Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je ned úno 23, 2020 8:19 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 26  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: original dvd ... nejde spustit hru
PříspěvekNapsal: sob lis 03, 2012 1:01 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 18, 2011 10:47 am
Příspěvky: 23
ahojte .. hraval som fallout3 ale len kopiu .. tak som sa rozhodol kupit original dvd aj s datadiskami ... preinstaloval som windows a nainstaloval som uz Fallout 3 s all datadiskami .. ale ked spustim hru ukazuje mi to nejaku chybu :
Kód:
Insert the Fallout3 disc into the disc drive and press "Retry". If the disc is in the drive, make sure its contents can be viewed in the Windows Explorer. If it is a multidisc product, try the main disc or others. If nothing helps, press "Error report" and send the report to product technical support.


nechapem... mam original hru a nejde mi to .. mozete mi prosim pomoct ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: original dvd ... nejde spustit hru
PříspěvekNapsal: sob lis 03, 2012 1:05 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 18, 2011 10:47 am
Příspěvky: 23
potom som dal dvd 1 do mechaniky tak mi deteklo .. ale potom mi dalo eror s tymto textom:
Kód:
Disc read error when checking disc. Make sure a licensed disc is in the drive, the disc is not damaged and you have not ejected the disc during the disc check.
If the error recurs, press "Error report" and send the report to product technical support.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: original dvd ... nejde spustit hru
PříspěvekNapsal: sob lis 03, 2012 1:33 am 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4524
Bydliště: Cajzl City
jakou máš edici?
česká GOTY obsahuje StarForce a ten se nemá rád s programy emulujícími mechaniky a asi tak s miliardou dalších věcí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: original dvd ... nejde spustit hru
PříspěvekNapsal: ned lis 04, 2012 10:57 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 18, 2011 10:47 am
Příspěvky: 23
Best game >Fallout 3 game of the year edition ... so vsetkymi datadiskami
dvd obal :http://www.google.sk/imgres?um=1&hl=en&biw=1280&bih=885&tbm=isch&tbnid=2ildz6Q-73rNoM:&imgrefurl=http://www.gorila.sk/product/393106&docid=hYStRuZy2dAWYM&itg=1&imgurl=http://www.gorila.sk/i/imgs_orig/339/474339.jpg&w=1599&h=2258&ei=Y-SWUPeEHo7CtAaN74H4BA&zoom=1&iact=hc&vpx=577&vpy=282&dur=352&hovh=253&hovw=179&tx=93&ty=90&sig=101107984753711553650&page=1&tbnh=142&tbnw=100&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:10,s:0,i:95

inac uz mi ide .. zrusil som virtualne mechaniky .. ale ma stve , ze musim mat dvd v romke ... da sa to nejak obist ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: original dvd ... nejde spustit hru
PříspěvekNapsal: pon lis 05, 2012 1:19 am 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4524
Bydliště: Cajzl City
á, to je přesně ta zavšivená edice :-D
jeden z důvodů, proč jsem v ČR přestal kupovat krabicovky

tož obejít se to dá, crackem, ale takovou věc si budeš muset sehnat sám. jde o warez a ten se tu nepodporuje


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: original dvd ... nejde spustit hru
PříspěvekNapsal: pon lis 05, 2012 8:35 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
angel0140 píše:
... ale ma stve , ze musim mat dvd v romke ... da sa to nejak obist ?

Je-li rozdíl mezi Home a Fórum, těžko říct, ale zde:
http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir= ... ownload_f3
ty Patch/Cracky máš dobrejch 5 let na výběr :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: original dvd ... nejde spustit hru
PříspěvekNapsal: pon lis 05, 2012 12:38 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 18, 2011 10:47 am
Příspěvky: 23
DIKY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: original dvd ... nejde spustit hru
PříspěvekNapsal: pon lis 05, 2012 12:39 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 18, 2011 10:47 am
Příspěvky: 23
pocuvajte .. prave som dokoncil fallout 3 tym , ze som sa obetoval v cisticke .. a umrel som ... ked skoncilo intro a titulky .. tak som si klikol na DLC .. a zobrazit dostupny obsah .. a nic sa neobjavilo .. ako mam hrat tie datadisky ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: original dvd ... nejde spustit hru
PříspěvekNapsal: pon lis 05, 2012 3:34 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
angel0140 píše:
pocuvajte .. prave som dokoncil fallout 3 tym , ze som sa obetoval v cisticke .. a umrel som ... ked skoncilo intro a titulky .. tak som si klikol na DLC .. a zobrazit dostupny obsah .. a nic sa neobjavilo .. ako mam hrat tie datadisky ?

Počůvám Angel, ale nějak se mi to nezdá :-) , no budu Ti věřit.
GOTY F3 nemá problémy s přechodem ze ZH do BS, je to přímé a automatické pokračování.
Spusť hru přes: FalloutLauncher.exe > Data files > zde udělej faji u všech! položek, které tam máš > OK > Play a všechny DLC by Ti měly najet.
Pro 4 naskočí info o radiosignálech a.p., v Pip-Boy bude zápis, na mapě nové značky, nebo aspoň šipky.
Každé další spuštění hry ale dělej klasicky přes Fallout3.exe
Kvůli BS ale budeš muset natáhnout poslední save ZH a čističkou si to projít znova, po jejím spuštění hra plynule přejde do DLC BS.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: original dvd ... nejde spustit hru
PříspěvekNapsal: pon lis 05, 2012 3:39 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 18, 2011 10:47 am
Příspěvky: 23
Tomek píše:
angel0140 píše:
pocuvajte .. prave som dokoncil fallout 3 tym , ze som sa obetoval v cisticke .. a umrel som ... ked skoncilo intro a titulky .. tak som si klikol na DLC .. a zobrazit dostupny obsah .. a nic sa neobjavilo .. ako mam hrat tie datadisky ?

Počůvám Angel, ale nějak se mi to nezdá :-) , no budu Ti věřit.
GOTY F3 nemá problémy s přechodem ze ZH do BS, je to přímé a automatické pokračování.
Spusť hru přes: FalloutLauncher.exe > Data files > zde udělej faji u všech! položek, které tam máš > OK > Play a všechny DLC by Ti měly najet.
Pro 4 naskočí info o radiosignálech a.p., v Pip-Boy bude zápis, na mapě nové značky, nebo aspoň šipky.
Každé další spuštění hry ale dělej klasicky přes Fallout3.exe
Kvůli BS ale budeš muset natáhnout poslední save ZH a čističkou si to projít znova, po jejím spuštění hra plynule přejde do DLC BS.

no prave som zistil , ze pri instalacii mi nenainstalovalo DLC .. tak som to urobil rucne na DVD 1 ... a teraz to tam mam ... dal som predchadzajuci save a ten mutant siel mesto mna ... a hned mi nabehovali dalsie lokacie .. kde su ... takze mozem normalne pokracovat a budem mat vsetkych 5 datakov ?.. to znamena , ze vyjdem z cisticky a mozem ist hocikde do hocijakeho dataka?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: original dvd ... nejde spustit hru
PříspěvekNapsal: pon lis 05, 2012 4:02 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
angel0140 píše:
...no prave som zistil , ze pri instalacii mi nenainstalovalo DLC .. tak som to urobil rucne na DVD 1 ... a teraz to tam mam ... dal som predchadzajuci save a ten mutant siel mesto mna ... a hned mi nabehovali dalsie lokacie .. kde su ... takze mozem normalne pokracovat a budem mat vsetkych 5 datakov ?.. to znamena , ze vyjdem z cisticky a mozem ist hocikde do hocijakeho dataka?

Od každého DLC, jak jsem psal, musíš mít něco na Mapě, něco v Pip-Boy a měly vyskočit i tabulky s infem.
Hrát můžeš DLC v pořadí, v jakém chceš, můžeš se po probuzení v Citadele na BS zatim vykašlat a pak se k němu vrátit, všechno je jen na Tobě. Osobně bych ho ale dokončil, po Pustině je teď několik nových lokací patřící k BS, to by si se zase ptal, proč se tam nemůžeš dostat :-).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: original dvd ... nejde spustit hru
PříspěvekNapsal: úte lis 06, 2012 4:39 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 18, 2011 10:47 am
Příspěvky: 23
Tomek píše:
angel0140 píše:
...no prave som zistil , ze pri instalacii mi nenainstalovalo DLC .. tak som to urobil rucne na DVD 1 ... a teraz to tam mam ... dal som predchadzajuci save a ten mutant siel mesto mna ... a hned mi nabehovali dalsie lokacie .. kde su ... takze mozem normalne pokracovat a budem mat vsetkych 5 datakov ?.. to znamena , ze vyjdem z cisticky a mozem ist hocikde do hocijakeho dataka?

Od každého DLC, jak jsem psal, musíš mít něco na Mapě, něco v Pip-Boy a měly vyskočit i tabulky s infem.
Hrát můžeš DLC v pořadí, v jakém chceš, můžeš se po probuzení v Citadele na BS zatim vykašlat a pak se k němu vrátit, všechno je jen na Tobě. Osobně bych ho ale dokončil, po Pustině je teď několik nových lokací patřící k BS, to by si se zase ptal, proč se tam nemůžeš dostat :-).

aha .. ta dokoncim pl a idem dokoncit citadel .. tu enklavu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Tenpennyho Veža> zmierenie<
PříspěvekNapsal: pát lis 09, 2012 9:13 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 18, 2011 10:47 am
Příspěvky: 23
ahojte plnim misiu kde mam dostat ghulov do veze .. ale chcem to urobit nenasilnou formou ... ale Tempenyho som uz zabil .. ked som robil misiu pre toho ghula v muzeu ... ako mam pokracovat aby som ich zmieril ?... uz som vsetkych presvedcil ktory sa nechali .. hmm ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tenpennyho Veža> zmierenie<
PříspěvekNapsal: sob lis 10, 2012 9:34 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned pro 18, 2011 10:47 am
Příspěvky: 23
pomoze mi niekto ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tenpennyho Veža> zmierenie<
PříspěvekNapsal: sob lis 10, 2012 11:13 am 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3928
Bydliště: † Telenom
Určitě ti někdo pomůže, jen chvíli vydrž, ne všichni tu jsou neustále online.

_________________
Obrázek Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 26  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny