků F3.

Jseš si tím jistý? Já si myslím, že jsem někde viděl Tomka, jak mluvil něco o nějakém úkolu pro BOS v souvislosti s těmi vysílači...
Radši bych se být vámí kouknul na fallout wiki, protože se mi zdá, že SpamBot zas jen cyntá pentli :wink:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Na co je aktivování rádiových věží ???
PříspěvekNapsal: stř dub 14, 2010 8:10 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte dub 13, 2010 12:49 am
Příspěvky: 2
no podle mne jak tam des v noci a zapnes vysilani tak tam bouchne nad tebou ufo a kolem se obevy munice a jak mas sebou psa muze najit alien pusku mne se to podarilo 3x .
(samo bez pusky nemnel sem psa, todle sem se docetl u zjiskani pusky)
2x u stejne veze a 1 pod opravnou robotu.
ale je to nahodne setkani a porad to skousim neni to pravydlo asi se jen zvysi sance na to setkani.
ted jeste experimentuji s casem zapnuti, jestli je to lepsi pred pulnoci nebo po ni.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Na co je aktivování rádiových věží ???
PříspěvekNapsal: stř dub 14, 2010 8:15 am 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 392
bouchnuti ufa je v nahodnych lokacich a s radiovimi vezemi to nema co delat

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Na co je aktivování rádiových věží ???
PříspěvekNapsal: čtv dub 15, 2010 12:28 pm 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 26, 2009 4:26 am
Příspěvky: 248
No on myslí zrejme náhodné stretnutie pri ktorom nájdeš firelance. Ale to s vežami ozaj nič nemá. Tie sú tam len dokreslenie atmosféry.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Energozbroj
PříspěvekNapsal: čtv kvě 13, 2010 6:48 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř kvě 12, 2010 1:09 pm
Příspěvky: 8
Zdravím dohrál jsem fallout 3 2x ale zatím jsem pořád nenašel laboratoř ve které se nachází kpt. Lyons a ten druhej co ju naučí.. Mohl by mi někdo poradit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Energozbroj
PříspěvekNapsal: čtv kvě 13, 2010 8:56 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: úte dub 20, 2010 9:10 pm
Příspěvky: 42
Lyons? ved ten je v brotherhood citadele nie?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Energozbroj
PříspěvekNapsal: čtv kvě 13, 2010 9:04 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 08, 2009 2:20 pm
Příspěvky: 110
Bydliště: EU
danny333 píše:
Lyons? ved ten je v brotherhood citadele nie?

Ved jasné,2 krát to dohral a nenašiel Citadelu :-o To je už silné kafé
Tak použi google preboha,no ako ti už poradit?
Inak nechapem ako si to mohol dohrat a nenajst Citadelu ked je to sučast hlavneho príbehu. Tak by som bol zvedavy v ktorej pasaži hry si si povedal že už je koniec :P

_________________
Obrázek


Naposledy upravil demlos dne čtv kvě 13, 2010 10:48 pm, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Energozbroj
PříspěvekNapsal: čtv kvě 13, 2010 10:36 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
aswell píše:
Zdravím dohrál jsem fallout 3 2x ale zatím jsem pořád nenašel laboratoř ve které se nachází kpt. Lyons a ten druhej co ju naučí.. Mohl by mi někdo poradit?

Počkejte, "aswell" může mít i pravdu, dokončení hry není podmíněno uměním nosit Energozbroj. Pravda, má v tom asi trochu maglajs, ale věřim, že si nevymejšlí.
aswell - předpokládám tedy, že si Citadelu našel, nehledej tam ale kpt. Lyonse, ale Staršího Owyna Lyonse, prohoď s ním pár duchaplných vět, pošle Tě za paladinem Gunnym... nerudnej to chlap, ale účel světí prostředky.
Kdybys toho dědka nenašel, což je i možný, tak se ozvy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Energozbroj
PříspěvekNapsal: čtv kvě 13, 2010 11:28 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: úte dub 20, 2010 9:10 pm
Příspěvky: 42
Inac ak ide len o nosenie energozbroje a hras aj s datadiskami, tak sa to da lahko vyriesit v operation anchorage. Pomerne kratky datadisk v ktorom sa naucis nosit energo zbroj a odnesies si z neho (moju oblubenu) gauss rifle a (moj oblubeny) winterized T-51 energo armor ktory sa vobec neopotrebuva a nenici ::bez_chlupu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Energozbroj
PříspěvekNapsal: pát kvě 14, 2010 12:45 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: úte dub 20, 2010 9:10 pm
Příspěvky: 42
Co som napisal zle? Mal som napisat add-on alebo DLC? ::shock


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Energozbroj
PříspěvekNapsal: pát kvě 14, 2010 12:59 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř kvě 12, 2010 1:09 pm
Příspěvky: 8
V citadele jsem byl a nějak jsem na něj nenarazil :-(... Mohl by mi poradit jestli se dá spustit fallout se všemi datadisky najednou nebo se každý datadisk musí prvně dohrát a pak jít na druhý?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Energozbroj
PříspěvekNapsal: pát kvě 14, 2010 1:33 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: úte dub 20, 2010 9:10 pm
Příspěvky: 42
Mnoo mozes mat vsetky naraz a rozhnodnut sa hrat hociaky kedy chces. Broken steel je hratelny az po dokonceni hry. Takisto operation archorage a mothership zeta su take ze zacat ich mozes hocikedy, ale ked uz si dnu musis ho dohrat. (a tusim aj the pitt ta nepusti von kym nesplnis poslanie). Posledny point lookout mozes navstevovat a opustat ako sa ti zachce...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Energozbroj
PříspěvekNapsal: ned kvě 16, 2010 11:08 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 09, 2009 6:39 pm
Příspěvky: 361
Proč mi tu připadáte všichni jako blázni, jenom já jsem letadlo? ::scratch
Mno nic, zřejmě asi spíš nemohl najít paladina Gunnyho, protože rozmluvě s Lyonsem se vyhnout nejde. Tedy alespoň ne, pro úspěšné pokračování v příběhu.
Ono tomu dotazu možná šlo předejít trochou snahy...
Ani na první hraní mi celá ta záležitost s PA netrvala déle, než 10 minut, takže zas tak horké to nebude. :wink:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Energozbroj
PříspěvekNapsal: pon kvě 17, 2010 10:40 am 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 02, 2009 2:26 pm
Příspěvky: 12761
Bydliště: Brno
No třeba já jsem toho maníka taky nenašel, ona je Citadela celkem šílené bludiště.
Na druhou stranu je fakt, že já jej asi ani nehledal, protože PWA je v F3 zbytečná zátěž.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny