Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je čtv úno 27, 2020 9:17 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Rychlé cestování - pomoc!
PříspěvekNapsal: úte kvě 08, 2012 10:41 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned kvě 06, 2012 12:19 pm
Příspěvky: 3
Tak cestování přes konzoli nepomuže, přemistil jsem se do Megatuny, ale pořád zaseklej.
V tom savu co se mi posral jsem měl level 24. Ale začal jsem teda jsem hrát znova ten save co jsem měl shovanej jako zálohu (tam jsem byl na levelu 16). Hraju ho sotva jeden den, takže jsem se ani zdaleka nestihl nikam dostal, poskočil jsem jen na level 17, znova dohrál sotva 2 úkoly. Dneska to zapnu (jsem ve svym domě v megatuně) a hurá, udělá mi to to zase to stejný! ::zed Když někam přecestuju, nastane ten problém co jsem popisoval prvně. Dokonce ani nemusim cestovat. Stačí když jen sotva 2 minuty stojim v domě a najednou z ničeho nic - na mrknutí oka obraz zčerná a postava mi zustane zaseklá a nic nefunguje!!!

Ať stojim v domě v Megatuně nebo se procházím po Megatuně a nebo jdu pešky do pustiny pryč z megatuny tak se to zasekne vždycky po stejný době (necelý 2 minuty).
Tak nevim jestli za to muže ten dům v Megatuně ale spiš mám podezření že je to tim, že hru večer vypnu a druhej den zapnu a něco se někde posere... Protože se to stalo vždy když jsem hru zapl poprvý ten den. nestalo se mi to v průběhu hraní.

Muže pomoct přeinstalování hry???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rychlé cestování - pomoc!
PříspěvekNapsal: úte kvě 08, 2012 1:25 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
raptorking píše:
... Muže pomoct přeinstalování hry???

Tak bohužel, s tímhle už moc nepomůžu, možná hledat po netu nebo zde někdo znalejší. Se savama v F3 jsem měl taky značný potíže a nikdy je ke spokojenosti nevyřešil.
Co "pomohlo" bylo dělat save každou půlhodinu. Po netu se dočteš, že podobné závady u někoho dělaly i myš, klávesnice, nebo instalace jináho balíku zvukových kodeků. Na Tvém místě bych volil pro CZ vezi tenhle postup:
Schovat si ty dobrý! save. Ty, co nefungujou jsou k ničemu, ten bug "sedí" uvnitř.
Hru odinstalovat (né jen přeinstalovat!)
Znova jí nainstalovat.
Patch: Fallout 3 CZ patch 1.0.0.15 (0.5 MB)
Patch: Fallout 3 Patch 1.4.0.6 UK (48.5 MB)
Patch: Fallout 3 Patch 1.7 UK (51.6 MB)
Pokud je potřeba, tak i: Fallout 3 Patch 1.7 UK No-cd (4.4 MB) kvůli disku v mechanice
Nainstalovat soubory DLC: Broken Steel
Stáhnout češtinu do Broken Steel: Broken Steel CZ , protože obsahuje opravné a moc důležité soubory. Návod máš uvnitř downloadu.
Kromě toho DLC stáhneš vše zde z Brahmíny: http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir= ... ownload_f3
Dál instalovat: ArchiveInvalidation Invalidated! to stáhneš tady:
Kód:
http://fallout3.nexusmods.com/mods/944

Určitě instaluj i FoMM:
Kód:
http://fallout3.nexusmods.com/mods/640

Já mám ve hře ještě FOSE. Ten ale se savama moc společného nemá.
Kód:
http://fose.silverlock.org/

Na začátku hry bude asi vše OK, časem se to asi zhorší. U mě je to tak, že když se s velikostí save dostanu ke 30ti MB, je to pro četnost pádů nehratelné.
Tady mi pomůže jen z Data odstranit všechny mody co nepotřebuju, sníží se velikost na 15 MB a zase to jede.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rychlé cestování - pomoc!
PříspěvekNapsal: úte kvě 08, 2012 7:26 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned kvě 06, 2012 12:19 pm
Příspěvky: 3
Tak už jsem to konečně vyřešil. To zamrznutí způsoboval bug v jednom modu co mám ve hře. Vyřešil to příkaz do konzole "enableplayercontrols". Tím se rozhýbal i ten můj původní save, takže se mužu vrátit do hry, tam kde jsem přestal ::kawaii ::kawaii

Každopádně Tomeku moc děkuju za ochotu a snahu mi pomoci! ::ano


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rychlé cestování - pomoc!
PříspěvekNapsal: úte kvě 08, 2012 8:29 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
raptorking píše:
Tak už jsem to konečně vyřešil. To zamrznutí způsoboval bug v jednom modu co mám ve hře. Vyřešil to příkaz do konzole "enableplayercontrols". Tím se rozhýbal i ten můj původní save, takže se mužu vrátit do hry, tam kde jsem přestal ::kawaii ::kawaii
Každopádně Tomeku moc děkuju za ochotu a snahu mi pomoci! ::ano

No, moje chyba, měl jsem si přečíst Tvůj první post... hlavně, že Ti to jede.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: The Replicated Man – Rivet City?
PříspěvekNapsal: úte črc 03, 2012 11:29 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte črc 03, 2012 11:21 am
Příspěvky: 2
Hraju tenhle quest a mám problém: jak se mám dostat za doktorem Zimmerem do Rivet City? V Little Lamplight mě děcka nechtěj pustit za tu druhou vnitřní bránu dál (když už jsem uvnitř) a pákou to nejde, navíc nevim, kam to vlastně vede. V Paradise Falls jsem osvobodil ty děti a pustil si tu zprávu a mám jich už několik, ale Rivet City se mi na mapě vůbec nezobrazuje. Údajně se tam dá dojít i někudy přes Megaton, ale já bych radši nejdřív dohrál tyhle vedlejší questy (Game of the Year ed.) a pak ten hlavní příběh.
Nebo dělám něco blbě?
Díkes, Jamillos.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: The Replicated Man – Rivet City?
PříspěvekNapsal: úte črc 03, 2012 5:42 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 398
ptetes paty pres devaty:
1.) megatuna ani little lamping nemaji se zimmerem a jeho questem co delat (sice v nich najdes pasky ale ty sou akorat k alternativnimu spusteni questu)
2.) zimmer je v laboratori doktorky li v river city

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: The Replicated Man – Rivet City?
PříspěvekNapsal: stř črc 04, 2012 10:33 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte črc 03, 2012 11:21 am
Příspěvky: 2
To už jsem teď taky zjistil, nicméně to Rivet City se mi na mapě dlouho nezobrazovalo, až jsem si všimnul neobjevený lokace Commonwealth a asi někdy po udělání tohohle questu (mravenci vs roboti) se mi to tam teprv objevilo, nejspíš.
Jinak ta loď je bomba...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 problém při spuštění
PříspěvekNapsal: sob črc 21, 2012 5:42 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob črc 21, 2012 5:14 pm
Příspěvky: 2
Ahoj.Tak já mám stejný problém,ale ještě něco navíc-nechci zakládat nové téma...
Kdysi jsem odinstaloval F3 a tet když si ho chci zahrát,launcher se otevře a mám možnost Hrát. Po kliknutí na Play mám nabídku odinstalovat celou hru?-dám ano i odinstalovat uložené pozice a pak vyskočí chyba: 0x80040702, popis: selhalo zavedení knihovny DDL:GameuxInstallHelper...
Nevim co s tím.Skoušel jsem odinstalovat F3 i ve správci programů a ta samá chyba.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Jak provést reinstal F3?
PříspěvekNapsal: ned črc 22, 2012 7:19 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob črc 21, 2012 5:14 pm
Příspěvky: 2
Ahoj.
Kdysi jsem odinstaloval F3 a tet když ho chci instalovat mám pouze ožnost v launcheru Play...Když na něj kliknu ukážou se otázky odinstalovat vše atd..Vše potvrdím a vyskočí na mě tabulka s chybou: 0x80040702,Selhalo zavedení knihovny DLL:GameuxInstallHlper...???
Nevíte co s tím? At instaluji jakkoli,vždy mi vyskočí toto.Ve správci programů mám F3 ale při pokusu odstranit,také tato chyba....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak provést reinstal F3?
PříspěvekNapsal: pon črc 23, 2012 11:09 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
fanfanCZ píše:
Ahoj.
Kdysi jsem odinstaloval F3 a tet když ho chci instalovat mám pouze ožnost v launcheru Play...Když na něj kliknu ukážou se otázky odinstalovat vše atd..Vše potvrdím a vyskočí na mě tabulka s chybou: 0x80040702,Selhalo zavedení knihovny DLL:GameuxInstallHlper...???
Nevíte co s tím? At instaluji jakkoli,vždy mi vyskočí toto.Ve správci programů mám F3 ale při pokusu odstranit,také tato chyba....

Zkus, jestli nepomůže před novou instalací vyčistit registry.
Soubor jen jako správce odklikni a restart PC.


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 problém při spuštění
PříspěvekNapsal: pon črc 23, 2012 3:36 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
fanfanCZ píše:
Ahoj.Tak já mám stejný problém,ale ještě něco navíc-nechci zakládat nové téma...
Kdysi jsem odinstaloval F3 a tet když si ho chci zahrát,launcher se otevře a mám možnost Hrát. Po kliknutí na Play mám nabídku odinstalovat celou hru?-dám ano i odinstalovat uložené pozice a pak vyskočí chyba: 0x80040702, popis: selhalo zavedení knihovny DDL:GameuxInstallHelper...
Nevim co s tím.Skoušel jsem odinstalovat F3 i ve správci programů a ta samá chyba.

Stejný dotaz jsi dal i sem:
viewtopic.php?f=9&t=6223&p=199205#p199205
a jak je vidět, ani sis ten soubor na vyčištění registrů nestáhl. Alespoň vyzkoušet si to mohl.

Sloučeno. V.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: anglicka - ruska verze
PříspěvekNapsal: pon črc 30, 2012 1:57 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř říj 27, 2010 5:52 pm
Příspěvky: 9
Ahoj, tuší někdo jak do ruské verze napasovat anglický zvuk? hru mám počeštěnou ale přece jen na zvuk jsem zvyklý na aj :) díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: anglicka - ruska verze
PříspěvekNapsal: pon črc 30, 2012 2:25 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4524
Bydliště: Cajzl City
krádež originálních souborů z jiné distribuce je jen jiná forma warezu a ten se tu neřeší. jinak čuju, že sis ruskou verzi pořídil skrzevá cenu, která je u ruských klíčů nepoměrně nižší. je-li tomu tak, tak si plody svého šetření a obcházení licenčních ustanovení náležitě užij.
téma zamknout please ::knez

Done. V.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: bug v hlavní linii
PříspěvekNapsal: pát zář 21, 2012 12:09 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát zář 21, 2012 12:08 am
Příspěvky: 1
Plním quest Životodárná voda z hlavní linie, jsem s tou partou vědců před památníkem a chce se po mně, abych zlikvidoval zbývající mutanty. Celý komplex jsem kompletně křížem krážem prošel, všechny nepřátele odstranil, ale pořád quest nemohu dokončit... Čili s největší pravděpodobností bug. Mohl by mi někdo prosím poradit, jak se pohnout dál?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: bug v hlavní linii
PříspěvekNapsal: sob zář 22, 2012 9:19 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 12, 2010 5:14 pm
Příspěvky: 439
Bydliště: Goodsprings/Brno
a ve sklepe jsi byl?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny