Forum Vaultu šílené brahmíny

D-Day!
Právě je pon čer 17, 2019 2:33 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 163 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Detaily
PříspěvekNapsal: úte úno 01, 2011 8:18 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 31, 2011 9:29 pm
Příspěvky: 26
myslis jako pres ten launcher? jeslti jo tak to sme skousel ale dycky vse nastavim dam ok zapnu hru a nic to nedela


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Detaily
PříspěvekNapsal: úte úno 01, 2011 8:19 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
ne, configator. dal jsem ti hore link


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Detaily
PříspěvekNapsal: úte úno 01, 2011 8:30 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 31, 2011 9:29 pm
Příspěvky: 26
promin poprve sme si ho nevsiml skusils em to ale dam save ulozi se to zapnu hru a nic se nezmenilo a to sme to dal do adresare z hrou :/

Skusim ted anpsat SZ Tomkovi jestli nahodou to .ini nema nastaveno na nejvyší dík za rady :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Detaily
PříspěvekNapsal: úte úno 01, 2011 9:16 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
sreidlik píše:
promin poprve sme si ho nevsiml skusils em to ale dam save ulozi se to zapnu hru a nic se nezmenilo a to sme to dal do adresare z hrou :/

Skusim ted anpsat SZ Tomkovi jestli nahodou to .ini nema nastaveno na nejvyší dík za rady :-)

Chvíli vydrž, něco sesmolim, na mail pošlu odkaz.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Detaily
PříspěvekNapsal: úte úno 01, 2011 9:35 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 31, 2011 9:29 pm
Příspěvky: 26
ok děkuju :-)
Zaroven je mozny ze kvuli cracku mi to neuklada to nastaveni ::scratch tak je enjaka moznost jak vypnout tu ochranu? kdykoliv zapnu hru bez cracku tak napise ze byl nalezen emulacni software jaks em psal vyse a i kdyz sem smazal deamona nic se nezmenilo a Nero mazat nebudu tak jeslti dje i nejak se zbavit toho co kontroluje hru nebo nejakej patch na to (vubec nechapu proc to tam davali takova kravina :| )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Detaily
PříspěvekNapsal: stř úno 02, 2011 2:14 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 31, 2011 9:29 pm
Příspěvky: 26
Uz to jede po souborech od Tomka jsem stale mel problem z tim ze launcher neukladal nastaveni grafiky ale po pouziti configatoru a ulozeni zmen v nem to funguje laucnher stale neukala co zmenim ale je defaultne nastaven na to co sem zadal v Configatoru ::)

(zrejme sem udelal nejakou chybu ja kdyz sem stahnul sam crack z netu a nahradil oboje exe soubory a pouzil configator neslo to kdyz mi ale exe soubory a jeste jiyn veci uploadnul Tomek tak to slo jak sem psal víše)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Detaily
PříspěvekNapsal: stř úno 02, 2011 3:20 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
sreidlik píše:
ok děkuju :-)
Zaroven je mozny ze kvuli cracku mi to neuklada to nastaveni ::scratch tak je enjaka moznost jak vypnout tu ochranu? kdykoliv zapnu hru bez cracku tak napise ze byl nalezen emulacni software jaks em psal vyse a i kdyz sem smazal deamona nic se nezmenilo ...
zkus nějaký cloaker... YASU se myslím, jmenuje


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Detaily
PříspěvekNapsal: stř úno 02, 2011 6:04 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 31, 2011 9:29 pm
Příspěvky: 26
Smejki píše:
sreidlik píše:
ok děkuju :-)
Zaroven je mozny ze kvuli cracku mi to neuklada to nastaveni ::scratch tak je enjaka moznost jak vypnout tu ochranu? kdykoliv zapnu hru bez cracku tak napise ze byl nalezen emulacni software jaks em psal vyse a i kdyz sem smazal deamona nic se nezmenilo ...
zkus nějaký cloaker... YASU se myslím, jmenuje



díky ale uz to neni potreba tim cracknutim ta ochrana uz enotravuje :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: sob úno 05, 2011 4:47 pm 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 21, 2010 7:52 pm
Příspěvky: 57
Napíšu svůj souhrn k instalaci Goty:

- Před instalací Goty (v1.7.0) musíte nejdřív odstranit předchozí pirátskou verzi 1.0.0. Hra funguje i po přeinstalování, ale chová se divně - hra mluví maďarsky, rapidně klesne výkon... Pokud tuhle chybu uděláte, tak tak F3 musíte odebrat pomocí "přidat nebo odebrat programy", protože uninstall nefunguje

- Během instalace si počítač vyžádá disk č. 2, ale to neznamená, že naistaluje i datadisky ::! Po skončení je nutný na disku 2 znovu spustit setup.exe.

- Po instalaci je nutný počítač restartovat, jinak hra bude vyžadovat vložení CD key, kterej budete marně hledat v manuálu nebo na CD.

- I originální hra vyžaduje kvůli otravný ochraně crack ::zed Jenom se obávám, aby mi hru nějak nerozhasil.

edit: lze použít "Fallout 3 G.O.T.Y. Patch 1.7 UK No-cd" na CZ veri? Případně existuje cz patch? Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: pát úno 18, 2011 5:38 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát úno 18, 2011 5:18 pm
Příspěvky: 2
Zdravim.

Mam takovej problém. Sehnal jsem si F3 GOTY českou verzi a samozřejmě jsem stáhnul FWE pro větší realističnost hry. Jenže. Tady nastává problém. FWE je pouze v angličtině. A to je ono.

Já bych se tedy chtěl optat jestli někdo nevíte jak mám změnit cz GOTY na eng GOTY. Hledal jsem různě na netu ale házelo to porád nějaký hovadiny.

Opravdu nechci půlku hry eng a půlku cz. Ještě bych chtěl dodat že při instalaci mi to dává na výběr pouze z češtiny maďarštiny a polštiny. Navíc jsem celkem zviklej na tu angličtinu. Tak vás žádám o radu.

Předem díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: pát úno 18, 2011 6:15 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pon kvě 18, 2009 4:32 pm
Příspěvky: 822
Crembley píše:
...Já bych se tedy chtěl optat jestli někdo nevíte jak mám změnit cz GOTY na eng GOTY. Hledal jsem různě na netu ale házelo to porád nějaký hovadiny... .

Nijak... bohužel :-( V GOTY/CZ bylo "vše" anglické nahrazeno českým, marně bys tam anglinu lovil. V této verzi není ani "czech.esp" a byly předělány všechny základní soubory "esm" a to i ve všech DLCéčkách.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: pát úno 18, 2011 9:29 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: pát úno 18, 2011 5:18 pm
Příspěvky: 2
Abych pravdu řekl tak v tomhle je teda Bethesda absolutně na prd.

No co dámy a pánové. S lítostí vám oznamuji že na F3 GOTY pěkně kašlu. Někde budu muset sehnat klasickej F3 a k tomu šechny DLC.

Jinak děkuju za radu. Aspoň teď vim že bych hledal marně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: úte kvě 10, 2011 11:31 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 08, 2009 2:20 pm
Příspěvky: 110
Bydliště: EU
Chcem sa opýtať: Funguje save obyčajnej verzie F3 do GOTY verzie? Ale obávam sa že nie..
Zaujíma ma to preto, pretože plánujem kúpiť F:NV GOTY kôli lokaliz. všetkým DLCs, pretože v inej forme a samozrejme skôr to lokalizované pravdepodobne nebude. No a nerád by som potom celú hru hral opäť odzačiatku. Nakopíroval by som len save niekde z pred Hoover dam, a odohral tie DLCs...
Dík

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: stř kvě 11, 2011 1:25 am 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4525
Bydliště: Cajzl City
myslím, že s obáváš zbytečně ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 GOTY - problémy a dotazy
PříspěvekNapsal: stř kvě 11, 2011 12:57 pm 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 08, 2009 2:20 pm
Příspěvky: 110
Bydliště: EU
Smejki píše:
myslím, že s obáváš zbytečně ;)

To si myslel tak, že sa nemám obávať funkčnosti použitia toho save-u, alebo že lokalizacia všetkých DLCs bude podla teba skôr ako v GOTY edícii? hmm?

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 163 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu šílené brahmíny