Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je ned říj 20, 2019 7:44 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Achivmenty
PříspěvekNapsal: ned pro 02, 2012 2:47 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte lis 27, 2012 4:50 pm
Příspěvky: 4
Neco takového mě myslím už řekly....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: úte pro 04, 2012 5:09 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned led 22, 2012 3:47 pm
Příspěvky: 24
Mám Win7 a moc rád bych si zahral F3,ale podporuje jen Vista a Win X[/dulezite][/dulezite],je nějaký upadate nebo pomůcka abych ho mohl nainstalovat a hrát na windows 7?prosím o radu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: úte pro 04, 2012 5:20 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
Fallout 3 na Win7 jede úplně normálně. Pokud máš konkrétní problém, popiš ho.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: čtv pro 06, 2012 2:24 am 
Vemeno
Vemeno

Registrován: ned led 22, 2012 3:47 pm
Příspěvky: 24
No normálně se mi vše nainstaluje,ale když chci rozjet new game tak mi padá hra


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: čtv pro 06, 2012 4:13 am 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
viewtopic.php?f=9&t=1193


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: čtv pro 06, 2012 2:58 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 12, 2010 5:14 pm
Příspěvky: 439
Bydliště: Goodsprings/Brno
pokud se nemylim, Win7 obsahuji kompatibilitu s XP, takze co takhle zkusit spustit hru v rezimu kompatibility?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: čtv pro 06, 2012 7:26 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
to mu imho nepomůže. má tam nějakej bordel (SW příp. HW). ale odmítám se ho doptávat na každej detail, na to nemám času ani chuti.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Problém s questom
PříspěvekNapsal: ned pro 16, 2012 2:11 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte kvě 11, 2010 9:15 am
Příspěvky: 5
Ahojte, plním quest Head of State - http://fallout.wikia.com/wiki/Head_of_State

a všetko išlo v pohode, až kým som sa nedostal k úlohe, že sa mám stretnúť s Hannibalom u Memorialu, avšak neukázal sa.
Tento bug som vyrišiel tým, že som proste počkal 24h, a ukázal sa tam. Povedal mi že u Memorialu čakajú Otrokári, tak som mu povedal nech počkajú, že to preskúmam. Išiel som otrokárov zabiť, napísalo mi že sa mám porozprávať s Hannibalom ( Posledná úloha pred splnením questu ), išiel som sa s ním porozprávať, on už však bol na ceste neviem kam. Ako som sa s ním porozprával, tak mi to nesplnilo quest a on proste ďalej pochodoval po mape zo svojou grupou ...

Veľmi chcem splniť ten quest, lebo sa snažím prejsť Fallout 3 na 100%, vie mi niekto poradiť ?

už som skúšal príkazy cez consolu ako completeallquestobjectives, setstage, getstage .. ale nič nepomohlo . Ďakujem Vám za skorú odpoveď ! :)


Fallout 3 mám originál kúpený ENG verzia, najnovší patch nainštalovaný .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s questom
PříspěvekNapsal: pon pro 17, 2012 2:11 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte kvě 11, 2010 9:15 am
Příspěvky: 5
Hm, myslel som že sa do toho niekto bude rozumieť, nemôžte mi aspoň prosím vás, odporučiť nejakú stránku kde mi pomôžu ? Nechce sa mi prestať fallout hrať, len kvôli nejakému bugu ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s questom
PříspěvekNapsal: pon pro 17, 2012 4:12 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8932
jeden bug? ... iba? šťastný človek ;)

skús to celé zahrať znova (ako fallouťák vieš, že treba ukladať priebežne a F3 má na rozdiel od F1, F2 viac ako 10 slotov na save)
od najbližšieho sejvu pred týmto questom

alebo skús poslať PM-ku Tomkovi, to je asi najkompetentnejší znalec problematiky F3

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s questom
PříspěvekNapsal: pon pro 17, 2012 5:36 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte kvě 11, 2010 9:15 am
Příspěvky: 5
samozrejme, že som to skúšal znova :)

no ide mi o to, že keď sa to snažím prejsť celé a už mám tak 95% ( všetky side questy (okrem head of state) + addony ), a chýba mi len tento quest a zvyšok main ... , takže nezaškodila by mi nejaka rada ako to splniť :D , aj keby to bolo cez consolu, proste chcem to mať complete .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s questom
PříspěvekNapsal: pon pro 17, 2012 5:59 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
existují konzolové příkazy na plnění questů a na nastavování jejich proměnných (zejména "stage", což je jeden z hlavních triggerů pro cokoliv, co se má stát dále):
http://fallout.wikia.com/wiki/Gamebryo_ ... nds#Quests
http://fallout.wikia.com/wiki/Gamebryo_ ... _%28all%29
možná se budeš muset trochu pohrabat v GECKu, abys ze skriptu questu vyčenichal, co nastavit na jakou hodnotu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s questom
PříspěvekNapsal: pon pro 17, 2012 6:08 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte kvě 11, 2010 9:15 am
Příspěvky: 5
MrHavko píše:
Ahojte, plním quest....

už som skúšal príkazy cez consolu ako completeallquestobjectives, setstage, getstage .. ale nič nepomohlo . Ďakujem Vám za skorú odpoveď ! :)
.



hm


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s questom
PříspěvekNapsal: pon pro 17, 2012 6:16 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
aha.

Volal jsi ShowQuestVars ?

EDIT - a BTW CompleteQuest je něco úplně jiného než CompleteAllQuestObjectives. to druhé se nimrá jen ve stagích

měl bys tedy volat obě funkce. druhá zajistí, že se správně triggne všechno, co na questu závisí. completequest mluví sám za sebe


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Spuštění hry Fallout 3 na starší grafice
PříspěvekNapsal: pon pro 24, 2012 1:57 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: stř říj 28, 2009 4:29 pm
Příspěvky: 10
Dobrý den, mám dotaz. Je možné nějakým spusobem spustit Fallout 3 na grafice ktera ma pixel shader model 2.0 - ne 3.0 jak vyžaduje hra? Je to pro kámoše kterému jsem hru doporučil ale nejde mu spustit pouze kvuli grafice, jinak ostatni má vice než dobré. Přesně tet nevim ale myslim že má ATI Radeon X300/550/1050 Series. Nebo tak nějak. Případně se mužu přesněji podívat pokud to bude nutne.
Oblivion bylo prakticky to samé a běhalo to i na 1.1. U některých her stači změna nebo patch (například Bioshock) je to možné i u této hry? Případně jestly existuje neco na stažení, nějaký program na Nexusu tak se my ho prozatim nepovedlo najít. Poradte prosim.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny