Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je sob srp 19, 2017 6:24 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 162 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: no-cd fallout3 goty cz
PříspěvekNapsal: čtv dub 22, 2010 10:25 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv dub 22, 2010 10:21 am
Příspěvky: 1
otazecka ? :o je nejaky funkcni no-cd na goty cz fallauta3 ? :o abych tam nemusel porad davat to cd...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: no-cd fallout3 goty cz
PříspěvekNapsal: čtv dub 22, 2010 11:00 am 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3665
Bydliště: † Telenom
kenna píše:
otazecka ? :o je nejaky funkcni no-cd na goty cz fallauta3 ? :o abych tam nemusel porad davat to cd...
Hledej si sám, googla máš a nelegální věci tady nepodporujeme. Pokud ale vyšel oficiální no-CD patch, pak ho jistě najdeš na stránkách výrobce, že.

_________________
Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: no-cd fallout3 goty cz
PříspěvekNapsal: čtv dub 22, 2010 2:36 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 16, 2010 6:58 am
Příspěvky: 133
Bydliště: To byste chtěli vědět, co?!
Ta ochrana je tam pěkně [doplňte libovolný vulgární výraz]. Navíc kvůli ní nefunguje fose.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: no-cd fallout3 goty cz
PříspěvekNapsal: čtv dub 22, 2010 2:49 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
hihi789 píše:
Ta ochrana je tam pěkně [doplňte libovolný vulgární výraz]. Navíc kvůli ní nefunguje fose.

FOSE funguje...a FOMM umožňuje hrát bez originálky, protože neleze do hry přes přes launcher


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: no-cd fallout3 goty cz
PříspěvekNapsal: čtv dub 22, 2010 6:40 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Smejki píše:
hihi789 píše:
Ta ochrana je tam pěkně [doplňte libovolný vulgární výraz]. Navíc kvůli ní nefunguje fose.

FOSE funguje...a FOMM umožňuje hrát bez originálky, protože neleze do hry přes přes launcher

Hra ale jede přes fallout3.exe, že? ::kawaii


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: no-cd fallout3 goty cz
PříspěvekNapsal: čtv dub 22, 2010 6:47 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
Say [Bot] píše:
Smejki píše:
hihi789 píše:
Ta ochrana je tam pěkně [doplňte libovolný vulgární výraz]. Navíc kvůli ní nefunguje fose.

FOSE funguje...a FOMM umožňuje hrát bez originálky, protože neleze do hry přes přes launcher

Hra ale jede přes fallout3.exe, že? ::kawaii

ale nenastavíš ji :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: no-cd fallout3 goty cz
PříspěvekNapsal: čtv dub 22, 2010 11:12 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 16, 2010 6:58 am
Příspěvky: 133
Bydliště: To byste chtěli vědět, co?!
Fose není kompatibilní s ochranou (stejná jako polská), kterou má česká GOTY. Napíše, že se nepodařilo rozeznat verzi hry. Je to tuším uvedeno i v readme.
Jinak kradl bych rád, nejlépe u nějakého "sběratele krabiček", ale bojím se, že by mě chytli. :D

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: no-cd fallout3 goty cz
PříspěvekNapsal: pát dub 23, 2010 12:12 am 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
a zákazník zase dostává na prdel ::bez_chlupu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: no-cd fallout3 goty cz
PříspěvekNapsal: pát dub 23, 2010 7:43 am 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 16, 2010 6:58 am
Příspěvky: 133
Bydliště: To byste chtěli vědět, co?!
To dostává už při poněkud komplikované instalaci. A čestina je tam jako bonus napevno, což by nevadilo, ale brání použití další kupy módů.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: no-cd fallout3 goty cz
PříspěvekNapsal: pát dub 23, 2010 10:37 am 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
hihi789 píše:
To dostává už při poněkud komplikované instalaci. A čestina je tam jako bonus napevno, což by nevadilo, ale brání použití další kupy módů.

Tomuhle se teď věnuju, odzkoušel sem jich kolem 30ti, dobrou polovinu sem si jich i přeložil, takže je mám v češtině, ale s módem, co by kvůli češtině základní hry nešel rozjet jsem se ještě nesetkal.
Mohl bys prosimtě napsat názvy několika módů, co s CZ nefungujou ? rád bych to vyzkoušel, dík.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: no-cd fallout3 goty cz
PříspěvekNapsal: pát dub 23, 2010 10:45 am 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
Tomek píše:
hihi789 píše:
To dostává už při poněkud komplikované instalaci. A čestina je tam jako bonus napevno, což by nevadilo, ale brání použití další kupy módů.

Tomuhle se teď věnuju, odzkoušel sem jich kolem 30ti, dobrou polovinu sem si jich i přeložil, takže je mám v češtině, ale s módem, co by kvůli češtině základní hry nešel rozjet jsem se ještě nesetkal.
Mohl bys prosimtě napsat názvy několika módů, co s CZ nefungujou ? rád bych to vyzkoušel, dík.

a není GOTY verze třeba sestavená nějak jinak?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: no-cd fallout3 goty cz
PříspěvekNapsal: pát dub 23, 2010 2:29 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
Smejki píše:
a není GOTY verze třeba sestavená nějak jinak?

Budu spekulovat, ale zatim tomu věřim.
Kdysi jsem měl F3 anglickou + staženou češtinu. Pak sem koupil orig.F3/CZ, v odevřeném FoMM nebyly rozdíly a stejně tak při vlastní hře obou verzí sem rozdíly nepozoroval, vypnout CZ jde v obou případech. Můžu se mýlit, ale řekl bych, že Cenega vzala svou původní instalačku F3/CZ, přidala instalátor na 5x DLC/CZ, nazvala to GOTY, ale po otevření ve FoMM to bude vypadat stejně, jako při "ručním" kopírování souborů. Kdyby sem "hihi789" nebo kdokoliv jiný, kdo má GOTY/cz, dal screen otevřeného FoMM, to by bylo vynikající.

V souvislosti s tím mě už víc jak měsíc!!! pálí otázka, jak je to s novým Patchem CZ_1.7 . Tenhle skoro 300 megový mamut DOWNLOAD_Patch_1.7/CZ by totiž mohl řešit nekopatibilitu, šílený Rothchildy, vypínání češtin a podobný skopičiny. Vydala ho v březnu sama: CENEGA pravděpodobně jako odpověď na DLCéčka. Neměl sem chuť se zatim zeptat, když sem posledně přišel s "novinkou", byl jsem ukamenován :-)

EDIT: hihi789, mohl bys prosimtě v kostce napsat, jak probíhá instalace tý český GOTY verze? Vložíš DVD, klikneš na setup a... musíš potom dávat nějakej Patch, nebo dodatečně "něco" někam kopírovat a.p. ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: no-cd fallout3 goty cz
PříspěvekNapsal: pát dub 23, 2010 3:16 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
Tomek píše:
Smejki píše:
a není GOTY verze třeba sestavená nějak jinak?

Budu spekulovat, ale zatim tomu věřim.
Kdysi jsem měl F3 anglickou + staženou češtinu. Pak sem koupil orig.F3/CZ, v odevřeném FoMM nebyly rozdíly a stejně tak při vlastní hře obou verzí sem rozdíly nepozoroval, vypnout CZ jde v obou případech. Můžu se mýlit, ale řekl bych, že Cenega vzala svou původní instalačku F3/CZ, přidala instalátor na 5x DLC/CZ, nazvala to GOTY, ale po otevření ve FoMM to bude vypadat stejně, jako při "ručním" kopírování souborů. Kdyby sem "hihi789" nebo kdokoliv jiný, kdo má GOTY/cz, dal screen otevřeného FoMM, to by bylo vynikající.

V souvislosti s tím mě už víc jak měsíc!!! pálí otázka, jak je to s novým Patchem CZ_1.7 . Tenhle skoro 300 megový mamut DOWNLOAD_Patch_1.7/CZ by totiž mohl řešit nekopatibilitu, šílený Rothchildy, vypínání češtin a podobný skopičiny. Vydala ho v březnu sama: CENEGA pravděpodobně jako odpověď na DLCéčka. Neměl sem chuť se zatim zeptat, když sem posledně přišel s "novinkou", byl jsem ukamenován :-)

EDIT: hihi789, mohl bys prosimtě v kostce napsat, jak probíhá instalace tý český GOTY verze? Vložíš DVD, klikneš na setup a... musíš potom dávat nějakej Patch, nebo dodatečně "něco" někam kopírovat a.p. ?

člověče nešťastná, tos měl říct, že je na světě nový czptach ::!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: no-cd fallout3 goty cz
PříspěvekNapsal: pát dub 23, 2010 4:52 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 16, 2010 6:58 am
Příspěvky: 133
Bydliště: To byste chtěli vědět, co?!
Hmm... Je to na dvou dvd. Při instalaci si to druhé normálně vyžádá. Když chceš po jejím skončení zapnout hru, tak chce cd-key, který samozřejmě nemáš. Musíš dát první dvd do mechaniky a spustit ji přes launcher. Ve Fomm čeština jako samostatný soubor není. Mám tam pár módů, ale třeba s FOOK se nedostanu ani do menu. Jinak screen: http://www.2i.cz/664db69c4f
EDIT: Jo a verze Fallout3.exe je 1.7.0.3. ze 4.3.2010. Tipuju, že to znamená, že poslední patch už má hra v sobě.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: no-cd fallout3 goty cz
PříspěvekNapsal: pát dub 23, 2010 7:45 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
hihi789 píše:
Hmm... Je to na dvou dvd....

Hi... dík, ale nebudu Tě dál trápit pořízením dalších screenů, jen pro klid duše mi ale napiš název souboru, co má v "Mod index" napsaný číslo 06. Jinak se mi chce říct, že bych měl vrátit "výuční list". V mém FoMM totiž soubor: Fallout3.esm má vždy neměnou! pozici, načítá se vždy jako první a proto má v Mod index: 00. Jak se zdá, skutečně v GOTY není soubor: czech.esm (pokud to není ten 06), takže celý je to nějak překopaný. Dál by to byla parketa pro Sharka, Saye a.j., do toho se jim míchat nebudu.
Na screenu mě ale udivilo několik věcí. Jestliže máš GOTY/CZ, proč používáš třeba soubor: UPP-Original Perks CZ.esp ? Jedná-li se jen o český názvy, tak ty budou přeložený už od Cenegy, takhle se to přepisuje pátý přes devátý... Pokud i další soubory s "CZ" v názvu jsou jen počeštěné názvy a nepřidávají do hry Perky, tak bych je taky odstranil.
Kdyby mi to nebylo blbý, tak bych tu GOTY na testy i koupil, ale vypadal bych jak blázen... naše češtiny lidem ušetřili meloun a mě by to mělo teď stát litr ?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 162 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny