Forum Vaultu šílené brahmíny

D-Day!
Právě je úte čer 25, 2019 7:25 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění hry Fallout 3 na starší grafice
PříspěvekNapsal: pon pro 24, 2012 1:59 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8844
v kazdom pripade by bolo vhodne zistit a napisat presny nazov a paprametre karty, mozno to potom Smejki vysype z rukavu ;)

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění hry Fallout 3 na starší grafice
PříspěvekNapsal: pon pro 24, 2012 2:07 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
jestli chce, prodám mu za 200,- (+poštovný) ATI X1950 pro AGP8x

vím, že na oblivion byl mod, který shadery eliminoval (downgradoval?), ale u F3 o ničem podobném nevím


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění hry Fallout 3 na starší grafice
PříspěvekNapsal: pon pro 24, 2012 2:11 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: stř říj 28, 2009 4:29 pm
Příspěvky: 10
Tak když se podivam přes Dxdiag nebo i přez CPU-Z tak to piše ATI Radeon X300/X550/X1050
Jinak: Win7 ultimate
4GB ram
AMD 2,4 Ghz dvoujádro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Postava nereaguje
PříspěvekNapsal: čtv led 31, 2013 8:48 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv led 31, 2013 8:00 pm
Příspěvky: 1
Ahoj, taky mám problém s komunikací s písařem Rothchildem, ale nevím, zda jde o stejnou část hry. V mém případě se jedná o úkol "smrt z nebe" (nebo tak nějak) a radní Lions mě po mém oživení poslal si promluvit s Rotchildem. Ten mi říká "je potřeba udělat spoustu práce" a další dialog se vůbec nespustí. Po mé smrti v čističce, kdy je vlastně normálně konec hry, jsem už odehrál poměrně dost času, něco ze starých úkolů, něco z nových a všechno zatím probíhalo bez problémů. Nevíte, co se děje, nebo jestli tam někde něco přehlížím, nebo jestli nemám něco mít u sebe atd.?
Díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Postava nereaguje
PříspěvekNapsal: pon úno 04, 2013 12:56 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 31, 2009 12:17 pm
Příspěvky: 397
postupuj podle tomkovi rady o par postu vyse

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Postava nereaguje
PříspěvekNapsal: pon úno 04, 2013 2:41 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
meckpikor píše:
Ahoj, taky mám problém s komunikací s písařem Rothchildem....

Moc Tě nepotěším. Všecko, co si odehrál po! vstupu do čističky (zapnutí, oživení a všechny úkoly) je k ničemu a pokud si chceš zahrát BS - musíš to opakovat s některým save, které je před! vstupem do čističky. Pokud Ti Rotchild mele, že nemá čas, je všechno v háji.
Před tím ale musíš udělat to, co je tady:
viewtopic.php?f=9&t=664&start=0
v návodu: Čeština: Broken Steel
Pokud ani potom nenaskočí ten správný dialog s Rotchildem, můžu já, nebo někdo jiný, Ti těch 5 minut (průchod čističkou + probuzení) odehrát na svém PC a to save Ti vrátit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Postava nereaguje
PříspěvekNapsal: úte úno 05, 2013 10:40 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 12, 2010 5:14 pm
Příspěvky: 439
Bydliště: Goodsprings/Brno
jejda, Tomek zije :)

(omlouvam se za OT).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Postava nereaguje
PříspěvekNapsal: úte úno 05, 2013 11:07 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Erina píše:
jejda, Tomek zije :)

Hi, hi, žije :-) nějak sem zakejsl na mulťáku Mass Effectu 3... to víš, tam jsou medaile a mojí "nemoc" dobře znáš :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Postava nereaguje
PříspěvekNapsal: čtv úno 07, 2013 12:43 am 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 12, 2010 5:14 pm
Příspěvky: 439
Bydliště: Goodsprings/Brno
njn, medaile, archievementy a to se pak zapomina i na babcu :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: pát úno 08, 2013 9:38 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát úno 08, 2013 9:34 pm
Příspěvky: 7
Zdravím mám problém hru nainstaluji spustím vše funguje až do doby kdy spustím samotnou hru ve chvíli kdy se hra začne načítat mi okamžitě spadne a odmítá komunikovat..nevím čím to je, obávám se že odmítá komunikovat kvůli win7 ale jistý si tím nejsem :|


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: pát úno 08, 2013 9:49 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát úno 08, 2013 9:34 pm
Příspěvky: 7
Jinak info o mém PC:
Procesor Intel(R) Core(TM) i3 CPU, 2,4 GHz
Ram 4,00GB (použitelné: 3,68 GB)
Windows 7 Home Premium, 64 bit
Grafická karta: nVIDIA GeFORCE GT 520M - 1GB
děkuji za odpověď


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: sob úno 09, 2013 2:07 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
hmm, s timhle by neměl bejt sebemenší problém. Notebooky ale bejvaj často zasviněný kdejakejma píčovanama. Doporučuju to narvat na čistý wokna, tzn. OS+drivery, žádný nástroje. Ty nainstaluj postupně až poté, co si ověříš funkčnost hry.
Jinak ještě... co je to za notebook?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: sob úno 09, 2013 3:04 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát úno 08, 2013 9:34 pm
Příspěvky: 7
Acer Aspire 5742G


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: sob úno 09, 2013 3:23 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8844
viackrát tu bolo spomínané nejaké softwarové svinstvo, čo je nainštalované "od výroby", nič podobné si tu na fóre nenašiel spomenuté a mód kompatibility si tiež skúšal?

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: sob úno 09, 2013 3:29 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát úno 08, 2013 9:34 pm
Příspěvky: 7
Jsem malinko retard na PC nevím jak ten mód zapnout..:D


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny