Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je pát říj 20, 2017 2:45 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění na Windows 7
PříspěvekNapsal: pát úno 05, 2010 3:35 am 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4611
Bydliště: Cajzl City
Tomek píše:
Na mail mi psal jeden kluk, potřebuje pomoct. Chtěl se sem registrovat, nějak se mu to nedařilo... to řešit nebudu.
Má Win 7 (proto to píšu sem) a F3 mu po pár vteřinách spadne.
Sestavu má dobrou, Nvidia 9500GT 512MB, driver 181.71, paměť určitě taky OK, testem na F3 jeho PC prošlo.
Prozatím vyzkoušel:
Nastavení grafiky - Pro jeden monitor / poslal sem mu oba moje spouštěcí "exe" soubory / zazmatkoval u verze Patchů 1.7 (pokusil se dát oba) / odinstaloval všechny virtuální mechaniky / balík kodeků "ffdshow" v PC nemá, vyzkoušel - K-lite mega codec pack, XP codec pack 2.4.6. > > > padá a padá :-(

Pokud by někoho ještě něco napadlo, co by mohlo pomoct, napište to sem, za něj dík.

K-lite má známé problémy, ten určitě neinstalovat. já jedu na CCCP.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění na Windows 7
PříspěvekNapsal: pát úno 05, 2010 3:36 am 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4611
Bydliště: Cajzl City
Say [Bot] píše:
HA! A teď smejkakátko argumentuj, že je chyba v pirátovi ::lol Btw, není to poprvé...

di do řiti...necpi mi do huby, co jsem neřekl


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění na Windows 7
PříspěvekNapsal: sob bře 27, 2010 12:20 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob bře 27, 2010 10:34 am
Příspěvky: 3
Mám taky problém se spouštění pod Win 7

Mám originálku, nainstalovány nejnovější patche, kodeky a directX
systémové požadavky splňuji s dostatečnou rezervou.

Hru normálně spustím, načte se úvodní strana, můžu najet do jednotlivých záložek, ale jakmile dám nová hra, hra spadne.

Nevíte někdo co s tím?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění na Windows 7
PříspěvekNapsal: sob bře 27, 2010 1:14 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
32 nebo 64bit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění na Windows 7
PříspěvekNapsal: sob bře 27, 2010 2:27 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4611
Bydliště: Cajzl City
lamkal píše:
Mám taky problém se spouštění pod Win 7

Mám originálku, nainstalovány nejnovější patche, kodeky a directX
systémové požadavky splňuji s dostatečnou rezervou.

Hru normálně spustím, načte se úvodní strana, můžu najet do jednotlivých záložek, ale jakmile dám nová hra, hra spadne.

Nevíte někdo co s tím?

ASUS grafika?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění na Windows 7
PříspěvekNapsal: sob bře 27, 2010 11:42 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob bře 27, 2010 10:34 am
Příspěvky: 3
Smejki píše:
lamkal píše:
Mám taky problém se spouštění pod Win 7

Mám originálku, nainstalovány nejnovější patche, kodeky a directX
systémové požadavky splňuji s dostatečnou rezervou.

Hru normálně spustím, načte se úvodní strana, můžu najet do jednotlivých záložek, ale jakmile dám nová hra, hra spadne.

Nevíte někdo co s tím?

ASUS grafika?


Jo, je to problém?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění na Windows 7
PříspěvekNapsal: ned bře 28, 2010 1:19 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4611
Bydliště: Cajzl City
odinstaluj Gamer OSD a SmartDoctor, nebo jak se to jemnuje. nejlépe pak odinstaluj i ovladaše a Catalyst Control Centre a CCC i drivery nainstaluj znovu. ty aplikace od ASUSu dělaj bordel...ve vícero programech.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění na Windows 7
PříspěvekNapsal: ned bře 28, 2010 10:27 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob bře 27, 2010 10:34 am
Příspěvky: 3
Smejki píše:
odinstaluj Gamer OSD a SmartDoctor, nebo jak se to jemnuje. nejlépe pak odinstaluj i ovladaše a Catalyst Control Centre a CCC i drivery nainstaluj znovu. ty aplikace od ASUSu dělaj bordel...ve vícero programech.


Odinstaloval jsem ty aplikace od Asusu a už to jede :)

Moc, moc díky za radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění na Windows 7
PříspěvekNapsal: ned dub 18, 2010 10:09 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned dub 18, 2010 10:04 pm
Příspěvky: 5
zdravim... mam stejny,vyse uvedeny problem... originalni verze hry, 64bitovy Windows 7 a hra mi hlasi,ze : Please insert the correct DVD :(

nema nekdo nejaky tip? do hry ani do launcheru se pres to nedostanu


Naposledy upravil Skeve dne ned dub 18, 2010 10:46 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění na Windows 7
PříspěvekNapsal: ned dub 18, 2010 10:13 pm 
Radioaktivní
Radioaktivní
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 08, 2009 8:26 am
Příspěvky: 887
Bydliště: Trvalé
Tak to přečti až do konce a zjistíš řešení.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění na Windows 7
PříspěvekNapsal: ned dub 18, 2010 10:47 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned dub 18, 2010 10:04 pm
Příspěvky: 5
nevim,co tim chtel basnik rici... ten problem zde nikde vyresenej nebyl...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění na Windows 7
PříspěvekNapsal: ned dub 18, 2010 10:52 pm 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4611
Bydliště: Cajzl City
Skeve píše:
zdravim... mam stejny,vyse uvedeny problem... originalni verze hry, 64bitovy Windows 7 a hra mi hlasi,ze : Please insert the correct DVD :(

nema nekdo nejaky tip? do hry ani do launcheru se pres to nedostanu

na 64bitech W7 šlape F3 jak víno (v rámci svých možností :D ). problém bude v aplikacíxh třetích stran.
máš tři možnosti
a) najít aplikaci, která to způsobuje ::fuck
b) požít no-cd patch/crack
c) používat FOMM v kombinaci s FOSE - http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir= ... plications


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění na Windows 7
PříspěvekNapsal: pát čer 25, 2010 8:06 am 
Zelenáč
Zelenáč

Registrován: pon kvě 18, 2009 7:20 pm
Příspěvky: 91
Čau po zablokování mého topicu se obrasím teda sem včera sem si stáhl Win 7 ultimate 64x jak jinak než warez a poté sem zjistil že F3 je dělaný na XP a visty což mě nakrklo po naistalování mi to píše : PROGRAM NELZE SPUSTIT, PROTOŽE V POČÍTAČI CHYBÍ XLIVE.DLL. POKUSTE SE TENTO PROBLÉM VYŘEŠIT PŘEINSTALACÍ PROGRAMU. No jak jinak skusil sem naistalovat Xlive ale při instalaci mi to hodí chybu která je neskutečně dlouhá Píše se v ní něco o typu win32x bla bla bla na XP mi to nedělalo ale zajmaví že kámoš má XP a píše mu to co sem napsal výrazně taky.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění na Windows 7
PříspěvekNapsal: pát čer 25, 2010 8:19 am 
Zelenáč
Zelenáč
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 08, 2009 2:20 pm
Příspěvky: 110
Bydliště: EU
dark-king píše:
Čau po zablokování mého topicu se obrasím teda sem včera sem si stáhl Win 7 ultimate 64x jak jinak než warez a poté sem zjistil že F3 je dělaný na XP a visty což mě nakrklo po naistalování mi to píše : PROGRAM NELZE SPUSTIT, PROTOŽE V POČÍTAČI CHYBÍ XLIVE.DLL. POKUSTE SE TENTO PROBLÉM VYŘEŠIT PŘEINSTALACÍ PROGRAMU. No jak jinak skusil sem naistalovat Xlive ale při instalaci mi to hodí chybu která je neskutečně dlouhá Píše se v ní něco o typu win32x bla bla bla na XP mi to nedělalo ale zajmaví že kámoš má XP a píše mu to co sem napsal výrazně taky.

Jasne to čo píšeš je blbost, bráško má Win 7 64Bit a F3 mu behží bez problémov krásne. Chyba bude inde.. žeby warez?

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spuštění na Windows 7
PříspěvekNapsal: pát čer 25, 2010 11:38 am 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4611
Bydliště: Cajzl City
warez? ::lol

ukradni si jinou verzi, na Win7 64 i 32 jede F3 naprosto bez problémů.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny