Forum Vaultu Šílené Brahmíny

Ostrovček pozitívnej deviácie11!
Právě je sob srp 19, 2017 6:24 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 162 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: úte říj 18, 2011 2:17 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte říj 18, 2011 11:47 am
Příspěvky: 3
Teď teda nevím..zapnout nebo vypnout?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: úte říj 18, 2011 2:44 pm 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 8042
daj opačný stav ako máš ;)

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: úte říj 18, 2011 3:14 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
psychooo22 píše:
ano mam tam czech.esp

Takže Psychooo, už nikdy nepiš "mám GOTY CZ", protože jí nemáš. Jakou verzi tedy máš je mi jedno, hlavně že víme kde je problém a jak ho řešit.
Stáhni si tuto češtinu do BS i s opravným souborem uvnitř:
Kód:
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/85349/Fallout_3_Broken_Steel_CZ.rar_3.94MB.html

Ta je tady z Brahmíny. Postupuj podle návodu, je uvnitř.
Co jsem napsal o save, které si pořídil v Rotundě nebo po probuzení v Citadele platí stále = koš.
Loadni save, které máš před tím, než si vstoupil do Jeffersonova památníku. Pokud nemáš, tak nějaké z pochodu za Pěstí svobody, nebo před tím z Citadely.
Znovu si projdi Čističku, objevíš se v Citadele, musí!!! dojít k ukončení starých questů, naskočení nových, promluv se Starším, pošle tě za Rothchildem a když s ním dlouze promluvíš - bug se nekoná. Úspěšnost je tak 90%.
Nevim proč, několik lidí tvrdilo, že ani tak jim to nešlo a Rothchild měl stále jen dialog, že nemá čas. Pokud se to náhodou stane i Tobě, mám, jako pro všechny ty ostatní, jedinou pomoc - v downloadu v texťáku je mail, tam mi pošleš save někde z prostoru před! Čističkou (samo vevnitř jsi ještě nebyl), já za Tebe těch 10 minut odehraju a po rozhovoru s Rothchildem Ti save vrátim. Tady je úspěšnost 99,9%, jen jeden kluk tvrdil, že mu to nejde.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: stř říj 19, 2011 7:28 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: úte říj 18, 2011 11:47 am
Příspěvky: 3
super, už to funguje. díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: stř říj 19, 2011 8:21 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned říj 16, 2011 3:10 pm
Příspěvky: 6
a kde jsou ti starsi v citadele nebo spis u koho se mamhlasit aby semnou promluvil kdyz uz jsem smazl ty savy od ty cisticky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: stř říj 19, 2011 2:25 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 820
psychooo22 píše:
a kde jsou ti starsi v citadele nebo spis u koho se mamhlasit aby semnou promluvil kdyz uz jsem smazl ty savy od ty cisticky

Jéžiš... já mám času dost :-) Jenomže nejsem jasnovidec, musíš toho napsat víc. Takže to shrneme:

1) stáhl si češtinu, kde je přiložen i ten opravný soubor? Nahoře jsem Ti dal odkaz, kde to stáhnout.
2) Vyměnil jsi oba ty soubory v Data?
3) Instaloval jsi FoMM, jak je v návodu?
4) Zařadil jsi ve FoMM soubor: BS_CZ.esp na poslední místo okna tak, jak je na přiložené fotce?
5) načetl jsi save, které si měl ještě před tím, než si vstoupil do Památníku?

Po všech těchto úpravách jsi vstoupil do Čističky, vyřešil problém, naskočily závěrečné titulky k základní hře. Probudil ses v Citadele, mohl si zatím jen koulet očima, vedle Tebe stál Starší ( šéf celé Citadely = Lyons). Chvíli jste si povídali, Ty si mu slíbil další pomoc, naskočily nové questy. Sám Lyons Tě poslal za Rothchildem, pokud si to zapoměl - máš Pip-Boy. Pokud v něm máš Quest označen, máš tam i nové Úkoly (možná jen jeden) a ten zní: Promluv si s Rothchildem. Protože to je "inteligentní" hra, tak abys náhodou nezabloudil, tak v Pip-Boy je Místní mapa - šipka na ní Tě dovede k.... Rothchildovi :-). Našel jsi tedy Rothchilda?
6a) co říká Rothchild? Má jen jednu větu, že nemá čas?
6b) nebo se celkem dlouze rozkecá, zadá nové úkoly? Ty by opět byly vypsané v Pip-Boy.

Tak a teď mi prosimtě řekni, v kterém bodě, co sem popsal ses vlastně zasekl?

Edit: Ještě dodám: Rotunda, Jeffersonův památník, Památník, Čistička dokonce v češtině to má název něco jako obchod - ber to, jako jeden objekt.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: pon črc 23, 2012 9:15 am 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 08, 2009 2:20 pm
Příspěvky: 110
Bydliště: EU
Ešte 8 hodin beží brutálna akcia na Steam-e na GOTY F3 za 4,99 eur, by som to aj kupil ale chcem sa opýtať či sa stiahne aj čeština alebo to je len Eng. čeština tam nieje nikde spomenutá. Sťahoval to niekto zo Steamu?

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: pon črc 23, 2012 12:24 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4610
Bydliště: Cajzl City
steam F3 je bez češtiny


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: čtv lis 08, 2012 11:56 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob srp 25, 2012 11:38 am
Příspěvky: 1
Dobrý den,
když jsem si nainstaloval F3 GOTY a chtěl jsem to spustit tak se mi ukázalo že to chce CD klíč a na návodu a na straně CD není
a chtěl bych se zeptat co s tím, nebo kde ho mám vzít ::help ::zed


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: ned lis 25, 2012 12:42 am 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 12, 2010 5:14 pm
Příspěvky: 438
Bydliště: Goodsprings/Brno
Taky to po mne chtelo klic, jsem z toho byla na prasky, ale pak si to nejak sedlo a slo to hrat i bez klice


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: čtv úno 07, 2013 9:05 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: sob úno 19, 2011 5:00 pm
Příspěvky: 10
Ahoj,
nedávno se mi objevil takovej problém. Mám GOTY verzi a po nějaké době hraní mi tam začne něco pípat (jako zvuk budíku), pořád jde hrát, ale je to otravný zvuk. Když to minimalizuju, tak to přestane, ale zároveň se už nedostanu do hry a musim natvrdo zavřít okno s hrou.
Nesetkal se s tim už někdo?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: pát úno 08, 2013 12:44 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 21, 2010 7:52 pm
Příspěvky: 57
Neni to varování nějaký aplikace/základní desky, že se přehřejvá procesor?

Jinak v Tesku prodávaj se slevou za 200Kč kromě FNV i F3 GOTY. Tak že pokud ještě někdo nemá, nebo chce legalizovat svojí cracklou verzi...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: sob úno 09, 2013 9:52 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: sob úno 19, 2011 5:00 pm
Příspěvky: 10
PD321: Máš pravdu bylo to upozornění teploty grafické karty. Asi budu muset rozebrat comp a podívat se, jestli neni zaprášenej.
Jakou verzi FVN maj v tom Tescu? Na stránkách to nemaj.

Jenda


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: pon úno 11, 2013 9:41 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 21, 2010 7:52 pm
Příspěvky: 57
V tom Tesku měli FNV v češtině ale bez datadisků. Co jsem koukal, tak v běžných kamených obchodech FNV UE neprodávaj.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: pon črc 22, 2013 1:22 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pon črc 22, 2013 1:15 pm
Příspěvky: 1
Zdarec

Mám takovej problém a na tomto fórku jsem ho nenašel. Problém se točí okolo Fallout - textures.bsa ::help
Podle návodu jsem ho nakopíroval i tak jak řekl tomek ale po spuštění hry je prostě růžová obrazovka (ano vím znamená to, že chybí textury). Má někdo řešení na tohle ?

Mám koupenou F3 GOTY verzi na steamu. Nainstaloval sem češtiny z brahminy na dlc a normalní fallout. Fallout - Textures.bsa sem stahoval kvůli háčkům a čárkum.

Předem dík za nápady :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 162 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny