Forum Vaultu šílené brahmíny

Hurá sláva!
Právě je pát srp 14, 2020 11:48 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 163 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 a GOTY edice
PříspěvekNapsal: pon črc 12, 2010 9:07 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4523
Bydliště: Cajzl City
Tomek píše:
Smejki píše:
Tomek píše:
nejlépe použít i: delete_game_from_registry.reg
hlasuji, toto dát do FAQ ::!

Co se ti na tom nelíbí !?
bože to je paranoia... Líbí se mi to! Líbí! Líbí! Líbí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 a GOTY edice
PříspěvekNapsal: pon črc 12, 2010 9:15 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 20, 2010 6:59 pm
Příspěvky: 1451
Bydliště: Záhorská nížina
Tomek píše:
... ále, škoda slov, to ví každej.

Na to by som nevsadil - myslím že mnohí o funkcii registrov vôbec nevedia. :-)
Prikláňam sa k názoru Smejkiho, do sekcie FAQ s tým! Len by som časť "i:" nahradil skratkou "CD", alebo "inštalačné CD". (písmeno mechaniky je zrejme u každého iné)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 a GOTY edice
PříspěvekNapsal: pon črc 12, 2010 9:38 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4523
Bydliště: Cajzl City
valcik píše:
Tomek píše:
... ále, škoda slov, to ví každej.

Na to by som nevsadil - myslím že mnohí o funkcii registrov vôbec nevedia. :-)
Prikláňam sa k názoru Smejkiho, do sekcie FAQ s tým! Len by som časť "i:" nahradil skratkou "CD", alebo "inštalačné CD". (písmeno mechaniky je zrejme u každého iné)

::lol "i" je v tomto případě spojka ve významu "také". delete_game_from_registry.reg je soubor, pravděpodobně v instalační složce hry.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 a GOTY edice
PříspěvekNapsal: pon črc 12, 2010 9:41 pm 
FEV pozitivní!
FEV pozitivní!
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 20, 2010 6:59 pm
Příspěvky: 1451
Bydliště: Záhorská nížina
Hehe, tu je vidno, že Fallouta 3 som doteraz v rukách nedržal. ::lol


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 a GOTY edice
PříspěvekNapsal: pon črc 12, 2010 9:50 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pon črc 12, 2010 5:17 pm
Příspěvky: 4
Ne o patchi tam není ani slovo :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 a GOTY edice
PříspěvekNapsal: pon črc 12, 2010 10:14 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Smejki píše:
bože to je paranoia... Líbí se mi to! Líbí! Líbí! Líbí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No, vidíš, se tady do mě kdekdo strefuje, sem myslel i Ty. Samo neni to z mé hlavy, možná sem to stáhl z mininovy, možná vytáhl z něčeho od Saybota?... nevim. Ať tak či onak použil sem to u sebe u všech asi tří instalací F3 a vždy to bylo OK. Soubor má tohle delete:

REGEDIT4
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Bethesda Softworks\Fallout 3\1.00.0000]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Bethesda Softworks\Fallout3]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{974C4B12-4D02-4879-85E0-61C95CC63E9E}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Bethesda Softworks\Fallout 3\1.00.0000]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Bethesda Softworks\Fallout3]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{974C4B12-4D02-4879-85E0-61C95CC63E9E}]

Odborník třeba řekne, že to je k ničemu, hádat se s ním nebudu, z toho důvodu sem psal i to " i " . A z mé strany ještě jedno papouškování vyčtené kdo ví kde - po zásahu do Registrů okamžitě udělat restart PC.

Je-li tedy zájem, stáhnout to lze tady:
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/079 ... _296B.html
Na soubor stačí kliknout a potvrdit ANO, není to moje dílo, šířit to můžete jak je libo :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 a GOTY edice
PříspěvekNapsal: pon črc 12, 2010 10:41 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Annie píše:
Ne o patchi tam není ani slovo :)

Dík za info, asi to Cenega opatchovala (fuj, to je slovo) zároveň s češtinama, nebo přidala k záhadnému souboru: BrokenSteel2.esp v jejich GOTY verzi.
Ještě tak zjistit, k čemu je Patch 1.7/CZ, těch 200 mega mi vrtá hlavou...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Fallout3 GOTY problém
PříspěvekNapsal: čtv črc 15, 2010 11:37 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: čtv črc 15, 2010 11:29 am
Příspěvky: 2
Bydliště: Písek
Zdravim, mam jistej problém s GOTY edicí. Hru jsem normálně nainstaloval, hodil tam přídavky, sputil (blbej SecuRom :-) ) a.... koukám v menu nejede hudba a kurzor se divně "seká". To by se přežít dalo, ale po chvilce hraní, jak vylezu z Valutu, se mi na pozadí hry začnou objevovat divný zvuky (opravdu nejsou původně ve hře). Tak jsem zkusil jednu věc, a to smazat celou GOTY edici, naistaloval jsem původní F3 (bez SecuRomu), hodil poslední patch a zkusil sem tam šoupnout ty DLC z 2. DVD GOTY edice... hra je ovšem nenašla i přezto, že v adresáři normálně jsou... takže je to tim že to z GOTY cpu do původní verze, nebo? Díky za rady + kdyby někdo tušil co s tim zvukem :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout3 GOTY problém
PříspěvekNapsal: čtv črc 15, 2010 1:07 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Pabouk píše:
Zdravim, mam jistej problém s GOTY edicí. Hru jsem normálně nainstaloval, hodil tam přídavky, sputil (blbej SecuRom :-) ) a.... koukám v menu nejede hudba a kurzor se divně "seká". To by se přežít dalo, ale po chvilce hraní, jak vylezu z Valutu, se mi na pozadí hry začnou objevovat divný zvuky (opravdu nejsou původně ve hře). Tak jsem zkusil jednu věc, a to smazat celou GOTY edici, naistaloval jsem původní F3 (bez SecuRomu), hodil poslední patch a zkusil sem tam šoupnout ty DLC z 2. DVD GOTY edice... hra je ovšem nenašla i přezto, že v adresáři normálně jsou... takže je to tim že to z GOTY cpu do původní verze, nebo? Díky za rady + kdyby někdo tušil co s tim zvukem :wink:

O nemožnosti kombinovat cokoliv s orig. GOTY - CZ se přesvědčila na předcházející stránce i Annie. Takže se domnívám:
1) instalovat F3 EN, nakopírovat 2 soubory češtiny do ZH, nakopírovat 5x DLC, popřípadě češtiny k nim a Patch 1.7 UK.
2) instalovat F3 CZ, nakopírovat 5x DLC, popřípadě češtiny k nim a Patch 1.7 UK.
3) instalovat 2 disky F3 GOTY CZ, bohužel bez možnosti hrát hru v angličtině.
Před každou novou instalací kompletně odinstalovat vše okolo F3. Před tím si schovat savy z minula, ale záruka, že v nové instalaci pojedou neni.

Problém se zvukem naznačuje na chybějící kodeky. Zaručená rada asi není, někomu pomohly CCCP, jinému klcodec266f, Codec Mega Pack 6.3.911.0, XP-Codec-Pack-2.4.6, atd... jiní zase píšou, že ten či onen je na prd.... takže zkoušet.
Možná nějkej "zaručenej" ještě někdo doplní.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: pát črc 30, 2010 8:26 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát črc 30, 2010 8:05 am
Příspěvky: 6
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zodpovězené otázky:
Polsko-maďarské texty a rozhovory
Chybějící diakritika (háčky a čárky) u češtin stařžených z tohoto fora
Texty napůl česky a napůl anglicky
Přepínání pomocí Alt + Tab
Patche, zamrzání, blbnutí grafiky..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Mám problém! Jestli se to tu už řešilo, tak sorry - podle tlačítka "hledat" jsem nic neobjevil.


K věci. Hrál jsem si pěkně F3 (CZ verze). Několik měsíců na něj nesáhl a včera jsem se rozhoupal a koupil GOTY edici (taky CZ verzi).

Prásknu tam disk 1, pak disk 2, spustím a v základním menu podělaná diakritika. Říkám si "hmm...paráda, ale co, to se dá překousnout". Naloaduju uloženou pozici a hraju. V prdeli (pozadí) slyším nějaký divný kecy. Tak se otočim na toho zelenýho mutanta co furt courá zamnou a dám se do diskuze. Diakritika špatná a čumim jako husa do flašky, protože ten pitomec na mě žvatlá POLSKY!!! Nikde jsem nenašel kde by se to dalo přehodit ani do EN. Pak jsem to pustil znovu - titulky tentokrát maďarský, zelenej Arnold žvatlá furt polsky.

Komplet hru jsem od/nainstaloval a problém stále stejný! na discích je "cenega CZECH", všude všechno česky, tak nevím. ::help
---------
cenega odpověděla.

nevěděl jsem, že GOTY edice obsahuje i hru, takže jsem to instaloval přes sebe a nějak si to nerozumělo. Smáznul jsem to, nainstaloval jen GOTY a funguje to jak má. Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Polsko-maďarskej F3???? WTF?????
PříspěvekNapsal: pát črc 30, 2010 11:43 am 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4523
Bydliště: Cajzl City
help@cenega.cz -odpovídají rychle


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: cestina a diakritika?
PříspěvekNapsal: ned srp 01, 2010 8:36 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 01, 2010 8:27 am
Příspěvky: 3
dobry den, nainst. jsem si do falloutu 3 goty (eng. steam verze) cestiny od vas - ktere funguji - ale diky diakritice chybi hacky a carky ktere jsou zkomoleny jinymi znaky coz me bohuzel rusi.. je tu nejaka rada ci moznost jak to upravit? omlouvam se pokud to tu nekdo jiz osvetlil jsem tu prvne a jsem to tu nenasel. - to vite, starsi clovek... kazdopadne predem diky za kazdou pomoc. ::help

_________________
BRUNO cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cestina a diakritika?
PříspěvekNapsal: ned srp 01, 2010 10:45 am 
.
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 7:11 am
Příspěvky: 9272
ak to nieje vo FAQ

http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=9&t=11

a nakoniec nájdeš riešenie inde, daj tip do Chyby ve FAQ a co by do něj bylo záhodno přidat

http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=9&t=140

skús si pozrieť tento topic

http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=9&t=897

použi funkciu Ctrl+ F a zadaj "diakriti", to stačí a prejdi si pár strán, asi v polovici sa to začína vyskytovať,
ak to tam nenájdeš, skús si takto prejsť aj ďalšie topici, kľudne aj v sekcii moddingu

http://forum.madbrahmin.cz/viewforum.php?f=19

_________________
snáď časom ... CZ manuál na Fallout 1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cestina a diakritika?
PříspěvekNapsal: ned srp 01, 2010 3:16 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
gabor.lakatos píše:
dobry den, nainst. jsem si do falloutu 3 goty (eng. steam verze) cestiny od vas - ktere funguji - ale diky diakritice chybi hacky a carky ktere jsou zkomoleny jinymi znaky coz me bohuzel rusi.. je tu nejaka rada ci moznost jak to upravit? omlouvam se pokud to tu nekdo jiz osvetlil jsem tu prvne a jsem to tu nenasel. - to vite, starsi clovek... kazdopadne predem diky za kazdou pomoc. ::help

Gabor, shrnu cos napsal: instaloval si GOTY EN, tím se Ti nainstalovala Základní hra + všech 5 DLC. Pak si tam dal 5x češtiny odsud z Brahmíny... a to je vše? Znamená to, že si nekopíroval soubor: Fallout - Textures.bsa ? jeho velikost je přes 1 GB, je uváděna jako čeština do Fallout 3. Pokud je to tak, musíš ho někde stáhnout a nakopírovat do složky Data. S největší pravděpodobností spolu s uvedeným souborem stáhneš i soubor: "czech.esp", ale ten již nikam nekopíruj! a v Data nech soubor se stejným názvem, který si stáhl spolu s češtinou do Broken Steel. Tento soubor je upraven pro DLCéčka a přizpůsoben Patchu 1.7, který ale asi Ty instalovat nemusíš, předpokládám, že je v GOTY verzi již v základu od autorů.
Po instalaci Fallout - Textures.bsa by mělo vše fungovat s diakritikou. Pro jistotu si přečti Readme přiložené k češtině do Broken Steel a řiď se jím.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cestina a diakritika?
PříspěvekNapsal: ned srp 01, 2010 4:19 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 01, 2010 8:27 am
Příspěvky: 3
to Tomek:
presne jak jsi napsal - jen jsem inst. ty cestiny. bohuzel nemuzu najit ten gigovej soubor... nemate nekdo link? treba na moje icq: 407 613 132
+ moc diky za radu - jsem tu novej, zkousel jsem tu hledat na foru, ale nic tak pripadne sry za pakarnu.
(koupil jsem to nedavno ve slevach a rozehral pred dvemi dny. bohuzel moje eng neni zrovna super..)

_________________
BRUNO cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 163 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny