Forum Vaultu šílené brahmíny

Hurá sláva!
Právě je sob srp 15, 2020 12:04 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 163 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: cestina a diakritika?
PříspěvekNapsal: ned srp 01, 2010 4:27 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
gabor.lakatos píše:
to Tomek:
presne jak jsi napsal - jen jsem inst. ty cestiny. bohuzel nemuzu najit ten gigovej soubor... nemate nekdo link? treba na moje icq: 407 613 132
+ moc diky za radu - jsem tu novej, zkousel jsem tu hledat na foru, ale nic tak pripadne sry za pakarnu.
(koupil jsem to nedavno ve slevach a rozehral pred dvemi dny. bohuzel moje eng neni zrovna super..)

To ICQ bude nejlepší... :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim pomoc s Padanim Gotye info v topicu
PříspěvekNapsal: pon srp 02, 2010 4:55 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pon srp 02, 2010 4:25 pm
Příspěvky: 1
fakt?tak to smazte ja to nevedel,ted zkousim zas reinstal a pozkousim patch po patchi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: cestina a diakritika?
PříspěvekNapsal: pon srp 02, 2010 8:35 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 01, 2010 8:27 am
Příspěvky: 3
Tak již vše běží pěkně česky s diakritikou - a to díky nesmírné pomoci a výtečné radě Mr. Tomka, který mě upozornil že mi k češtinám chybí upravený soubor Fallout - textures.bsa ve složce Data, který se musí přepsat přes starý. ještě jednou převeliký dík a basu nuka coly k tomu. jdu to pařit.. ::rock

_________________
BRUNO cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim pomoc s Padanim Gotye info v topicu
PříspěvekNapsal: pon srp 02, 2010 9:19 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4523
Bydliště: Cajzl City
a jinak, Goty verze se patchovat nemusí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Část textů anglicky, co s tím?
PříspěvekNapsal: úte srp 03, 2010 10:42 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: sob pro 26, 2009 7:21 pm
Příspěvky: 43
zdarec, mám dojem že na starým fóru to bylo ale tady to není. Nedávno jsem si pořídil všechny DLC (GOTY edici) a po nainstalování a spuštění si jdu v klidu pustinou a najednou narazím na ... ROBOBRAIN? nemá to být náhodou česky? No nic třeba je to upravený řeknu si a jdu dál. Jenže za další skálou se vynořil ROBOMOZEK což je česky. další příklad: Jsem tak trochu sběrač, tzn. v každý lokaci seberu apsolutně všechno od plazmový pušky po plechovku, a když to pak doma ukládám zjistím že v Pip Boyi mám např Opékač topinek 2x pod sebou jakoby to byla jiná věc nebo mám vidličku a o kus dál mám anglicky fork. Ne že by to extra vadilo jsou to drobnosti a anglicky jakž takž umim, ale když už originální čeština tak by tam tyhle chybky protě bejt neměli. Neví někdo co s tím nebo neměl někdo podobnej problém?
dík zaa pomoc
P.S. ještě jsem si vzpoměl že např Luncher je taky anglicky (myslím start hry ne zbraň) a když jsem to poprvý spouštěl s DLC tak jsem měl nějaká písmena zkomolená (divný znaky apod.)

P.P.S nikdy jsem si nevšiml jak je v Tenpennyho věži blbě pojmenovaná ta část Tenpennys Suites a do češtiny Tenpenyho obleky (má to být apartmány nebo tak něco) a Tenpennys suit je přeložen jako Tenpenyho pokoj (což je taky blbost má to být oblek ::lol ) nějak si to ta Cenega prohodila ne ? ::scratch

P.P.P.S. abych to uvedl na pravou míru, ten topibnkovač o kterým sem psal je dobře protože je to ten opotřebovanej a ten co vypadá jak novej je to jen blbost ale jen pro pořádek (jo a tomku tvůj návrh se pokusím zrealizovat ale až budu mít víc času, teď ho bohužel kuli brigádě nemám)

_________________
Fallout New Vegas - těšim se jak malej harant :-D


Naposledy upravil Peterak dne čtv srp 05, 2010 9:13 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Polsko-maďarskej F3???? WTF?????
PříspěvekNapsal: úte srp 03, 2010 11:28 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát črc 30, 2010 8:05 am
Příspěvky: 6
cenega odpověděla.

nevěděl jsem, že GOTY edice obsahuje i hru, takže jsem to instaloval přes sebe a nějak si to nerozumělo. Smáznul jsem to, nainstaloval jen GOTY a funguje to jak má. Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Část textů anglicky, co s tím?
PříspěvekNapsal: úte srp 03, 2010 2:32 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Peterak píše:
zdarec, mám dojem že na starým fóru to bylo ale tady to není. Nedávno jsem si pořídil všechny DLC (GOTY edici) a po nainstalování a spuštění si jdu v klidu pustinou a najednou narazím na ... ROBOBRAIN? nemá to být náhodou česky? No nic třeba je to upravený řeknu si a jdu dál. Jenže za další skálou se vynořil ROBOMOZEK což je česky. další příklad: Jsem tak trochu sběrač, tzn. v každý lokaci seberu apsolutně všechno od plazmový pušky po plechovku, a když to pak doma ukládám zjistím že v Pip Boyi mám např Opékač topinek 2x pod sebou jakoby to byla jiná věc nebo mám vidličku a o kus dál mám anglicky fork. Ne že by to extra vadilo jsou to drobnosti a anglicky jakž takž umim, ale když už originální čeština tak by tam tyhle chybky protě bejt neměli. Neví někdo co s tím nebo neměl někdo podobnej problém?
dík zaa pomoc
P.S. ještě jsem si vzpoměl že např Luncher je taky anglicky (myslím start hry ne zbraň) a když jsem to poprvý spouštěl s DLC tak jsem měl nějaká písmena zkomolená (divný znaky apod.)

P.P.S nikdy jsem si nevšiml jak je v Tenpennyho věži blbě pojmenovaná ta část Tenpennys Suites a do češtiny Tenpenyho obleky (má to být apartmány nebo tak něco) a Tenpennys suit je přeložen jako Tenpenyho pokoj (což je taky blbost má to být oblek ::lol ) nějak si to ta Cenega prohodila ne ? ::scratch

No, na starým fóru to asi být nemohlo, v té době GOTY / CZ neexistovala, ale to je jedno. Nejsi první, kdo na tohle poukazuje, snad i některé dialogy prý zůstaly engliš. Pomoc, je-li vůbec nějaká, nebude jednoduchá. Cenega integrovala češtinu přímo do souborů (odstranila angličtinu) a nejspíš tam pár věcí zapoměli nahradit. První věc můžeš vyzkoušet hned. Stáhni tady z Brahmíny! češtinu do Broken Steel, ta, (kromě jiného, co nepoužiješ), obsahuje i soubor: "czech.esp" (ten v GOTY není). To je výtvor Cenegy, je to původní čeština do Základní hry. Nakopíruješ ho do "Data" tam, kde máš hru nainstalovanou, hru spustíš souborem: "FalloutLauncher.exe", v DATA FILES uděláš faji u všech! souborů, co tam máš, včetně "czech.esp" a pokusíš se to rozjet. Bohužel tomu dávám malou šanci na úspěch, ale vyzkoušet se to může. Soubor czech.esp byl totiž Cenegou dělanej na původní en-originál "Fallout3.esm", integrací češtiny v GOTY změnili jeho velikost a czech.esp si s ním možná nebude "rozumět". Pokud to nevyjde, jednoduše czech.esp z Data vymažeš a vše bude při starém.
Pro druhou možnost bych na Tebe měl prosbu, je veliká, ale rád bych se o to pokusil, protože časem vás asi bude víc. Potřeboval bych, kdybys zabalil svůj soubor v Data: "Fallout3.esm", někde ho upnul a napsal mi odkaz na stáhnutí, zabalený to bude mít 200 MB a to i v případě, že bys o tohle řešení neměl zájem... prostě taková "pomoc" bližnímu :-). Na tenhle soubor už by pak bylo jednoduché napsat plugin, kde by se dopřeložily ty zapomenuté texty.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Fallout 3: GOTY přepínání
PříspěvekNapsal: stř srp 04, 2010 4:53 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon črc 06, 2009 7:24 pm
Příspěvky: 27
Zdar vaulťáci,

občas (často) přepínám pomocí Alt+Tab... Ale když chci pak nahodit hru zpátky nejde. A musím jí ukončit...
Mám Windows 7 Ultimate.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3: GOTY přepínání
PříspěvekNapsal: stř srp 04, 2010 5:04 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Zeny píše:
Zdar vaulťáci,

občas (často) přepínám pomocí Alt+Tab... Ale když chci pak nahodit hru zpátky nejde. A musím jí ukončit...
Mám Windows 7 Ultimate.

V návodu u verze F3/CZ je jakási zmínka, že hra na tento příkaz není stavěná a raději nepoužívat. Skoro bych řekl, že to pro GOTY bude stejné. Údajně na to existuje plugin (nexus?), nenašel sem ho... no, já ho ani moc nehledal :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: stř srp 04, 2010 6:38 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4523
Bydliště: Cajzl City
moc her tohle nesnese. a nesnesla to žádná Gamebryo hra


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: stř srp 04, 2010 6:40 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon črc 06, 2009 7:24 pm
Příspěvky: 27
A nepohledal bys?? ::knez


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: stř srp 04, 2010 6:42 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3955
Bydliště: † Telenom
Pohledej sám. Odkaz na Nexus si určitě vygooglit zvládneš.

_________________
Obrázek Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: stř srp 04, 2010 6:42 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4523
Bydliště: Cajzl City
existuje jakýsi crash preventer na oblivion. čuju, že k F3 bude něco podobného. hledej "crash" na Nexusu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: stř srp 04, 2010 6:44 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: pon črc 06, 2009 7:24 pm
Příspěvky: 27
Pohledám... a nevíte toto:??
viewtopic.php?f=9&t=1277


Díky

áá už to mám :) asi teda
----------
Měl jsem problém s robotama v Big Town, ale přetl jsem viky..

Díky moc viky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: stř srp 04, 2010 7:03 pm 
Hrášková příšera
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 07, 2009 4:34 pm
Příspěvky: 3955
Bydliště: † Telenom
Za prvé, používej tlačítko Upravit (Obrázek), když chceš něco dodat ke svému předchozímu příspěvku (doubleposty ne-e).
Za druhé, není zač, ode mne ta rada nebyla, a rádo se stalo.

_________________
Obrázek Odpověděl mi plnou vahou všech čtyř pevně na zemi. Buď lidský tak, jako já jsem huňatý. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 163 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny