Forum Vaultu Šílené Brahmíny

V dobách dezinformací věřím už jen tomu, co si cvrlikají vrabci na střeše.
Právě je ned pro 17, 2017 1:19 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: F3 na W7 x64
PříspěvekNapsal: stř srp 25, 2010 12:57 am 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 09, 2009 6:39 pm
Příspěvky: 361
Chlape, zkus se víc rozepsat.. Tady nejsme banda výkoných telepatů..
Takže, jaké řešení problému ti to píše? Pročetl jsi zde topik o padání F3 pod win 7? Jestli ne, tak se tam podívej..
Možná už je něco ve FAQ, protože to jsi asi taky nečetl, co? :-/

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 na W7 x64
PříspěvekNapsal: stř srp 25, 2010 7:26 am 
Špína z Pustiny
Špína z Pustiny

Registrován: úte črc 20, 2010 12:00 pm
Příspěvky: 63
no jdu si to všechno pročist co tu je ja se hold vždy rači zeptám nejdřive.Rozepsat se otom nejak neda proste nainstaluju f3 a zapnu hru hra se načte do hlavniho menu při zmačknuti new game se hra začne načitat a po 2 sekundach to hodi proste eror a ukončit program ve windowsech ... patch 1.7 vubec nelze nainstalovat jak ho nainstaluji tak se to nenačte už ani do hlavniho menu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 na W7 x64
PříspěvekNapsal: stř srp 25, 2010 4:09 pm 
Ozářený
Ozářený
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 09, 2009 6:39 pm
Příspěvky: 361
Repis píše:
no jdu si to všechno pročist co tu je ja se hold vždy rači zeptám nejdřive.Rozepsat se otom nejak neda proste nainstaluju f3 a zapnu hru hra se načte do hlavniho menu při zmačknuti new game se hra začne načitat a po 2 sekundach to hodi proste eror a ukončit program ve windowsech ... patch 1.7 vubec nelze nainstalovat jak ho nainstaluji tak se to nenačte už ani do hlavniho menu

Propříště zkus nejdřív projevit alespoň trochu snahy, hned se dočkáš ochotnějších reakcí ;)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F3 na W7 x64
PříspěvekNapsal: sob zář 25, 2010 9:28 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: stř srp 11, 2010 11:37 pm
Příspěvky: 4
Win7 64 patch 1.7 přes FOSE bez problému -- ATI,X-Fi, CPU 4core, 6GB mem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7 - originálku nelze nainstalovat
PříspěvekNapsal: úte led 18, 2011 10:37 am 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 16, 2010 8:51 pm
Příspěvky: 10
Bydliště: Dobřany
Tak jsem si od kamoša půjčil FNV, zda taky nepůjde, protože jsem čekal, že s Enginem nic neudělali a světe div se. Na poprvé, bez škytnutí a nejmenšího náznaku jakéhokoli problému. ::kawaii

A teď babo, dědku a všichni ostatní raďte.

Proč F3 nejde ani instalovat a FNV naběhne jak víno.
Je takovej rozdíl v jádru programu? Všude se píše, že to je spíše datadisk ::shock


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7 - originálku nelze nainstalovat
PříspěvekNapsal: úte led 18, 2011 10:46 am 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4613
Bydliště: Cajzl City
nech si vrátit prachy kup si F3 goty na steamu, když už máš fnv


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7 - originálku nelze nainstalovat
PříspěvekNapsal: úte led 18, 2011 11:42 am 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 16, 2010 8:51 pm
Příspěvky: 10
Bydliště: Dobřany
jo to jsem zkoušel, v tom shopu v plzeňské Olympii mne vyf....ali zlym zpusobem. Že prej není nosič mechanicky poškozen a tak mám smůlu. ::cry ::ble
Chtěl jsem pár šrámů na nosiči i personálu udělat pronto, ale na konec mi za to Ti hadi nestojí.
F3 jsem zkoušel i jako warez a nešel instalovat také, stejně GOTY. ::cry
Krabici jsem nakonec nerozšlapal, pač z ucty k F1 a F2 a docela hezkému lay-outu se vyjímá ve skříňce vedle kompu. Ale vztek mne vezme jak ji vidím. ::zed
Asi jako když jsem koupil českou originálku ME2 a uvnitř bylo DVD s polskou edicí - polská only!! i bez Aj ::zed
češtinu jsem si pak musel dodělat sám z warezu, jen jsem díky jazykové bariéře při přihlášení na polskou mutaci webu (překvapení v autologu) přišel o body do Cerbera
Mám rád rodný jazyk, ale v softu bych jiný než Aj jako standard nepřipustil - ostatní jazyky by měly být vždy jako bonus k Aj - alternativa ::rock


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7 - originálku nelze nainstalovat
PříspěvekNapsal: stř led 19, 2011 6:27 am 
Okrádač mrtvol
Okrádač mrtvol
Uživatelský avatar

Registrován: čtv lis 25, 2010 6:59 am
Příspěvky: 169
Bydliště: Zwittau
hmm to je divny ja mam na jednom kompu win 7 64 na drhym win 7 32 a na obou sel F3 naistalovat uplne bez problemu.
jinak tady je jeste nejakej podrobnej navod jak to opravit (snad)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7 - originálku nelze nainstalovat
PříspěvekNapsal: sob úno 19, 2011 10:44 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 16, 2010 8:51 pm
Příspěvky: 10
Bydliště: Dobřany
Tak jsem konečně ošulil instalaci přes kámoše (tomu to fakt jde jak mně Vegas - na první dobrou), ale ryčí to, že chce xlive.dll
Tu jsem stáhl kdesi, ale do adresáře windows nejde nahrát a v system a system32 to nic nedělá. Co stím plíííííz?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7 - originálku nelze nainstalovat
PříspěvekNapsal: ned úno 20, 2011 4:04 am 
Kapčo brodice kat. B
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 17, 2009 11:08 am
Příspěvky: 4613
Bydliště: Cajzl City
zkus spustit xlive instalačku přímo z CD, pokud tam je


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7 - originálku nelze nainstalovat
PříspěvekNapsal: ned úno 20, 2011 2:10 pm 
Vemeno
Vemeno

Registrován: sob úno 19, 2011 5:00 pm
Příspěvky: 10
Měl jsem podobnej problém, tady jsem se dočet řešení:

http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3 ... pid=918428

jenda.e


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7 - originálku nelze nainstalovat
PříspěvekNapsal: ned úno 20, 2011 4:15 pm 
Vemeno
Vemeno
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 16, 2010 8:51 pm
Příspěvky: 10
Bydliště: Dobřany
nuž odkaz funguje a xlive jsem nainstaloval. A nyní to nedělá nic - tedy vůbec nic. Jen blikne asi 2x obrazovka ::zed
Jak to, že na kompu od profi firmy to ani neťukne a poctivě doma zbastlených mašinách to jede na první dobrou. To jsou ty IT služby


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Fallout 3 na Win7 64
PříspěvekNapsal: ned črc 03, 2011 4:51 pm 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: ned črc 03, 2011 4:43 pm
Příspěvky: 3
zdravim vas
prosim o radu fallout mi jede v pohode na sedmickach akorat se mi spatne zobrazuje cestina chybi hacky carky žšč atd vubec se nezobrazujou, hra se da hrat ale ctu to a vymyslim co tam muze byt v tech dialozich....prosim o radu jak to napravit

origo win+origo fallout+opatchovan+cestina ..... dal uz nevim


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 na Win7 64
PříspěvekNapsal: sob říj 01, 2011 10:30 am 
Náhodný kolemjdoucí
Náhodný kolemjdoucí

Registrován: sob říj 01, 2011 10:28 am
Příspěvky: 2
Mam naprosto stejnej problem. Byl bych vazne rad kdyby nekdo poradil. Ono se to nezda, ale nekdy opravdu nejdou texty precist a kazi to dojem i prozitek ze hry.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fallout 3 na Win7 64
PříspěvekNapsal: sob říj 01, 2011 10:54 am 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 02, 2009 2:26 pm
Příspěvky: 11603
Bydliště: Brno
Nevím, s čím máte problém, vždyť vy také nepíšete s diakritikou, tak jak vám může chybět? ::fuck

_________________
Only one man can kill this many Russians. Bring his guitar to me!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Copyright © 2009 Forum Vaultu Šílené Brahmíny