Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Právě je pát črc 20, 2018 9:28 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 26  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Problém s Vats
PříspěvekNapsal: čtv kvě 20, 2010 10:55 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 08, 2009 2:20 pm
Příspěvky: 110
Bydliště: EU
No ja by som ti hlavne odporučal nepouživat Vats. Je to bez neho omnoho realistickejšie a jednoducho povedané lepšie :wink:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s Vats
PříspěvekNapsal: pát kvě 21, 2010 1:37 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 26, 2009 4:26 am
Příspěvky: 248
Určite mu pomôže takáto rada. To mu môžme poradiť hneď hrať radšej Fallout 1 a má po probléme :-D

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s Vats
PříspěvekNapsal: pát kvě 21, 2010 7:09 am 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 08, 2009 2:20 pm
Příspěvky: 110
Bydliště: EU
No tak to si riade zabil ::rofl No ale ak by sme predsa chceli rozchodit ten Vats,tak na iných forach som sa raz dočital že chalanom pomohol novy zvukový codec pack KLM (k-lite mega codec pack).

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s Vats
PříspěvekNapsal: pát kvě 21, 2010 1:17 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4613
Bydliště: Cajzl City
K-lite je zlo. ::knez Dělá bordel ve vícero hrách.

Doplněno na základě interní pošty. V.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s Vats
PříspěvekNapsal: pát kvě 21, 2010 1:22 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 20, 2010 6:59 pm
Příspěvky: 1374
Bydliště: Záhorská nížina
..Fallout 3 mal na niektorých operačných systémoch problémy s kodekmi od začiatku, už v pôvodnej, originálnej verzii hry. (F3 som síce nehral, ale tento problém je pomerne známy, dočítal som sa o ňom už dávnejšie)

Ak budeš inštalovať nové kodeky, nesťahuj si všelijaké podivné balíčky, bývajú plné spywaru. Najlepšou voľbou je súbor filtrov a kodekov "ffdshow tryouts", inštalačný súbor nájdeš tu.

edit:
Malá perlička: ffdshow je pôvodne český projekt, ktorý funguje už od roku 2002. Rozbehol ho Milan Čutka.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s Vats
PříspěvekNapsal: pát kvě 21, 2010 1:47 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4613
Bydliště: Cajzl City
valcik píše:
..Fallout 3 mal na niektorých operačných systémoch problémy s kodekmi od začiatku, už v pôvodnej, originálnej verzii hry.

obecně gamebryo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Občas se vypíná.PROSÍÍM,PORADTE
PříspěvekNapsal: stř kvě 26, 2010 3:48 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř kvě 26, 2010 3:43 pm
Příspěvky: 3
Ahoj.Občas se mi stane,že když s někým ahodím dialog,tak se mi vypne hra.ted se mi to stalo zase jak jsem potkal v river city nějakou skupinku lidí,přišli ke mně,chtěli pokecat a najednou se mi vypla hra.nebo na začátku hry na oslavě 10 narozenin jsem si chtěl promluvit s tou stařenkou a hra se vypla.prosím,nevíte jak to zpravit? mooc děkuju za každou radu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Občas se vypíná.PROSÍÍM,PORADTE
PříspěvekNapsal: stř kvě 26, 2010 4:51 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3880
Bydliště: † Telenom
Rady a tipy v topiku "Padání hry - komunita si radí mezi sebou" jsi zkoušel?

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Občas se vypíná.PROSÍÍM,PORADTE
PříspěvekNapsal: stř kvě 26, 2010 4:53 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř kvě 26, 2010 3:43 pm
Příspěvky: 3
jj,koukal jsem tam,ale můj problém se tam myslím neřeší.hra mi padá jen,když si chci promluvit s tou skupinkou atd.-prostě občas když dám s někym dialog :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Občas se vypíná.PROSÍÍM,PORADTE
PříspěvekNapsal: stř kvě 26, 2010 6:55 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4613
Bydliště: Cajzl City
c.milos píše:
jj,koukal jsem tam,ale můj problém se tam myslím neřeší.hra mi padá jen,když si chci promluvit s tou skupinkou atd.-prostě občas když dám s někym dialog :-(

a řešení z jiných problémů jsi zkoušel?

rozveď stav svého počítače i hry ::!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Občas se vypíná.PROSÍÍM,PORADTE
PříspěvekNapsal: čtv kvě 27, 2010 4:55 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř kvě 26, 2010 3:43 pm
Příspěvky: 3
jj,skoušel.bohužel nic. ještě zbývá nějaký patch nebo přeinstalování hry,ale do toho druhyho se mi moc nechce :-( ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Občas se vypíná.PROSÍÍM,PORADTE
PříspěvekNapsal: čtv kvě 27, 2010 5:01 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3880
Bydliště: † Telenom
Ty to nemáš opatchované?

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Občas se vypíná.PROSÍÍM,PORADTE
PříspěvekNapsal: čtv kvě 27, 2010 6:44 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4613
Bydliště: Cajzl City
c.milos píše:
jj,skoušel.bohužel nic. ještě zbývá nějaký patch nebo přeinstalování hry,ale do toho druhyho se mi moc nechce :-( ...

prosím tě, patchuj ::knez


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Fallout 3 Best Games
PříspěvekNapsal: sob kvě 29, 2010 2:05 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 29, 2010 2:00 pm
Příspěvky: 2
Ahoj, měl bych dotaz ohledně Fallout 3 Best Games? Mám originál hru, když ji vložím do mechaniky a dám spustit launcher, napíše mi to hlášku, že mám vložit originál CD do mechaniky. Tak jsem to nainstaloval klasicky, vlezl jsem do CD a dal setup exe. Nainstalovale se to bez problémů. Když chci hru spustit, opět hláška, že mám vložit originální CD. Poradí někdo co s tím?? Mám win 7 Ultimate.
Předem děkuji

_________________
Ahoj všem a slunce v duši :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 Best Games
PříspěvekNapsal: sob kvě 29, 2010 3:59 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4613
Bydliště: Cajzl City
originálka?

čuju, že je tam taky prasácký starforce, jako u GOTY, který odmítá sputit hru, pokud máš nainstalovaný nějaký CD-ROM emulátor (alcohol 120%, DEAMON tools...). Existuje cloaker, který dokáže takový software před ochranou skrýt. Jmenuje se Y.A.S.U., ale nikdy jsem ho nepoužil, takže nevím jak spolehlivě funguje a google ani nenajde pořádnou stránku, kde jej sehnat.

Legálním způsobem je požadování vrácení peněz, protože ti hra nejede, přestože hardware a OS odpovídá požadavkům. Prostě vyfuckovat zmetky, co takové prasácké DRM do her cpou.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 26  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny