Forum Vaultu šílené brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je stř zář 18, 2019 1:51 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: sob úno 09, 2013 3:50 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8910
neviem ako na WIN7, ale na XP klikneš pravým tlačítkom myši na ikonu Falloutu a tam to vyberieš (Properties/ Compatibility)

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: sob úno 09, 2013 4:03 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát úno 08, 2013 9:34 pm
Příspěvky: 7
Tak jsem to vyzkoušel a nic se nezměnilo...:-( pořád to padá při načítání hry..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: sob úno 09, 2013 5:19 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8910
a nejaké originál kraviny nemáš nahraté?

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: sob úno 09, 2013 5:42 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát úno 08, 2013 9:34 pm
Příspěvky: 7
Právě že ne akorát češtinu jinak nic..:-( achjoo už bych si chtěl zahrát..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: sob úno 09, 2013 5:57 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8910
akú češtinu? sa bavím o software pribalenom/ nainštalovanom v notebooku, nie v adresári F3

si pozri vlákna o riešení chýb, Smejki to spomínal viackrát, že predajca nainštaloval kadejaké kraviny, ktoré sú normálnemu užívateľovi akurát na 2 veci ... v prípade zahratia F3 na 3

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2013 7:12 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát úno 08, 2013 9:34 pm
Příspěvky: 7
A ví někdo co odinstalovat aby mi to fungovalo? :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 update pro Windows 7
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2013 7:54 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8910
kto má grafiku od Asusu, tak mu pomohlo toto:
odinstaluj Gamer OSD a SmartDoctor, nebo jak se ten proprietární tool jmenuje. Pro sichr reinstaluj drivery grafiky

nájdi si Smejkiho a pozri všetky jeho príspevky

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Fallout 3 zamrznutí Windows 7
PříspěvekNapsal: stř bře 13, 2013 3:05 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Registrován: stř bře 13, 2013 2:46 pm
Příspěvky: 5
Dobrý den,
Včera jsem si Fallout 3 zakoupil na Steamu a stáhl, vše šlo bez problému, než jsem hru spustil, tak jsem si ještě nainstaloval češtinu.
Poté jsem spustil hru, dal "Nová hra" a objevila se mi scéna, jak mě "máma" rodí, poté se mi zamrzne...zamrzá mi to náhodě...někdy hned na začátku, někdy poté, co si zvolím pohlaví...nevím si vůbec rady....děkuji za případnou odpověď a jako motivaci dostane ten/ti kdo mi s tím pomůžou i odměnu ve formě nějaké hry..děkuji :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 zamrznutí Windows 7
PříspěvekNapsal: čtv bře 14, 2013 12:04 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8910
akú máš konfiguráciu PC, alebo to hráš na notebooku?

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 zamrznutí Windows 7
PříspěvekNapsal: čtv bře 14, 2013 12:50 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Registrován: stř bře 13, 2013 2:46 pm
Příspěvky: 5
Hraji to na notebooku HP ProBook 4740s
Napadlo mě, že to může být OS (Win 7 Pro 64bit) ale na Win 7 home 64bit to jede bez problému...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 zamrznutí Windows 7
PříspěvekNapsal: čtv bře 14, 2013 12:56 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Registrován: stř bře 13, 2013 2:46 pm
Příspěvky: 5
Tady: http://www.alza.cz/hp-probook-4740s-d350210.htm


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 zamrznutí Windows 7
PříspěvekNapsal: ned bře 17, 2013 7:40 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned bře 17, 2013 7:27 pm
Příspěvky: 2
zdravím vás tu všetkých Fallouťákov, Včera som si kúpil Fallout 3 GOTY CZ a tešil som sa ako malý chlapec kedže túto hru, teda jej staršie verzie som mal vždy rád,,, celý natešený som prišiel domov a nainštaloval,, hra sa mi bez problémov spustila a dokonca som sa dostal aj k hraniu ,,, avšak sa vyskytol presne rovnaký problém ako Fugymu,,, hra zamrzá v nepravidelných intervaloch od 1 - 5 minút a to nieje k hraniu, skúšal som už všetko čo som vedel a teda prepisovať .ini súbor (jadrá), ďalej vypnúť autosave, rôzne patce a aj orginálny zo stránok cenega.cz a nič nepomáha,,, som z toho zúfalý lebo po dlhej dobe som si povedal že mi niečo stojí za hranie a zabitie aj tej trochy voľného času čo mám a nič z toho,, ak by sa našiel nejaký macher čo by mi vedel poradiť bol by som nesmierne vďačný,, PS: mám presne taký istý book ako Fugy a teda HP ProBook 4740s a Win 7 ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help ::help


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 zamrznutí Windows 7
PříspěvekNapsal: pon bře 18, 2013 2:52 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Registrován: stř bře 13, 2013 2:46 pm
Příspěvky: 5
Problém vyřešen!
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=2722281


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: problem probuzeni po take it back
PříspěvekNapsal: úte bře 19, 2013 4:49 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte bře 19, 2013 2:42 pm
Příspěvky: 2
Ahoj,
nikde jsem nenasel podobny pripad, tak otviram nove
kdyz resim posledni cast take it back a vchazim do jefersnova pamatniku, tak tam jsem sam bez Sarah. kdyz to pobiju a vlezu do kopule pres TCL a zmacknu tlacitka tak to zafunguje.
Po titulkach se probouzim, ale lezim jako pod tim vozikem a dal se nic nedeje. nikdo neprijde, nic nereaguje.
bud to jsou dva nezavisle bugy, nebo to ma navaznost s tim ze jsem v rotunde sam.
neumravnilo se to ani pri vraceni nekolika save zpet

prosim pomoc,chci projet dalsi hry a pres tohle to nejde

verze hry je 1.4.7, nainstalovany a aktivovany point lookout a broken steel (bez nej to skonci normalne samozrejmne)

dik moc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 zamrznutí Windows 7
PříspěvekNapsal: stř bře 20, 2013 8:52 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned bře 17, 2013 7:27 pm
Příspěvky: 2
no bohužiaĺ ani toto mi nepomohlo ... ::scratch


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny